Пишем буквички и срички, ПЪРВОКЛАСНИЦИ сме всички !

• 34 420
  • 342
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Честито на всички именници и рожденици!  bouquet

Сиси е  оставала сама у дома  максимум за  час досега, за повече не се е налагало. Пожар , земетресение са нещата които ме притесняват а не нещо което тя би направила. Но не сме обсъждали досега такива събития във връзка с това как да действа евентуално. Rolling Eyes
Сама излиза да играе навън от 6 годишна.

жгмъц, бързо оздравяване!

# 226
 Благодаря ви, момичета!Не съм много по виртуалните почерпки, ама като сте ми много далеч така е.Наздраве!

# 227
  • Linz
Ji, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ  bouquet

# 228
  • Ланкър, планините Овнерог
Ji , Честито и Наздраве !

Честито и на всички именици!

# 229
  • София,
Честит Рожден ДЕн Ji! Да си жива и здрава и нека твоите желания бъдат наши искрени пожелания!  bouquet

ЧЕстито и на всички именници и малки и големи! baloni

# 230
Честит Рожден ДЕн Ji и честит имен ден на всички да сте живи и здрави и да няма болести  а само хубави неща.АЙДЕ НА ЗДРАВЕ ЗА ВАШЕ ЗДРАВЕ Hug  bouquet

# 231
Жгмъц, бързо оздравяване! Hug Тоя сезон като почне, най го мразя, само треперим да не се разболят, а пък то в повечето случаи, рано или късно все се случва.

# 232
Ji, честит празник!!! Весело изкарване и много приятни емоции!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!
Жгмъц, бързо оздравяване! Hug

# 233
Добро утро,лека и успешна седмица на всички  Heart Eyes

# 234
jI: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!newsm59 newsm38
РАДВАЙ СЕ ,ДЕТЕТО ПРОСТО Е ОПРАВНО НЕ ИСКАЛО ДА СЕДИ САМО,ГОЛЯМ СЛАДУР.

хаi: Разбирам те в тоя момент направо сърцето ти е спряло ,дано никога не се случва на никой нищо подобно.Бог помага да си опазим децат
Нашите първи класове ходиха в птък на куклен и им било доста интересно,взеха ни само по 3лв.
Дано се задържи хубаво времето да излизат още на двора,че като сме наработа все вкъщи и направо на училище.Хайде до др път.

# 235
Марио има забележка в тефтера, че е вземал нещата на някакво момиченце от класа. Той се кълне, че не е вземал нищо, а аз му вярвам. Какво е редно да направя?

# 236
  • Варна
Иди при класната и виж за какво става дума. Какво значи вземал?- взел и прибрал, вземал да разгледа - ползва и връщал или просто пипал и разглеждал? Ако девойката просто не дава да и се пипат нещата ... о.к. ще си поговорите още веднъж и толкова, нищо сериозно и страшно/дотолкова, че да го отрича/. Разни модели са децата, мойта получава караници и ритници само като пипнела чина на една, камо ли да и докосне нещо нейно/за което другото момиче и още едно дете са били наказани/. ooooh!
Ако става дума за присвояване... виж възоснова на какво го обвиняват и прецени къде е истината. Пак не смятам, че е нещо фатално... ще си поговорите и на тази тема и това е. Но ако нещата стоят нейната дума срещу тази на сина ти - си го защити смело.
Няма редно нередно за мен - постъпи както чувстваш нещата.

# 237
Марио има забележка в тефтера, че е вземал нещата на някакво момиченце от класа. Той се кълне, че не е вземал нищо, а аз му вярвам. Какво е редно да направя?

Първото, което правя е, очна ставка м/у участниците, т.е. събираш Марио и момиченцето и гледайки ги в очите ги питаш един по един да ти разкажат какво се е случило. Обикновено при мен винаги проработва тази схема, ама не знам, може и в мен да е причината, всичко си казват, без да лъжат! Mr. Green  Г-жата може да не е имала време да разнищва подробно случката и в бързината версията на момиченцето да й е прозвучала правдоподобно, въпреки, че чак да пише забележка, без да е проверила......, попитай и нея.

# 238
Флор, поговори с автора на забележката/ най-вероятно госпожата/. Опитайте се да резплетете случая. Няма по-лошо от несправедливо обвинено дете, понякога едно такова несправедливо обвинение последвано от наш несправедлив упрек носи много тежки последици за децата.

# 239
Някакво друго дете скрило несесера на шега и г о върнало после. Момиченцето не разбрало кой и като се появила госпожата, набедило Марио. Той не е особено депресиран, защото знае, кой е виновникът. Но не го издал, защото не бил клюкарка. По принцип мисля да подмина случая, обаче ме притеснява, как ще реагира принципният ни татко.

Общи условия

Активация на акаунт