Пишем буквички и срички, ПЪРВОКЛАСНИЦИ сме всички !

• 34 433
  • 342
  •   1
Отговори
# 165
  • София
fros,и ние решаваме задачи в училище от този.На Станислава математиката  хич не и  харесва,опитва се не да ги смята, а да гадае.Иначе като не се лигави се справя.
За адреса-знае къде живее,но за телефоните не знае нито един.

# 166
Дива Орхидея---и ние Peace
взета 6-ца
и са стигнали до 29стр вкл

# 167
после ще покажа аз нашите HugВАЙДА ако искаш понеже си далеко мога да отскоча до Слейков и да ти купя  сборника които желаеш .После ще кача снимки и аз и дай линка  или снимката на този който искаш ти/В понеделник мога да ти го дам като дайдеме на плуване  bouquet  bouquet

Дива Орхидея, мерси за предложението  bouquet, но аз мисля първо тук да проверя в 2 големи книжарници, а ако го няма, ще отида в събота на обяд до Славейков.
Как върви при вас плуването? На Крис харесвали му, разказвали нещо интересно, че моят нищо не казва.

# 168
после ще покажа аз нашите HugВАЙДА ако искаш понеже си далеко мога да отскоча до Слейков и да ти купя  сборника които желаеш .После ще кача снимки и аз и дай линка  или снимката на този който искаш ти/В понеделник мога да ти го дам като дайдеме на плуване  bouquet  bouquet

Дива Орхидея, мерси за предложението  bouquet, но аз мисля първо тук да проверя в 2 големи книжарници, а ако го няма, ще отида в събота на обяд до Славейков.
Как върви при вас плуването? На Крис харесвали му, разказвали нещо интересно, че моят нищо не казва.
харесва му доста и вчера даже му направила госпожата голяма забележка  че не слушал.Умрях си от срам като го каза пред всички родители.А то какво било те с твоя красавец се пръскали и си потапяли главите яко му се наскарах де но така се зайгравали че разсейвали групата Crazyабе важното е че са се харесали много

# 169
А така, а моят въобще не ми е казал, че са му направили забележка и че не е слушал. Само като го питам харесва ли ти -"даааа, много ми харесва на плуване". Нищо, довечера ще си поговорим с него Twisted Evil

# 170
А така, а моят въобще не ми е казал, че са му направили забележка и че не е слушал. Само като го питам харесва ли ти -"даааа, много ми харесва на плуване". Нищо, довечера ще си поговорим с него Twisted Evil
те на твоя не са направили забележка а на моичкия щото тя е видяла момента само когато КРИС НЕ  слушка.Така че няма какво да се караш на детето Mr. Green Heart Eyes

eйто ги и наще учебници  който аз купих
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300228 .
тетрадката по писане номер 2 е много хубава също таКА Е и сложна.Номер едно с с чунгели а имаме подобна.

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 11:14 от DIVA_ORHIDEQ

# 171
  • Ланкър, планините Овнерог
ЛениHug Вие нали сте в 125-то. Там не са ли всички деца с баджове на вратовете?

Танти не знае адрес на теория, но много добре знае как да се прибере. То у-щето е до блока ни. Отделно, че всяко дете задължително има в раницата си маршрут до дома си. Оф, надявам се да не се налага да трябва подобна информация.

Вчера моЙто има отличен по математика  bowuu Чак пък г-жата е показала за пример тетрадката й пред клас  Crazy Обачееее...... в занималнята се изложи. Написала си домашното (диктовка на срички от буквите, които са учили) и сбъркала. Г-жата и скъсала страницата(не с лошо, а за да си го направи на ново). Нашата писала след това на гърба на предната страница, където има предни писаници и подписи на нейната г-жа. Пак сбъркала и решила и тя да скъса, за да пише пак. Та сега в тетрадката й се мъдри скъсана и намачкана страница. Уж разбра, че сама не трябва да взима подобни "умни" решения.

# 172
нашите учебни помагала са 3 упражнителни тетрадки от издателство "Парнас",плюс Тренировъчни упражнения и диктовки по българси език .
 По математика 2 сборника със задачи /единия като този на DIVA_ORHIDEQ / При нас ги закупиха общо за всички със събраните допълнително пари.
Мисля, че са им ПРЕ достатъчни Wink
Като  си приготвя чантата и лошо ми става като видя колко неща носят..5 по бълг. език и още 5 по математика задължително Rolling Eyes

# 173
  • На черешата
При нас повечето неща си стоят при госпожата,вечер прибираме само учебника и тетрадката за домашна работа.В петък ни връщат всички учебни тетрадки и помагала, за да видим какво са правили през седмицата. Peace

# 174
Здравейте и от мен. Ние вече правим трето контролно по математика. Предишните пъти имаше грешки - основно защото бъркаше + със -, но сега Криси има шестица и съм много доволна! От понеделник  ни искат отделна тетрадка за диктовка по БЕЛ.

# 175
  • Ланкър, планините Овнерог
Малко OFFF....

nikita27, намали си аватара, преди да са те погнали модераторите  Mr. Green  Peace Че тук си имаме няколко броя от тях  Mr. Green

П.П.Бърза си или те са бързи  Crazy

Фантичка, добре сте си вие. Ние мъкнеме ли мъкнеме.

# 176
ох, докато разбера....нали трчбваше да отхвърли, ако размера е голям.... Sick

# 177
аз си го махнах Mr. Green Blush

# 178
  • Някъде в търсене ............
Dundurela,  Блгодаря за съвета сега я накиснах и се надявам да се изчисти (все пак е WINX #Cussing out подивявам като ги чуя). Сутринта ги изпратихме на рейса тя беше толкова щастлива милата Heart Eyes .А изглеждаше толкова мъничка на прозореца на рейса (пуснах малко сълзички тайничко) Много бързо пораснаха Sad
Жгмъц, говорила съм с бащата, господина имаше късмет, че не бях с баща и, при тези реакции щеще да го водим после в пирогов #2gunfire

# 179
Ние също учим от учебника на Евелина Динева, но във Варна от къде да намеря др учебник дето е препоръчала фанатичка ,ако знае да каже. Днес поразбитах в няколко книжарници,но нямаха. Ей в тая Варна много умни сме няма учебници хи хи .
 Joy
Днес моя Вики е на куклен театър ще видим какво ще разкаже. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт