Опасни Януарски диванета катерят се по маси и пердета!

• 16 510
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Стуто, и аз се радвам да те видя,много Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ели, дръж се - важното е ,после да не ти е лошо Hug Flutter Hug

Искате ли ,ако в неделя е слънчево/а май такова го дават/, да се видим в зоологическата следобяда,като се наспат талибаните,а Grinning Голяма радост е с тези всичките животни - Ники полудява от радост,само муука,мяука,баука - купон голям - а биричката си ни чака,пита за нас всеки път Mr. Green Mr. Green

# 271
  • София
Аз съм ЗА среща в зоологическата, само да сме здрави.
Дани е толкова хремав, че единствения начин за дишане му е през устата. Дори преди малко повърна, защото се задави при опит да вдиша пред носа.  ooooh! Ще трябва да пробваме други капки и се замислям за онези Коларгол дали да не вземем. Rolling Eyes

# 272
  • София
Тикви!  Пък ние отиваме в Мадан за уйкенда....  Flutter Чакате ме да фана нанекъде, нали... 

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 12:08 от ivonska

# 273
  • София; Дружбето
И Миша ми отказва гърнето, а преди го ползваше по предназначение. Но не и пречи винаги да ме известява, когато пишка или ака в памперса. Крещи с пълно гърло Пиииииииш, но като и дам гърнето вика Не, не, пампа Crazy Ми няма да се бояр сега, нямам нерви, по-натам, като мине зимат и се стопли направо свалям памперса и да се опикава като я кефи

# 274
  • София
Айде - понеделник, Канал 1, 8.35 часа...  Flutter

# 275
  • София
Айде - понеделник, Канал 1, 8.35 часа...  Flutter

Сутринта ли? Пътувам по това време и ще те пропусна пак Sad

# 276
За мен не остава да добавя друго,освен,че ви желая тиквен,или кукеров,но изключително динамичен ден,именно днес,и в България! Mr. Green

Катюнгелчева, Миглена Ч.  съм аз - моля,моля Mr. Green Mr. Green /Ив ме разкри,чете внимателно разбирам Mr. Green/

Вай,вай,много ми  хареса псевдонима и някак топло ми прозвуча от такъв авторитет като д-р Магну Heart Eyes Mr. Green Hug Тургам си го веднага,с него веч ще се представям! Laughing
Ivonska,там съм! Телевизорът е моя втори дом! Mr. Green Виж миналия път като гледах и слушах внимателно как добре се представи! Joy

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 14:44 от Катюнгелчева

# 277
Клемс, ние преборихме хремата с Коларгол и капки от разредена клеева тинктура. На 10мл. вода капваш 5-10 капки клеева тинктура и после капеш от това 5-6 пъти на ден по 3-4 капки.

# 278
  • София; Дружбето
От къде да купя тази клеева тинктура? Няма отърване от хремата, доки каза, че докато сме на ясла няма да има спасение Sick

# 279
Цвета, пусни секрет от носа с антибиограма.

# 280
  • София; Дружбето
Аз тези неща със секретите не ги уважавам много Rolling Eyes също така и педито. Надявам се като се позакрепи имунитета са престане да тече постоянно

# 281
Здравейте мацки  Hug
Аз набързо се включвам, ама днеска ми е леко луд ден  Crazy За сополките само да ви кажа, че при нас педито изписваше хомеопатично на Боарон, чието нормално име е лук. Пие се 3 х 5  гранулки и определено пресичаше сополките.
Цвета на нас ни бяха пуснали още докато беше малък Веско секрет от носа и се оказа, че сме си донесли от болницата стафилококи (пак ги лекувахме хомеопатично и съм доволна). Така че секрета за изследване си е полезен понякога.
До Манга и Сту - нема как да раждаме като станеме на 50 (по точно има как, ама е малко противоестествено  Mr. Green), щото като станеме на толкова ще ни се наложи да изпитаме любовта в най-чистата й форма, а именно към внучетата  Wink
Веско пък категорично ми отказа оня ден памперса - експеримента издържа в рамките на час, перди да ми каже "Манкее пиш"  Twisted Evil НЕ мога да го разбера какво иска - да седне на гърнето е зор, после да стане от него - още по голем зор, дърпа се и не иска да му слагаме памперс, ама и си казва, че върши нещо или в момента на действието, или поговорката "След дъжд качулка". Но и аз като Цвета съм решила да дойде топлото време пък тогава ще се възпитаваме в хигиенни навици  Grinning

# 282
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Катюнгелчева,сега само да не ме караш и бяла риза да ти купувам Mr. Green Hug Радвам се, че си го усетила по правилният начин Flutter

Мананке, ще имаш да вземаш - аз баба на 50 нема да ставам Naughty Naughty/на 50 ще съм жена в разцвета си, с 3 -ма любовника Crazy Crazy Crazy/   А и ние със Стуто мислим да илядолетим, та можеше и да ги родим на по 50 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ив, като станеш много известна,да не вземеш да ми се надуваш - че веднага те свалям от ефир Naughty Mr. Green Mr. Green

Ние, живот и здраве, мислим в неделя след 3 часът да сме в зоо-то - ако някой ще намине натам,да свирка/само моля ви не влизайте в клетките,че ще изплашите клетите животни - те отдавна не са виждали накуп янурските майки Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

# 283
Ето още малко снимки на дебелачко и на хуната  Mr. Green
http://www.manana.snimka.bg/album.php?album_id=299807&pid=8646709

# 284
Мананке, ще имаш да вземаш - аз баба на 50 нема да ставам Naughty Naughty/на 50 ще съм жена в разцвета си, с 3 -ма любовника Crazy Crazy Crazy/   А и ние със Стуто мислим да илядолетим, та можеше и да ги родим на по 50 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Това не зависи от тебе Мангич  Wink Не само, че може да си баба, ама може да си и проклета свекърва  Joy
Ако всички, които сте в зоо-то сте здрави, може и ние с Веско да се присъединим. Надявам се да не ми се сърдите за това условие от моа страна, че така ми се иска да ви видя  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт