Опасни Януарски диванета катерят се по маси и пердета!

• 16 497
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Симоната ми е с температура.  Confused Може ли да е реакция към Пентаксима, при все че преди не е правила? И крачето, където й я биха, е адски подуто, станало е огромна буца Tired

# 286
Ним,може да е от ваксината.Чела съм, че последната се понася по-трудно.На крачето слагай комрес с риванол,друго не се сещам  Hug

# 287
  Ним,абсолютно може да е от ваксината!И Алекс беше с адски подута ръчичка(обаче) след последната ваксина и няколко безсънни нощи...Дай на Симонка панадол. Peace

# 288
  Манана,много сладки снимки!Малкия страхотно прилича на теб!Особено на тази снимка!

Пу-пу!Да ти е жив и здрав! Heart Eyes

# 289
  • София
Ако всички, които сте в зоо-то сте здрави, може и ние с Веско да се присъединим. Надявам се да не ми се сърдите за това условие от моа страна, че така ми се иска да ви видя  Heart Eyes
Ако Мимозката се наспи до това време, ще гледам да се присъединя и аз.  Hug
Ним, може да е от ваксината.  Confused

# 290
  • София; Дружбето
Ним, може. Миша направи реакция смао към последната ваксина Peace
Докато гледах снимките Миша крещеше бебе, бебе, пусни бебе Joy Вчера я питам искаш ли бе е и тя: Даааааааа Laughing

# 291
Ним, не се притеснявай, Hug

На Боил първо му се изду около боцнатото, а после цялото бедро му отече.Правих компреси с реванол докато спи.След една седмица чак отшумя.

Боилката продължава да си кашля и да има сополки.Снощи го водих при лекарката - води се здрав.....егати ужаса, чисти гърди, спокойно гърло- само дето кашля.изписа ни някакво хомеопатично и каза да не го спирам от ясла(не че съм го спирала).

По въпроса за секретите - вече спирам да пускам. Последния път му излираха стрептококи от група А(тези причиняват ангина например) или нещо подобно.То какви ли модели не му изолираха вече...........Но докторите от болницата, както и всички останали, които посещаваме казаха да престана да му бъркам в носа, здраво било детето.
Сега на дневен ред е хомеопат и евентуална ваксина

И аз се сдобих с лика на Шош - снимката с шапката особено ми харесва. Grinning

Ако има среща с удоволствие ще дойда, но без детето.

Хайде, приятен ден на всички

# 292
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит ден на народните будители  bouquet  bouquet  bouquet Надявам се всеки от нас да си има по един будител,който да го държи буден  през трудните за него моменти Hug Hug Hug

Манански, ти си стой в къщи - рано ти е още - а и дори да изглеждаме здрави, не се знае,колко бацили си носим скрито  Naughty Naughty Не че не искам да те видя много, но по-ми е важно да сте здрави, а време за виждане има Hug Hug

А относно бабосването ми,и свекъросването ми - ти май забрави,че аз съм по....зряла от теб Mr. Green, и поне ще гледам да си възпитам децата да не се женят на по 18 ,ама ха де Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green Mr. Green/пу,пу, да не стане някоя издънка рано,рано Sick/

Моите юнаци закусват,по-точно Алекс се опитва да закусва, а Ники го замерва с шоколадов корнфлекс, сипе по земята шоколадово мляко, пръска кучето, и някак си се опитва да си сложи столът на главата му Thinking Thinking Mr. Green Mr. Green А аз се опитвам да си изпия кафето, без да стана и да напляскам малкият талибан Mr. Green Mr. Green Ай наздраве със кафе Mr. Green Mr. Green

# 293
Айде скачайте в новата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=343366.new#new

Общи условия

Активация на акаунт