Звездни компромати - 33 част

• 37 624
  • 544
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Тонка, продължавай в същия дух - добре че има такива като теб да раздвижват клюкарника,
аз  нямам време да се ровя из сайтовете за клюки и да пускам тук, за това пък обичам да разпускам като надничам зад линковете ви.... Hug

п.с. и мен медразни че някои се мислят за лидери, или по точно искат да бъдат такива тук, защото няма къде другате... Rolling Eyes

# 377
п.с. и мен медразни че някои се мислят за лидери, или по точно искат да бъдат такива тук, защото няма къде другате... Rolling Eyes

Tired

# 378
http://www.kliuki.net/view/18529/Соня.Немска.остана.без.пукнат.лев.и.се.пропи
 Grinning

# 379
  • Cофия
 Grinning

е не ooooh!
незнам кой им пише статиите в този сайт, ама са направо безумни....."пришивали си етикети от марковите дрехи".....ужас Sick

# 380
  • Belgium
 Grinning

Изобщо няма какво да се пускат линкове към "новини" от тоя сайт  Tired

Те дори правилните снимки не могат да сложат към драсканиците си, да не говорим за достоверност или елементарна култура  Sick

# 381
най-учтиво се извинявам няма да се повтори; явно вече трябва да се избягват определени сайтове  newsm78

# 382
  • Belgium
elfche не го приемай лично, просто тоя сайт е безумен  Peace

# 383
е то затова е забавно !!!! пълен абсурд е!!! Hug

# 384
  • София
кой е без грим? Кейт Мос (явно съм се повредила, защото когато видя, че някой изглежда или много добре, или много зле и го отдавам на фотошоп-а)!
Кейт Уинслет на корицата на Венити Феър
Агилера с мъжа си в някакъв магазин Дали ще го познаем този човек, ако облече нещо различно от карирана ризка и се избръсне Mr. Green
Кристина Апългейт на снимачната площадка Знае ли някой какво стана с нея? И двете гърди ли са й отрязали? Много я харесвам...

# 385

Все се питам тя дали го обича или заради парите...аз съм му фен, а тя е голяма красавица, но нали му е кака и се съмнявам в нежността на чувствата й newsm78

# 386
  • Belgium

Все се питам тя дали го обича или заради парите...аз съм му фен, а тя е голяма красавица, но нали му е кака и се съмнявам в нежността на чувствата й newsm78

Да ти кажа и аз съм се питала  newsm78

Но аз пък него не го харесвам.

# 387
Кристина Апългейт на снимачната площадка Знае ли някой какво стана с нея? И двете гърди ли са й отрязали? Много я харесвам...

По мои спомени е оперирана, да  Confused обаче това е с цел да се спаси живота и, така че за напред се надявам да е жива и здрава . Нищо не е по-важно от това.

# 388
  • София

Е тя едва ли го е закъсала за пари...и двамата не ги харесвам, него повече

Да ти кажа и аз съм се питала  newsm78

Но аз пък него не го харесвам.

# 389

Аз пък ги харесвам и двамата и не мисля ,че тя е с него заради парите ,първо защото и тя не като да няма ,а и с този външен вид едва ли и е проблем да си хване който и да е било ако чак пък толкова го закъса  Mr. Green А онзи ден по време на състезанието колко се вълнуваше и как се молеше през цялото време тя ,просо и личеше ,че не и е все едно .Което пък неможе да се каже за него  Mr. Greenнапрегръща се с механиците с баща му с брат му ,а на нея нула внимание остана наблъскана измежду публиката .

Общи условия

Активация на акаунт