Пишем буквички и срички, ПЪРВОКЛАСНИЦИ сме всички !

• 34 430
  • 342
  •   1
Отговори
# 195
  • Някъде в търсене ............
Сега я питам дали си знае адреса , а тя не си го знам само номера, оказва са че знае и град, улица, номер, но не знае че всичко това се нарича адрес Embarassed. А колко пъти се обяснява всичко това не помня, знае ги нещата поне от 3год. 

# 196
Привет  Hug
 Аз скоро се оплаквах , че нищо нямат организирано от училище като горско или екскурзия и ето ти...Снощи София каза че идващата седмица ще посетят зоопарка в Айтос .В Бургас няма, и за нея ще е изключително изживяване
Адреса си го знае ,ама не дай си Боже ако и се случи нещо , дали няма да го забрави в паниката newsm78
Правихме миналия ден скица по Безопасност на движението - Моят безопасен път до къщи Майка и много се забавлява да лепи и чертае  Mr. Green
За куклен теятър , нищо не знаем
С домашните за понеделник вече сме готови Утре упражнения от мама( да не губи тренинг)
Мислите ли как ще изкарате първата ваканция ? Приятни събота и неделя !

# 197
ох да ви се оплача какъв ужас изживях с каката. оставяме е я за малко (около  1 ч) сама, инструктирана какво да прави, каво не - гледа филмче. два пъти се чухме по тел, всичко ок
прибилам се пред нас 2 пожарникарски камиона, дим пушек...точно над нас се запалили мазетата, смрад голям. ей докато се качих в нас, няма да ви кажа какмо изживях. ако не я бях чула 5-10 мин преди това по тел, сигурно щях да колабирам пред блока
ей това е...за първи път я оставяме сама и гледай какво става  #Crazy направо не знам какво да мисля
сега трябва сериозно да поговорим, при такива ситуации какво се  прави

# 198
ох да ви се оплача какъв ужас изживях с каката. оставяме е я за малко (около  1 ч) сама, инструктирана какво да прави, каво не - гледа филмче. два пъти се чухме по тел, всичко ок
прибилам се пред нас 2 пожарникарски камиона, дим пушек...точно над нас се запалили мазетата, смрад голям. ей докато се качих в нас, няма да ви кажа какмо изживях. ако не я бях чула 5-10 мин преди това по тел, сигурно щях да колабирам пред блока
ей това е...за първи път я оставяме сама и гледай какво става  #Crazy направо не знам какво да мисля
сега трябва сериозно да поговорим, при такива ситуации какво се  прави
Ау представям си какво ти е било.Добре че с сте живи и здрави и  Бог да пази децата ни .Аз Криси го оставям сам от 3 годишен но на  него му даи телевизия  и си кротува

# 199
  • София
Мале, представям си какво ти е било.
Май ще трябва да им кажем на какви телефони да звънят в такива случаи.
Аз имах такъв случай. Претоплям кюфтета на Дияна на котлона, за обяд. Обаче хляб няма. Слизам за малко до магазина. Но явно съм се забавила. Прибирам се, Дияна реве на вратата. Кюфтетата димяха. Нямаше пожар обаче.

# 200
 Ох, и аз моя го оставям сам вкъщи, но не го заключвам.Като беше по-малък отивам аз до магазина, ама точно за пет минутки, прибирам се- съседа си пие кафето в кухнята, викам какво става тука, той нашия, веднага след като съм излязла отишъл звъннал на съседите над нас/щото на нашия етаж ги нямало/ и казал мама ме остави сам, страх ме е някой да не ем открадне.И той човекът слязъл у нас с кафето си. Crazy

# 201
Xai, ужас!

Ох, аз винаги, ама винаги много ме е било страх да я оставям сама, не знам, такова едно вътрешно, не мога, все си представям чудеса на чудесата, дори и това, което ти разказваш, то за беля, точно тогава ще се случи. Случвало ми се е за съвсем малко само да изтичам до магазина, за 10 мин. най-много, ама чак сега като порасна, преди не съм си го и помисляла даже, че много е палава, кой знае какви щуротии може да измисли и сътвори. ooooh!

Все се каня и забравям да ви питам, вие държите ли на стойката им като пишат. Ейййй, много се ядосвам с мойта, като си подпре главата, като че ли ще й падне! Непрекъснато й правя забележки, изправи гърба, лявата ръка отпред, пред тялото. Направо пришки ми излезнаха на езика да повтарям и правя забележки за тая стойка. Tired

# 202
  • София,
Ей голям кошмар, добре че е бил малкият дявол  Twisted Evil както се казва. Аз пък досега ми се е случвало може би да изтичам веднъж или два пъти до аптеката, но той беше по малък и е спял и не е имало проблеми. Миналата година обаче и аз брах такъв голям страх с малката, тя тогава беше на три или четири месеца и бяхме в провинцията на гости при баба и дядо, но беше студено - зимата. Сложихме малката в спалнята и запалихме печката, тя заспа и ние слязохме всички долу да обадваме, по едно време се качих горе да я видя и направо ми идеше да се обезглавя. Детето пищеше, стаята беше пълна с гъст дим, Благодаря на Бог, че не се е задушила. От тогава никога не я оставям така сама. Сега където и да ни се наложи да отидем тръгваме всички, баткото дори и да не му се идва, понеже не е оставал никога сам явно го е страх и не иска да остава. Sick
А за телефоните и моя не ги знае, с адреса няма проблеми, но май ще е хубаво и телефоните да ги знае.
Пари за театро за цялата година май беше и на нас ни събраха Crossing Arms

# 203
  • София
На нас пари за театри още не са ни искали.
Дияна знаеше старите ни телефони, но нали ги сменихме. А и старите бяха много лесни.

# 204
Понеже много уравнения решаваме напоследък, а и си имаме представителки с висша математика, се сетих да ви дам една задачка! Mr. Green

Една баничка струва 25 ст., три първолачки даваме по 10 ст. на наше другарче да ни купи баничката.То я купува, връщат му 5 ст., връща на всяка от нас по 1 ст. и му остават 2 ст., нали така? Laughing Значи всяка от нас е дала по 9 ст., 3 x 9 = 27 + 2 = 29. Къде се губи една стотинка? Thinking

# 205
Пфу, Тео, накараме да се замисля даже и схема си направих Grinning, викам си съвсем оглупях. Никъде не се губи едната стотинка, в крайна сметка те са дали по 10 ст. за баничка, а не по 9, така че няма защо да търсим сбора на 9х3 +2 да прави 30  Wink.

# 206
 Grinning
Вайда, никъде не се губи стотинката.
В крайна сметка са дали по 9 ст., щом са им върнали по 1 ст., нали?

Имаме следните тъждества:

10+10+10 = 25+2+1+1+1

(10-1)+(10-1)+(10-1) = 25+2 или

9+9+9=27

27=27

Тия са от торбата с хитрости на мъжа ми! Няма, няма и ме застреля с нещо такова! Laughing

# 207
 Grinning Аз пък точно се притесних да не е от някой сборник със задачи за 1 клас

# 208
Grinning Аз пък точно се притесних да не е от някой сборник със задачи за 1 клас

Абе мани, не се оплаквам, ама не ми е лесно! Joy Няма да ви казвам задачата с индианците! Mr. Green

# 209
Нещо все пропускам новите теми. Не знам защо.
Днес Макси си избираше подарък за Рождения ден. И понеже не успя да намали желанията до 1 написа писмо до Дядо Коледа - да му подари другия подарък.
И двете са на How Wheels. едното е някакъв камион, който стреля с 2 стрели и няколко колички, а другото е писта с торнадо.

Общи условия

Активация на акаунт