Пишем буквички и срички, ПЪРВОКЛАСНИЦИ сме всички !

• 34 423
  • 342
  •   1
Отговори
# 210
Ето откъде ще преписваме задачите по математика  Laughing
За оставянето сам, оставяла съм го най-много за половин час, с любим филм на компютъра и мобилен телефон, ако има проблем. Иначе знае мобилните ни номера, но адресът не. Сигурно, защото по-често си сменяме квартирите, отколкото номерата на телефоните Laughing

# 211
  • Варна
Петьо адреса си знае, но телефоните ни - не. Не го оставяме сам за повече от 10-15 мин.
Тео, За стойката и ние все говорим, говорим... Tired
Ji, newsm59Hug

# 212
За стойката и аз все повтарям. Ама не, подпира си главата за всеки случай, да не вземе да падне Laughing
Адреса си го знае, ама телефоните не newsm78 Нямаме домашен в къщи, мобилните са вкарани в неговият телефон. Но като ви чета май трябва да научи поне моят мобилен наизуст, че ако остане без телефон не знам...
За оставането сам, явно съм от най-страхливите, но сам е оставал един или два пъти и то за не повече от пет-десет минути и то само, за да сляза до магазина.

# 213
  • Linz
За стойката и аз все повтарям. Ама не, подпира си главата за всеки случай, да не вземе да падне Laughing
Същата работа... Ако може и ще полегне докато пише Tired

# 214
честито на всички именници
Ji ЧРД   bouquet

# 215
  • София
JI Честит Рожден Ден

# 216
  • област Софийска
Ji, Честит рожден ден! Дано не се отървеш от здраве, щастие и любов!

Честито и на всички именици - малки и големи!!!
За телефон и адрес - не ги знае със сигурност. Телефонните номера, моя и на баща и, са и в GSMа. Иначе сама я оставям за малко още от 4-5 годишна, ама само колкото да ида до магазина, не за повече.

# 217
Същата работа... Ако може и ще полегне докато пише Tired

Мойта направо си поляга, ако не я държа изкъсо, много се ядосвам. Rolling Eyes

Ji, Честит Рожден Ден! Честито и на всички именяци, включително и на моя мъж! Grinning

# 218
Ji, Честит Рожден Ден!
Честито и на имениците ! Здраве и късмет от все сърце за всички! Наздраве

Случката с пожара направо ме ужаси .Бог да пази децатани  Praynig
А номера на телефони и ние не знаем.Всичко е вкарано в мобилния....т(о пък аз да не би да знам )
Стойката ни бива , но прави мимики с уста като пише Shocked

# 219
Ji

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  love001

# 220
 Честито на всички именици! Да им е здраво името и само късмет и щастие им желаем !   newsm51
Честито и на рожденничката Ji ! От хубавото...най-хубавото за нея Wink

За оставянето сам...не съм го оставяла. Аз май съм от най-страхливите. Ама и Крис много го е страх, и аз не знам от какво. Все говорим, говорим...
Иначе излиза само пред блока сам /без мен/ да играе с приятели. Е тогава въобще не го е старх Laughing много се забавляват.
 Вие пускате ли вашите първолаци  Wink да играят сами навън?
За стойката при писане и той си подпира главата. И аз много се дразня.
Днес вече пише с химикал newsm10
Толкова от мен, че се готвим за гостиии

# 221
  • София
Честито на всички празнуващи   bouquet

Днес мама и Дияна (щот е кръстена на мама) са именнички Simple Smile Да почерпя по повода Simple Smile

# 222
  • София/Сливен
Честито и от мен на всички които имат повод за празнуване!
Много здраве, много щастие и любов!

Много бързо пишете, не смогвам да ви чета!
Моя за нищо не света няма да излезе сам навън, не познава никого от блока. Но затова пък остава в къщи сам. Винаги го питам дали иска. Но подозирам че е заради телевизора. Повече от 2 години живяхме без телевизор. И сега знае, че ще гледа докато се прибера, без никой да го изгони (макар че никога не го вдигам по средата на филмче или серия, само казвам: Като свърши, угаси телевизора). Даже малката изявява желание да остава сама докато ходя да го прибирам от таекуондото (а нея вече съм я прибрала от градината). Мен повече ме беше страх да ги оставям заедно сами, когато са по един - няма проблем. Знам ли дали няма да се скарат за нещо, да се сдърпат, да се сбият, да се ударят лошо.... ама когато работи телевизора такива неща няма. Става въпрос за 10-15 мин, не зная дали е имало случай да съм липсвала половин час.

# 223
  • София
Честит празник на всички именяци и именячки newsm67  Ч.Р.Д  Ji  Желая на всички ви много здраве и усмивки. 
Росен е оставал сам от малък,но не често и за кратко.Веднъж като беше на 2,7г свекърва ми го оставила да си гледа ТВ докато изведе кучето(че беше зима и сняг) и нашия да вземе да врътне ключа отвътре и няма влизане.Аз съм на работа,а баща му си е у нас и спи след нощна смяна.Свекърва ми му звъни да дойде,но той като се събужда и вижда у нас страшно наводнение ooooh! изобщо приказка от всякъде.Както и да е някак си оправя се с наводнението и отива,добре,че тя живее на 1ет,и влиза през прозореца,който за щастие не беше с подменена дограма и не се затваряше добре.Апартамента бил като в "Сам в къщи"1,2 и3 JoyАз му звъня от работата(баща му още не беше отишъл)и  питам" Роси какво правиш?",Той:"Играя си"Аз: "А къде е баба ти" той"Отвънка и крещи"Той винаги е бил кротък и не е създавал проблеми.Виж сега като,че ли по му нямам доверие.Иначе пред блока излиза,но там има непрекъснато хора и деца от входа та не е сам.

# 224
  • София
Честито на всички празнуващи именници и рожденници. Да а живи и здрави !  bouquet

Моето гардже е болно, кашлица ужасна + висока Т= АБ. Сега сме на тази задача.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт