Звездни компромати - 33 част

• 37 594
  • 544
  •   1
Отговори
# 495
# 496

Някои сме виждали фигурата на Gorgeous и да, идеална е.  Wink Слаби крака и малко дупе  Peace

Тук изглежда страхотно. Нищо дрънкащо не виждам.  Tired (Иначе наистина на някои снимки изглежда болезнено слаба!) Имам чувството, че по-едрите ( да не кажа дебели) жени много злорадстват на подобни тела  уж не ги харесват и ги усмиват, пък погледнете само в подфорума "диети" какво става.  Rolling Eyes Странно разминаване...Разбира се нищо лично към авторката, която е публикувала  снимката на Бекъм по-горе. Говорих по принцип за неща, които определено ми правят впечатление. А колкото до това какво харесват мъжете, ще кажа, че за всеки влак си има пътници и добре, че е така.

# 497
Аз мисля,че човек харесва този,на когото се оприличава сам.

# 498

Значи половината форум,се оприличава на нея. hahaha Joy Смяяях!
На тая снимка е перфектна отвсякъде.Но то тука не й се вижда тялото,малко прасец само.Аз за дрехи и т.н. нищо кофти не съм казвала.

# 499

Значи половината форум,се оприличава на нея. hahaha Joy Смяяях!
На тая снимка е перфектна отвсякъде.Но то тука не й се вижда тялото,малко прасец само.Аз за дрехи и т.н. нищо кофти не съм казвала.

Да ти кажа честно... много съм си мислела по този въпрос, със сигурност не е винаги така,но често човек така си избира идолите и хората,които харесва... Търси прилика.

# 500
Аз като че ли не съм така.Даже по-скоро харесвам неща ,които нямам,така че не харесвам и не търся прилика.Но е възмпжно де,всеки си е различен.

# 501
  • DE
Абе то и аз харесвам много тялото на Никол от Пусикет, ама нямам нищо общо с нея.
Намирам я за много красива и секси.

# 502
Мислите ли наистина,че мъжете харесват по-пищни форми?Предвид сравнително малкото мъже във форума незнам дали ще е коректна извадката какъв тип жена се харесва масово.Та питането ми е по повод снощи на едни думи на мъжа ми.По принцип аз харесвам някак по мускулести жени,например много харесвам Мадона,тялото специално.Писала съм и друг път-с много широк гръб съм без гърди почти(дали от фитнес и тренировки или незнам от какво но след номер 2 бюста ми изчезна съвсем...)и с тесен ханш и слаби крака,слаби ама мускулести бедра.И сощи си правех тренировката и мъжа ми изръси:Моля ти се намали тренировките,няма ли как да качиш малко на задник,някак си ми изкуствена така,като кукла робот...попитах в смисъл и той вика ами като оня робот дето накрая остана по метал на Терминатор филма.Направо ми се скофти честно казано.Та затуй сутринта още това мисля Confused
Инак не съм слаботелесна или много слаба,по скоро кобилеста хайде Mr. GreenС едри кости съм и особенно в рамената много личат.Чак робот...

# 503
Хайде да изкажа вещо мнение и аз, докато дребчо още спи.
Та за хубавите жени - няма норми според които една  жена е красива и секси, а друга не е. Зависи от очите, които я гледат!
Според мен красива и секси е жена, която има женствени форми, а именно закръглени бедра, дупе, талия, цици ... Ако това е придружено с буйна коса и излъчване в стил "дива" за мен е връх на женствеността.
Не намирам нищо женствено с клечестите бедра например. Според мен ВБ има тяло на момченце в пубертета. Силокона също не е сред нещата които смятам за женствени. Да ме извиняват дамите със силикон, ама да си пришиеш две пластмасови протези под врата и да си мислиш, че си секси и красива ми е малко тъпо...

Та така!
Това си е лично мое мнение и никой не ангажирам с него.
И все пак. Най-важно е излъчването според  мен и точно заради него Бекъмова ми е симпатична!
Хайде отивам да правя закуска...

# 504
Леле колко сте изписали, човек да не си отдели вечерта за учене  Crazy

Тотално влюбена съм в тялото й Heart Eyes Аман от злобни коментари и евала на всеки, който след 3 деца може да се похвали с такава фигура.  Peace

Някои сме виждали фигурата на Gorgeous и да, идеална е.  Wink Слаби крака и малко дупе  Peace

Благодаря!  Embarassed Hug

Напълно си изразила и моето мнение. А и всеки знае, че чуждото грозде е кисело  Peace

Колкото до това какво харесват мъжете - ни най-малко ме интересува. Важното е човек сам да се харесва, според собствените си критерии Peace

# 505
Извинете, ама Бекъм е на границата на анорексията... тази мания по прекалено слабите тела е извратена за мен!
Да не говорим, че не съм чула мъж да каже, че му харесват кожа и кости...

Шерцингер има страхотно тяло, просто е нормална, не е болезнено слаба.

Разбирам за Бионсе да кажете, че е дебела, ама за Никол е прекалено!  Naughty

# 506
  • София
Извинявам се на всички фенки на Бекъмова за дрънкащия кокал! Тук всеки има право на лично мнение за звездите, но това не значи, че иска да засегне някой от тук присъстващите, така че не виждам за какво е цялото това джафкане! И да - не приемам лично нито за лисицата и гроздето, нито други подобни коментари, тъй като мисля, че си изглеждам достатъчно добре Laughing Нито ми пука за гъза на Виктория и анорексията й, нито за бедрата на Никол  Mr. Green Просто си казвам коя ми харесва и коя не, както го правят и всички останали в темата  Peace

Бионсе ма много си е хубава, добре изглежда тук...

# 507
всеки сам избира своите идоли

# 508

Видяхте ли 'тиксото', придържащо обувките към краката??  Crazy  Mr. Green (и спокойно, знам, че вероятно не е тиксо Twisted Evil)

А относно Никол, снощи гледах по един музикален канал песен, изпълняваща се на живо от Никол, Марая Кери, Риана, Ив, Бионсе и други жени... Всички бяха с еднакив тениски (пишеше нещо си... STAND UP..., ама останалото не помня) и надолу кой с каквото се е облякъл.
Направи ми впечатление, че всички изпълнителки бяха едрички, ама и Никол не им отпстъпваше... Изглеждаше доста по-едра от на снимките...
Много моля, ако някой намери в нета въпросния клип преди мен, да го пусне тук, да го видим...  Flutter Hug

# 509
  • София

А относно Никол, снощи гледах по един музикален канал песен, изпълняваща се на живо от Никол, Марая Кери, Риана, Ив, Бионсе и други жени... Всички бяха с еднакив тениски (пишеше нещо си... STAND UP..., ама останалото не помня) и надолу кой с каквото се е облякъл.
Направи ми впечатление, че всички изпълнителки бяха едрички, ама и Никол не им отпстъпваше... Изглеждаше доста по-едра от на снимките...
Много моля, ако някой намери в нета въпросния клип преди мен, да го пусне тук, да го видим...  Flutter Hug

Ето клипчето - http://www.youtube.com/watch?v=oCbKeeWTdqQ

Общи условия

Активация на акаунт