Пишем буквички и срички, ПЪРВОКЛАСНИЦИ сме всички !

• 34 432
  • 342
  •   1
Отговори
# 180
на нас ни искат 25 лв за куклен театър.по 1 път в месеца общо 6 или 8 пъти .Та 24 деца по 25 лве равно на Shocked Shockedами те са 7 паралелки та Tired

# 181
  • София

Жгмъц, говорила съм с бащата, господина имаше късмет, че не бях с баща и, при тези реакции щеще да го водим после в пирогов #2gunfire

И с теб ли се държа както с детето ? То явно има от кого да се учи на "добро" държание.
Пробвай да почистиш раницата с някакъв препарат за петна, дано стане ...

# 182
  • София
на нас ни искат 25 лв за куклен театър.по 1 път в месеца общо 6 или 8 пъти .Та 24 деца по 25 лве равно на Shocked Shockedами те са 7 паралелки та Tired
Нас ни събираха по 18 лева за 6 представления, образователен театър се води.

# 183
  • sf
на нас 9 лв- казаха- за цялата година, но не знам колко ще са като брой.

# 184
в понеделник са на куклен театър след часовете.
Събраха ни по 3 лв. за театъра и по още 2 за автобус.

От понеделник в класа на Крис всички вече ще пишат с химикал. Може да използват коректор. Представям си каква мацаница ще падне Rolling Eyes Та май и не се пере newsm78
Знам, че имаше химикали, моито се трият. Не е ли по-добре да му взема от тях Confused
тези коректори..хмм, много ме притесняват.

# 185
  • Варна
Ние пишем с химикал от първия ден. Коректори не използват. Петьо отначало пишеше с молив, въпреки наставленията на госпожата-така си решил - да може да трие при нужда Crazy  и имаше няколко забележки в тетрадките: "Пиши с химикал!". Вече свикна.
Venera, относно коректорите има такъв, който не е течен - коректор лента -  и няма да става мацаница: http://www.office1.bg/%CA%E0%ED%F6%E5%EB%E0%F0%F1%EA%E8+%EC%E0%F … 206100000030.html
Ние го ползваме в къщи понякога и Петьо лесно се научи да работи с него.
За театър нищо не са казали, нито за екскурзия, нито за зелено училище - май на госпожата не й се рискува... Rolling Eyes
Иначе днес баща му ходи да го взема от занималня и го похвалили за старанието и напредъка с материала, а като мярка за дисциплината стоял плътно до учителката в междучасието, без да се противи - да не повярва човек.
Приятен и усмихнат уикенд на всички  Hug

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 18:47 от mar4ela5

# 186
Марчела, благодаря !
В службата ни бяха пратили такъв лентов коректор...не го харесахме Confused. Не става гладко. Пак си използвахме старите. Та така, ще видим.

# 187
Помагайте, майки!
Имаме една задача по математика от Тетрадка Номер 1, издателство труд , задача 22 , 1 номер
за цифрата 6
Там са дадени 10 празни квадратчета, разположени под различен ъгъл. И какво трябва да се правят те? Нямам идея? А вие? newsm78

# 188
гледам никой не се включва... newsm78
Ние нямаме този учебник.
Ние имахме някакви таблици, в които се прибавяха числа , така че да се получи резултат  6.
Друг вариант е да се оцветят точно 6 квадратчета. Или да се определят с колко са повече квадратчетата...Само гадая.

# 189
снимай и покажи, да поумуваме дружно Joy

# 190
  • sf
Имаш впредвид стр 19, Урок 22 , задача 1 ?

МОйта щерка каза,че госпожата им е казала да оцветят шест от тези квадратчета в различни цветове.

# 191
Да, точно тази задача!
Много ви благодаря, майки! Значи ще оцветяваме и ние 6 квадратчета!
Ех , страшни сте значи! Hug

# 192
Непременно проверете дали вашето дете знае вашите и на баща си телефонни номера, дали знае със сигурност точния си адрес.

Да, Лени, така, задължително трябва да си знаят адреса поне, ако и тел. помнят ще е чудесно. Аз я учих щерката пред година, две, много упорито, нашият адрес е лесен, дори само улицата и номера да запомни, е достатъчно. Но миналата седмица имаха за домашно, ама по Роден край ли беше..., не помня, точно това, да научат адрес и телефон. Peace

# 193
  • София
Лени ,надявам се ,не е било нещо страшно,все пак важното е,че е свършило добре Hug Росен си знае адреса,но няма да се справи да се прибере от у-ще,защото ходи обикновено с кола и само 1-2 пъти с тролей и като знам колко е разсеян..,а тел. също незнае на изуст.Вчера донесе първите "отлично" за красиво писане -по БЕЛ и по Английски,но за сметка на това си писа домашните(отново по тези предмети) за повече от 4ч #Crazy-16реда по Английски и 8-9 по БЕЛ.Голямо мотане,голямо чудо,но след като постоя за малко наказан с вдигнати ръце,установи,че можел и по-бързо да пише hahahaДаже му обещах,че за да не губим време и да се караме,вече преди да почне да пише,ще постои малко така наказан,че да му дойде умението Joy

# 194
  • Пловдив
Преди време се чудих защо съпруга ми си пъха визитките по всички джобове на якетата на детето  newsm78. Брех, мисля си аз, много е грозно да си прави човек реклама чрез собственото си дете  Crossing Arms, пък на всичкото отгоре и като забравя да пребъркам преди пране и става... ooooh!. Той все ми повтаря, че не това е целта му, ама ходи зацепи, женска логика  Joy. Сина ми си знае прекрасно адреса, живеем близо до училище и даже не се налага да пресича, но телефоните му идват с повечко цифри и още не ги е запаметил.

Лени, благодаря че напомни за тези на пръв поглед дребни неща. Надявам се всичко е приключило добре, отшумяло и вече си спомняте с лека ирония за случилото се.

Общи условия

Активация на акаунт