Опасни Януарски диванета катерят се по маси и пердета!

• 16 514
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
   Елина,честит рожден ден! newsm59 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower МНого здраве,любов и хармония във всичко!

# 46
  • София
Честито, Елина! От всичко добро за теб, по много ти желая!

# 47
Нинище, лека и безпроблемна бременност ти желая! Много се радвам!  bouquet Heart Eyes

Елина, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава, красива, усмихната и чаровна, обичана и щастлива!

# 48
Здравейте и от мен  Heart Eyes
ВЕче съм само 1, 2-ката спи по трасето в креватчето Grinning
Благодаря на всички за милите пожелания и за загрижеността за нас с Цеци.
Имах едно невероятно и странно раждане и бих казала, че се радвам, че стана през нощта, щото иначе не ми се мисли с тия задръствания по софийските улици как щяха ме изтипосат във вечерните новини  Crazy Все пак на всички очакващи това събитие мами им пожелавам леко раждане като моето  Praynig Саше оказа се добра вещица в тома отношение  Heart Eyes
Чесити празници на патерица на всички, които съм пропуснала   bouquet
Сту, Викс нека принцесите ви радват много, а след някоя и друга година да ви изправят косити разни момци, дето пеят серенади под балконите  Wink
Елина, Ноеми, Лилита честити ви рождени дни   bouquet Нека годината бъде изпълнена само с прекрасни моменти за вас, а защо не и с по още едно бебе   bouquet
Нинище честито ви сърчице. ПОжелавам ти бебето да се роди здраво, пък каквото Господ е рекъл да бъде  Simple Smile Убедих се, че еднакво се обича, без значени едали първоначалните очаквания са се сбъднали.
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване и тази тема да е изпълнена само с честитки за рождени дни и очаквани бебета  Heart Eyes
Снимки ще се постарая да кача утре, че преди няколко часа се сдобих с компа (татето го беше разглобил да има място за много празненства  Wink)

# 49
Елина, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!   bouquet

Манана, добре дошла! С нетърпение чакам снимки на малкия Цеци!  Heart Eyes

# 50
Манана, добре дошла! Наистина чакаме с нетърпение снимките на Цеци.  Hug

Елина, честит празник!

# 51
Елина честит рожден ден! Бъди здрава и обичаща! Късмет!

Манана, добре си дошла! Радвам се, че раждането ти е било леко! Очаквам снимките на малкият Цеци! И разказ как е приел баткото появата му!

Магноли и Давид не ходи на ясла! Мисля направо за  детска градина да го класирам!

Hug

# 52
  Добре дошла Манана!Слава Богу,че всичко мина добре при теб!Честито ти второ бебче,още веднъж! Hug Heart Eyes
  Какво му беше странното на раждането ти? Rolling Eyes

# 53
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Елина, малко със закъснение - Честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet Бъди здрава,щастлива и заобиколена от любов  bouquet  bouquet  bouquet

Манански,добре си се завърнала - от тук нататък желая спокойни нощи, много млекце и много хубави моменти Hug Hug Батко Веско как прие Цветан Grinning

Когато бях бременна с Ники,прочетох хитра идея,как да въведем новото бебе на вече порасналото първо отрече в семейството  -приложих я и идеята се оказа много успешна - попитах Алекс какъв подарък иска бебето да му донесе,когато дойде в къщи ,съответно получих подробните указания, и в денят на изписването Алекс получи един прекрасен подарък от бебе Ники  Grinning Grinning Grinning Принципно нямах проблеми с приемането на бебето от Алекс, но реших да приложа и тази малка хитринка, за сплотяването на колектива - работи успешно Mr. Green Grinning Grinning Grinning

Ния и Цвети - как сте Rolling Eyes

Ина, радвам се ,че Алекс е приел добре яслата - дано и занапред сте така Hug Hug

А, значи не е само Николката,дето побърква майка си в къщи  - спокойна съм вече Mr. Green Mr. Green

Усмихнат,слънчев и успешен ден желая, и здраве,здраве,здраве на поразия  Grinning Grinning Grinning

# 54
Манана, привет. Радвам се да те видя тук.

Вчера се чух с Цвети, за съжаление инхалациите на Ния са ги увеличили, дават антибиотик вече, гледат се и няма изгледи скоро да ги изпишат. Дано от днес всичко тръгне към подобряване.

Здраве, здраве и пак здраве на малки и големи.  Hug

# 55
  • Русе
Здравейте  Hug
Първо, честито бебче на Ман   bouquet Да е много здрав и да изпълва дните ти с радост!
Нинище, леко и успешно бременеене  Heart Eyes
Честит рожден ден на скоро порасналите!Бъдете много щастливи и обичани!
Честито християнче на Андж!
Скорошно оздравяване и много прегръдки на болничките!
Ние все още сме в процес на адаптация в новото жилище. Дени отказва да спи наобед тук, затова се принуждавам или да я извеждам или да я водя у баба й  Confused Много ми е трудно, когато не иска да спи. Не й издържам на темпото по цял ден  Crazy Аз като се видя малко свободна тичам по магазини, че едни приятели ни поканиха за кумове и сега в неделя сме на сватба. Емоции, но слава Богу, положителни  Praynig Дени кара вируса на крак. Баща й също. Аз съм наред  Laughing
Целувам ви и ви желая слънчев ден   bouquet

# 56
  • София, Лагера
Хей, Мананке, прочетох историята на раждането ти!  Joy Много яко! Дай Боже всекиму такова раждане! Живо и здраво бебче! (ти получи ли ми смс-а в четвъртък?)

НинаHug

Селма, права си, аз се пооткъснах от бебешката вълна... дано да не е за дълго!

# 57
Ноеми, радвам се да те видя Simple Smile
Когато мен започне да ме тресе кариерната треска ти пожелавам теб да те затресе бебешката. Това ще е на пролет, живот и здраве  Grinning

Ман, погледнах ти публикациите и ти се изкефих. Ти още няколко бебета можеш да родиш. Мислила ли си по въпроса  Mr. Green  Heart Eyes
Малкият Цветан е адаш на моя баща Simple Smile

Рали, в новата стая ново креватче ли има? Може на Дени да й липсва нейното, в което е свикнала да спи.

# 58
manana, добре дошли с бебо! Чакаме снимки с нетърпение!

# 59
МананаHug Когато имаш време пиши ни за новото си положение  Grinning

Наско също не ходи на ясла и се надявам да тръгне директно на детска. Мисля че още му е рано - не го влече да е с други деца нещо.... интересно му е, отива при децата, приказва им но бързо му омръзва, пък и на мама детето нека да си поживее още  на свобода Laughing

Общи условия

Активация на акаунт