Опасни Януарски диванета катерят се по маси и пердета!

• 16 503
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте мацки  Hug
Венкова ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ   bouquet Каквото си пожелаеш, това съм ти пожелала  Grinning
Мангич душа бързо оздравяване  Heart Eyes И нали знаеш каква е рецептата, за да имаш малко бебе за гушкане  Wink
И аз се сдобих с лика на Шош, но трябваше до София да отида, за да стане тая работа  ooooh! Веско го позна и си прибра списанието, т.е. аз не можах да го чета  Twisted Evil
Анджи едномесечния сладур дето се разхждоти с него, да не би да си има мама на име Барабина  Grinning

# 256
Анджи едномесечния сладур дето се разхждоти с него, да не би да си има мама на име Барабина  Grinning

Не, мама Надя, не знам дали пише във форума. Знам, че чете обаче Simple Smile

# 257
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Манански,то правенето най-лесната работа Flutter Party Обаче, сега като ги гледам моите юнаци как се бият за щяло и нещяло,какви са викове,ревове и борби......мисля да поотложа третото за след 5 години Thinking Thinking  Иначе бях голям мераклия за трето-веднага,ама знам ли - току виж дошли и близнаци, живи и здрави да са,ама майка им ще ходи на психотерапевт по 24 часа Mr. Green Mr. Green Иначе е веселба голяма, скоро ще го усетиш, нали са и с малка разлика  Mr. Green и се сещам какво си говорихме със Стуто лятото - защо трябва да раждаме в годините,когато най-много неща ни се искат - защо не ги раждахме на 50 Crazy Crazy ама като се знаем какви сме, и на 50 пак няма да ни е точното време Mr. Green Mr. Green  Ех, живооот Peace

# 258
magnoliamm, бързо оздравяване на всички вкъщи!

А по темата ех, живооот - имаме един семеен приятел, на който мечтата му е държавата да дава пенсия когато човек направи 20 и така до 40 години, пък после е съгласен да работи докато е жив. Просто иска в най-хубавите години да е по-свободен човека.

# 259
  • София
Клеми, как сте?

Всички ли спите? Аз сега смогнах!

Абе мами, тия дни, като се върнах на работа, си мисля колко много съм се променила. Колегите в отдела с изключение на шефката нямат деца и като ги гледам, все едно виждам себе си преди няколко години. Колко по-безгрижен и спокоен е бил денят ми. А не съм го оценявала. И като ги гледам как подскачат и се нервират за глупости, а на мен в главата ми е само "Спокойно, щом детето е добре, другото е лесно" и така си работя спокойно... Други такива с лирични (психични) отклонения има ли?

# 260
  • София
Двете преждесписвающи ги разбирам и съм съгласна с написаното! То нали знаете - да го имаш тоя акъл, дето ти идва, ама после!  Wink

Честит ви Хелоуин, тиквиииииииии!  Party Аз кат първа тиква на Републиката, да дам тон за празник!  Mr. Green

# 261
Добро утро философки! (то е същото като тикви  Mr. Green)

Искам да попитам варненки къде се крият и не искат ли да се съберем някой ден в някой детски клуб, децата да играят, ние да пием бири???!!! Не сме се виждали от 100 години   Crossing Arms  Grinning

# 262
Добро утро и от мен  Grinning Ей,колко е хубаво,когато не си много болен, не лежиш в безтегловност и не ти се губят дни от развитието на децата ти Crazy Crazy

Аз Хелоуин не го усещам като мой празник, не го разбирам и не го празнувам - моят празник си е Кукеров ден Mr. Green, но който го празнува - Честит да му е , и нека тиквите станат на каляски - сега Mr. Green Mr. Green

Абе хора, ние така и не направихме една националана януарска среща,а Thinking ThinkingЩо така се замотахме, Rolling Eyes други отчетни го направиха и се получило страхотно Grinning Да ударим една мисъл в тази насока Peace

Бъдете здрави,устремени и щастливи Sunglasses

# 263
  • София
...
Бъдете здрави,устремени и щастливи Sunglasses

Миглена Чакръкчиева, ти си се маскирала на тиквата Манга?  Mr. Green

# 264
  • София
Eleonor@ надникна, но нали си има нови отчетни - не писа...  Sad

Ей, бременюги, я да не се опитвате да ни заменяте - ние сме незаменими и неотразими, знаете го!  Crossing Arms Ще се отчитате тук за коремчетата! Ааааамаха!

# 265
За мен не остава да добавя друго,освен,че ви желая тиквен,или кукеров,но изключително динамичен ден,именно днес,и в България! Mr. Green

# 266
За мен не остава да добавя друго,освен,че ви желая тиквен,или кукеров,но изключително динамичен ден,именно днес,и в България! Mr. Green

Катюнгелчева, Миглена Ч.  съм аз - моля,моля Mr. Green Mr. Green /Ив ме разкри,чете внимателно разбирам Mr. Green/

# 267
  • София
Добро утро, тикви!  Simple Smile

Най-накрая и ние стигнахме да сложим Пентаксима на диването. Още 1 седмица ще се гледат с баба у дома (и ще ми лазят безкрайно по нервите, ама това е неизбежно май Whistling )

Искам да ви видя! Не знам как и не знам кога, ама искам.  Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 268
Оооо, Ивонска, неееееееее  Naughty Далеч съм от мисълта да ви забравям заради другата отчетна, в никакъв случай  Hug Hug Hug
И за да не се оправдавам само, да се отчета  Simple Smile Евангелина от долу-горе седмица е без памперс и си казва като й се ходи. Даже сутрин ме буди към 6 да пишка  Party
Втората моя победа е със столчето за кола. Досега го бойкотираше категорично, но в неделя пътувахме до Варна, обясних й съвсем спокойно, че всички имат специални места в колата, това е найното специално столче и трябва да се вози в него. Сега не ще да слиза от там като спре колата  Party
А и още ми е лошо и ми се гади беееее  ooooh! Аман вече, какво е това чудо, с Ева все едно не бях бременна, сега това човече е решило да ми разкаже играта  Tired

# 269
А и още ми е лошо и ми се гади беееее  ooooh! Аман вече, какво е това чудо, с Ева все едно не бях бременна, сега това човече е решило да ми разкаже играта  Tired

Това е защото чакаш момче Mr. Green
Бооооже, Ая категорично ми отказва да сяда на гърне, но в яслата си сяда Thinking Само мен бойкотира, ама карай.
Мангеее, добре дошла здрава и права Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт