Пишем буквички и срички, ПЪРВОКЛАСНИЦИ сме всички !

• 34 439
  • 342
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Ние решаваме задачки вкъщи от втория сборник. Като му чета условията се справя отлично. Чак не е за вярване. Има подобен и по БЕЛ, по -тънък и на по-ниска цена, но мисля че още е рано за него.

# 151
Влизам много телеграфно само да ви напомня нещо, което забързани винаги пропускаме  Close
Непременно проверете дали вашето дете знае вашите и на баща си телефонни номера, дали знае със сигурност точния си адрес.
Ситуациите възникващи в ежедневието могат да граничат и с най-тежките ви кошмари. Уверете се че детето ви знае точната информация за бърза връзка с вас и адреса си. Лъчи има телефон и ни звъни на ден по 5 пъти поне, но днес по стечение на обстоятелствата беше останал сам - без чанта / в която е и телефона/.

Случката е повече от банална - Лъчи се заиграл с някакви деца в училищния двор. Тичали напред, назад, гонили се. Накрая по-големите момчета смело излезли извън двора и естествено и Лъчи след тях. В един момент се панирал като видял, че е сам и надул гайдата - върнал с в двора да търси госпожата, пък нея я нямало... А тя жената пък тръгнала след него и така двамата се гонили....
Но по този повод се разбраха и някои наши пропуски - учителката в двора го питала за телефона на мама, но той не го знаел. Та онази вечер писа телефони и учи наизуст. Плюс и адреса, където имахме дребен пропуск в една от цифрите.

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 17:36 от Lennyh

# 152
Lennyh, плашиш ме, кажи подробности!

# 153
  • Варна
Лени, добре, че всичко е завършило благополучно!
Иначе да, Сиси знае имена, адреси, месторабота и телефони наизуст отдавна.

# 154
  • София
Дияна каза, че гуменките и ги няма в у-ще, а те по принцип седят в плик, в класната стая. И с учителката ги търсили и ги няма.
Сега ще трябва и гуменки да купувам. Или пък ще я оставя да ходи с маратонките.

# 155
  • Linz
Lennyh, какво е станало? Shocked

# 156
ние имахме поредната 2-часова РС. този път ходи баща й. присътвала е и психоложката
заключението с една дума: децата не са научени да слушат
учителя по физкултура не успявал да ги строи  hahaha просто си представям, то не е за смях ама явно много го закъсал човека

лени  Hug каквото и да е било, добре е, че всичко е приключило благополучно

# 157
  • No Line On The Horizon
Lennyh, добре че всичко е завършило ок  Hug

Днес купих два сборника. Имаше доста избор, този втория от линковете на Фантичка не го видях да го предлагат.
Избрах този по математика

и този по български език

# 158
после ще покажа аз нашите HugВАЙДА ако искаш понеже си далеко мога да отскоча до Слейков и да ти купя  сборника които желаеш .После ще кача снимки и аз и дай линка  или снимката на този който искаш ти/В понеделник мога да ти го дам като дайдеме на плуване  bouquet  bouquet

# 159
fros ние го имаме същия по математика,малката решава задачите с голямо удоволствие Hug вчера са правили тест по математика,надявам се да се е справила

# 160
  • На черешата
fros ,нашите в училище решават по този.
Дарина си знае имената,точния адрес и къде работим,но тел. май не знае . newsm78

# 161
fros ,нашите в училище решават по този.
Дарина си знае имената,точния адрес и къде работим,но тел. май не знае . newsm78
Kрис също но телефона знае само домашния ни.

# 162
заинтригувах се и аз от тези помагала ,които се дали

в училище по Сип работят по това
http://izdatelstvo-slovo.com/img/gallery/l219.jpeg
обаче ,не е нищо особено помагалото

а,вчера са правили самостоятелна работа по матем.,Габи се е справила супер-има отличенSimple Smile
с малко помощ и допълнителна работа в къщи започна по математика да се справя ,

по повод телефонните номера--Габи не знае нито един тел.номер Confused

# 163
  • На черешата
 Миналата година на зимното яке на Дарето имаше етикет за телефон и адрес,но сегашното няма.
 Мисля да и купя етикетчета и да залепя на всичките и връхни дрехи. Thinking

# 164
заинтригувах се и аз от тези помагала ,които се дали

в училище по Сип работят по това
http://izdatelstvo-slovo.com/img/gallery/l219.jpeg
обаче ,не е нищо особено помагалото

И ние сме по него има и 2 ра част за сега сме на  6 цата около 28 страница.

Общи условия

Активация на акаунт