Звездни компромати - 33 част

• 39 641
  • 544
  •   1
Отговори
# 105
  • DE
По повод на написаното от Буба ще кажа, че не съм и душманин на Емито.
Но за мен е непонятно да даде толкова много за бебешки дрешки, при положение, че след 2 месеца няма да му стават на бебето.
А по-важното е, че много мами не могат да си позволят никакви дрехи! Справка: Благотворителни акции!!
Иначе, Бубе, не съм искала да обиждам никого!

# 106
Абе какво скочихте всички връз Емиту.... Това боди може да е дошло отделно (да не е цял комплект), което намалява цената  Crazy, а и е много вероятно да и е подарено!!! Може да не ги е дала тя тези пари!  Peace

# 107
http://chalgata.blogspot.com/2008/05/blog-post_6841.html Вижте клипчето!  Crazy
Не и е лесно но Андреа с тия рокли  hahaha
А на Мария устните са WOW  #Crazy

# 108
Много ясно, че Емилия ще облече нещо скъпарско на бебето си за фотосесията. Вие какво очаквате? Да го облече в боди за 3,50 лв.? Нормално е.

# 109
http://chalgata.blogspot.com/2008/05/blog-post_6841.html Вижте клипчето!  Crazy
Не и е лесно но Андреа с тия рокли  hahaha
А на Мария устните са WOW  #Crazy
Голяма марула е тази Андрея, като гледах клипа си помислих че с червената лента ще се опита да се поприкрие малко, пък тя ooooh!

# 110
На мен ми направи много селско впечатление. Мисля,че на хората им е ясно,че бебето ще е облечено с готини дрешки,но тя едва ли не отново ни го е навряла в носа "Вижте бебето ми носи Армани".  hahaha  Супер позьорско ми е + нейната рокля и грим,просто нямам думи за тази фотосесия.

# 111
Така е позьорско е, съгласна съм. Но те всичките ни ''звезди'' се вживяват прекалено в ролите си. Така, че може би нямаше да е нормално, ако не беше го облякла (не че като гледам вида й, го е облякла тя) в Армани.

# 112
  • Луната ни пази
Така е позьорско е, съгласна съм. Но те всичките ни ''звезди'' се вживяват прекалено в ролите си. Така, че може би нямаше да е нормално, ако не беше го облякла (не че като гледам вида й, го е облякла тя) в Армани.
По този повод, че не го е облякла тя, в едно интервю Емиту беше коментирала честите си участия по кръчмите така: Че какво да му гледаме на едно бебе 5 човека, нали си има бавачка, и майка ми е с нея! Не цитирам точно думите, ама за смисъла гарантирам Simple Smile Направи ми адски лошо впечатление, защото бебчетата ни са родени с разлика 5 дни и само си представих как ще хукна насам натам и ще оставя детето си. Още повече, че тя нужда от пари няма. Не че не ми се иска малко почивка, поне около час на ден, ама чак пък толкова.....! newsm78 ooooh!

# 113
Уф, пак направихте от мухата - слон. Голяма работа, че е облечено с Армани. Има достатъчно пари, за да може да си го позволи, за баща му пък да не говорим. Сигурно, ако беше облечено с боди за 2 лв от Женския пазар, пак щеше да има недоволни. Който го дразни - просто да не се зачита в марките.  ooooh!

# 114
Ей, пък и вие..Позьорско било, ми то всчки ние сме позьорки, погледнете само по улиците какви колички ползват майките, дето едва връзват двата края, живеят в някой краен квартал в панелка, обаче количката иначе е СТОКИ  Joy Пълен смях. Пък и не само с това позираме. Като изляза по магазините (рядко ми се случва, ама все пак) на центъра, коя от коя по-докарани и направени мадамите, все едно току що от модния подиум слизат, то са токове, грим, прически, препечена от солариума, като курабия кожа, голи кръстове (и болни яйчници), това зимата, за лятото е ясно. И въобще не изключвам себе си от тази графа. Така сме го приели за нормално, така си ходим. Ама е позьорско и е тъпо. Особено за човек, който е поживял или походил в чужбина и знае как ходят хората там( удобно и практично)

Иначе комплектчето наистина е доста евтино чак и аз мога да си облека бебето с Армани, обещавам ако го направя, да се похваля  Mr. Green (но пък нямам бебе  Thinking ) На фона на другите им парцалаци, това си е без пари и то включва няколко неща (Почвам да се замислям сериозно  Mr. Green )

mimoza^^ и аз не съм искала да обидя никого, просто се хванах за твоя коментар, нищо лично към теб или към някой друг   bouquet

# 115
Ей на много места във форума чета изказвания от рода на '"Особено за човек, който е поживял или походил в чужбина и знае как ходят хората там..." (Буба не е лично към теб, просто явно ми назря момента да го кажа)...
Та да си дойда на думата, защо трябва да възприема поведението на "чужденците" за правилно, а нашето балканско поведение (в думата балканско няма никакъв отрицателен смисъл) да грозно, тъпо и т.н ? Ми за мен е изключително грозна гледка немкините с провиснали телеса и цици, защото видиш ли за тях "натюрлих" си е като благословия, изгорелите им от плажа деца, чак до рани, проскубаните им безформени коси .... Ми аз пък предпочитам да гледам нашите накипрени момичета, с токчета и грим пред тези тюфлеци.

Казах си...
Извинете за офф-а, ама днес не ми е ден.

# 116

Тъпото е, че като отвориш темата за придобивките виждаш как всичко живо се опитва да се докара в маркови дрешки. А същевременно се оплюва човек, на когото не му е нужно да се раздели с цялата си заплата, за да си купи 1 чифт обувки.

# 117
  • Пловдив
И все пак е сладко бебето - много важно с какво е облечено  Hug

# 118

Точно така. Голям сладур е наистина.  Simple Smile

# 119

Точно така. Голям сладур е наистина.  Simple Smile
Peace

Общи условия

Активация на акаунт