Отговори
# 90
         Моля ,ако някой намери  репортажа да  сподели линк !

# 91
http://kalendar.novatv.bg/news/id_305527304

Ето го линка...
Сега съм малко развълнувана..

# 92
  • благоевград
gledah go  Peace
malkata e mn krasiva , toest oshte po krasiva  Flutter
poneje sam q vijdala kato po malka Simple Smile

# 93
Гледах репортажа  Cry
Терина, има ли възможност тази тема да стигне до Господари на Ефира или Слави Трифонов, къдете те лично да попитат министъра на здравеопазването Защо тази ваксина не се поставя у нас, и защо докторите въобще не я споменават като доброволна, поне за съвет, а всеки родител сам да си предцени.

Само се парадира, че сме в ЕС, а какво от това  #2gunfire

Дано се съберат и останалите парички и да е успешна операцията  Praynig

# 94
  • София
Гледах и плаках Cry И съм съгласна с Nadeto, че трябва да се даде повече гласност за тези ваксини - да бъдат информирани родителите, че ги има и те да си преценяват дали да ги сложат на детето си.

# 95
Момичета, писах до Господари на ефира. Ще чакам да видим дали ще ми отговорят.

# 96
Момичета, писах до Господари на ефира. Ще чакам да видим дали ще ми отговорят.

Трябва да отговорят  Peace Аз се сетих и за едно друго предаване - "На чисто". Там се представят много проблеми и мисля, че ще се отзоват и на този сериозен проблем  Hug

# 97
Здравейте!
Благодаря за хубавите думи!Вярвам,че втората операция ще е успешна и Елинка ще има шанса да чува отново...
И аз много искам да дам гласност за тези ваксини..Няколко пъти писах и до Часът на мама, но не ми отговориха.
Знам, че ваксините са нож с две устриета и има деца, при които се отключват други заболявания след някои ваксини, но ми се иска родителите поне да са информирани какви ваксини има.
Трябва наистина да се случи нещо на високо ниво, защото сега ще се пошуми, ще чуят родителите, но след година примерно, когата нашият случай ще е забравен....кой ще каже на родителите? Явно е, че педиатрите не го правят. Доктор Мангъров каза много неща, жалко, че повечето са ги изрязали.
Много ме боли, че става дума за деца, а държавата нехае и то не само за ваксините. Недопустимо е, деца с тумори и какво ли не да се лекуват на собствени разноски и с помощта на дарители в чужбина. А от Фонда за лечение на деца в чужбина да си клатят краката и тези национални консултанти също.
Лошото е, че вече и здравето е бизнес сблъскахме се с това. Има само бизнес, няма значение кое е по-добре за детето...Много е жалко и много ме боли от всичко това....
Хубавото е, че все още има хора, които помагат. Хора с огромни сърца, на които не знам как ще се отблагодаря някога....
Дано успеем да направим нещо по въпроса с ваксините...Въпреки че не ми се вярва. Но трябва да се опитаме , не трябва да мълчим , ще се борим , пък каквото стане...

# 98
Преведох преди малко пари - от нас и от баща ми. Надявам се малката сладурка да чува отново Praynig

# 99
Терина, не може във всички страни от ЕС тази ваксина да е задължителна, само тук да е пожелание и то дори не се споменава за нея. Щом са я наложили значи има за какво...

Разбира се, че ще бъде успешна втората операция  Peace Елинка е такова съкровище, ще се справите отлично  Hug

# 100
Кате, ще видиш, че всичко ще се оправи, не се притеснявай. Всички стискаме палци все пак!
Не си мисли, че Елинка толкова лесно ще се отърве и няма да чува Габи като плаче /пищи по-точно де/, има да я слуша, та ще й писне.  Hug

Много целувки, обичам те много!   bouquet

# 101
Терина, не се чуствай длъжда да се отблагодаряваш на хората  Hug Важното е, че искаш от вашия проблем да информираш останалите родители и все пак мислиш за другите деца, а това мисля, че е достатъчно  Hug

# 102
Терина, много е сладка Елина  Heart Eyes Убедена съм, че всичко ще мине успешно.

Като прочетох последния ти пост, се сетих за една тема, която бях пуснала не отдавна, но някакси никой не можеше да даде отговор - какво се случва с парите за ваксините по ЗК, които се полагат на децата, но родителят купува алтернативна ваксина (Пентаксим, Инфрикс)http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=338880.0. Обаче странно и д-р Слънчева не успя да открие отговора, а от Часът на Мама не са ми отговорили. Та ме наведе на мисълта, че примерно ако родителят постави Пентаксим или Инфарикс, може държавата да осигури Превенар примерно  newsm78 За съжаление нямам и ни най-малка представа кого трябва да се пита...

# 103
и аз преведох малко парички Praynig Hug вярвам, че ще се оправите  bouquet нзнам какво да кажа...
а малката е страхотна, но това и вие си го знаете, че и най-добре Hug Flutter Hug

п.с. в репортжа не казват марка, но пентаксим и инфарикс ли включват този менингит?

# 104
Кате, погледни колко хора сме с вас. Нека Дядо Господ да бди над Елинка, а ние ще съберем парите .

Общи условия

Активация на акаунт