Козметиката на Nuxe - 2

• 62 749
  • 467
  •   1
Отговори
# 120
mia1 ама пяната не е ли измиващо средство? Имала съм подоба на Виши и си измивах лицето с нея. Аз съм си решила де, ако това не става ще купя гел за измиване с мед за който и ти споменаваш.Благодаря ти mia1   bouquet А аз ще ги ползвам и в таква последователност : измиващо, мляко, тоник, околоочен и крем.

Избери пяната или млякото Hug, едното е достатъчно и има функцията на другото - всичко зависи от това какъв тип кожа имаш, ти спомена суха, значи млякото, според мен Peace След това тонизиращия лосион, крема и околоочния  bouquet

# 121
Днес си купих Crème Nirvanesque Enrichie, който ще ползвам като маска. Още не съм го пробвала. Искам да споделя, че имам много добри впечатления от ексфолианта с трите рози - много е фин и приятен. Може би трябваше да си купя и почистващата маска - друго си е някой от продуктите да почиства порите в дълбочина.

Пробвах моя като маска ( както посъветва Кабив, после видях, че и в книжката е указано Peace ) - много добре ми подейства, доволна съм Hug Ексфолиантът и маската (странна Rolling Eyes, уж с глина вътре, а същевременно ми попиваше като хидратираща #Crazy ) мен не ме грабнаха Confused ( пробвах ги на тестер Peace ), не че са лоши продукти, но не са и нещо особено. Обаче почистващата глинена маска е наистина страхотна Crazy, пристрастена съм, вече 3-та опаковка купувам Whistling Mr. Green - определено почиства порите в дълбочина Hug

# 122
kiora, mia1     bouquet Благодаря ви! Утре ще реша на място в аптеката. Лека вечер от мен.

# 123
  • Марс
Много хубава тема, радвам се че я срещнах Simple Smile
Kabiv, и аз да попитам сега  bouquet
Кожата още от младежка възраст ми беше много мазна и с разширени пори, сега след раждането пак си остана същата с изключение на това, че пъпките са по-малко, но порите са като "кратери", имам и като зачервявания под очите и на места ми се виждат дори вените Sad Имам и доста бръчки вече, около очите и при устните, а съм на 28години. Само не мога да определя до колко мазна ми е вече, защото имам омазняване повече около така наречената "Т"-зона, на другите места кожата ми е като "съсухрена" и има много уморен и кафеникав вид, даже като се загледам имам чувството, че цялата кожа ми се е свлякла надолу към брадичката newsm78
Не знам до колко обясних правилно, но ще се надявам за кремче подходящо за мен Heart Eyes

# 124
  • На планетата Земя
Здрасти ev4o,

ще чакаме Кабив да се ти отговори компетентно, по-добра от нея няма.
Дотогава аз само мога да кажа кои продукти аз използвам, кожата ми е подобна на твоята, на 33 съм, може би нямам толкова бръчки.
Първо най-важно е почистването. После сутрин ползвам Крем Фреш Лайт, вечер Нирванеск. Подходяща за теб е и серията Етицелант.

# 125
Здравейте, момичета. Специално към Кабив се обръщам bouquet. Преди 10ина дни в аптека, в град Пловдив /не знам дали мога да ги плясна направо тук или трябва на лични/ на въпроса ми за мострите, които се подаряват при покупка на продукт на Нюкс, дали се подаряват с нещо или се продават, отговорът беше - продават се. Какво дълго изречение направих само!

# 126
Kabiv, този гел става ли и за мазна кожа или ще лъсна с него?
Mileto, Teint Ultra Prodigieux е матиращ гел и в никакъв случай няма да лъснеш. Нанася се последен, над всички серуми и кремове.
А може ли да се ползва като заместител на дневния крем? Има ли УВ фактор?
Тцъ, не може да се използва като заместител на дневния крем, защото се отнася към класа декоративна козметика. Няма УВ фактор. Предназначението му е да тонира леко кожата и да я избистря без да покрива дефектите като ФДТ.

icyangel, mia1 правилно ти е писала... Ако ежедневно използваш грим по очите си: спирала, очна линия и сенки, то пяната няма да ти е достатъчна. НЮКС не препоръчват да си нанесеш пяната на тампонче и след това да търкаш с него по клепача. Може да си измиеш цялото лице с нея, вкл. и да си изплакнеш очите с пяната, но не се препоръчва да търкаш с тампонче. Твоята кожа е суха и чувствителна, затова по-добре избери почистващото мляко и тонизиращия лосион. Ексфолианта е ОК, щом си го тествала. Използвай го 1-2 пъти в седмицата. Като дневен крем, сега в началото на зимата ти препоръчвам Crème Nirvanesque Enrichie, през пролетта си вземи Крем Фреш. Contour des Yeux Prodigieux за околоочния контур е ОК. За маска, по-добре си вземи Masque Frais Hydratant. Да резюмирам ли, че стана доста обстоятелствено пак Embarassed?
1. Стъпка почистване: почистващото мляко и тонизиращия лосион
2. Дълбоко почистване, 1-2 пъти в седмицата: Exfoliant Doux Aromatique
3. Маска: Masque Frais Hydratant
4. Основна грижа през деня: Crème Nirvanesque Enrichie
5. Околоочен: Contour des Yeux Prodigieux
6. Едно допълнение от мен за студените зимни дни... Ако искаш пробвай като нощен крем Reve de Miel Crème visage ultra réconfortante.

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 22:43 от Kabiv

# 127
  • Countryside
Кабив, ходих в часовете за консултация в Ремедоум, обаче консултантката ми препоръча Нирванеск за моята възраст (26г) и комбинирана кожа , а не Етинселант, който ползвах досега  Thinking Даде ми мостра, каза че добре попива (няма да ми мазнее), с лека текстура бил и за зимата бил по-подходящ от Етинселант(още не съм я пробвала мостричката). Иначе си взех измиващия гел с мед - невероятен е  Heart Eyes

# 128
Ей, ev4o, много се радвам да видя една августинка 2006 в тази тема. Спомням си за времето, когато бременеехме заедно. Hug Проблемът на твоята кожа ми е добре познат, защото аз съм същата Tired Уви, натрупали са се доста дефекти: разширени пори, пъпчици, зачервявания, бръчици... Трябват ти подходящите продукти и много постоянство. Да започнем от почистването. Освен ежедневното почистване, трябва да направиш поне един курс (1 опаковка) дълбоко почистване, 2 пъти в седмицата с Почистващата маска с 3 рози, докато лицето се избистри и успокои. За дневен крем използвай Крем Фреш Лайт, а за нощен (който в случая ти е по-важния!) - Crème Prodigeuse/крем Продижо. Като околоочен - серум Фитошок. Задължително тествай Crème Prodigeuse за чувствителност преди да го купиш!!!

Ох Choosy, много ми е криво като чета, че сте имали такива преживявания. Ами какво да кажа... Всички фирми вносители на дерма- и медицинска козметика предоставят безплатни тестери и мостри за продуктите. Никоя фирма не им ги продава и съответно, те нямат основание да ги продават. Предлагат се обаче едни несесери за пътуване, не само на Нюкс, но и на други марки и тези комплекти се продават. Но такъв ли е случая? За такъв несесер ли са ти казали, че се продава? Аз сега като съм редови потребител, а и тук в Пловдив в повечето аптеки не ме познават, направо се изприщвам от бисерите им. Като започнеш от подвеждащото понятие "няма внос" и стигнеш до там, че нямат понятие за тази марка, а я продават от месеци... Много ни куца това обслужване, но все пак съм оптимист и вярвам че нещата скоро ще си дойдат на мястото

Кабив, ходих в часовете за консултация в Ремедоум, обаче консултантката ми препоръча Нирванеск за моята възраст (26г) и комбинирана кожа , а не Етинселант, който ползвах досега  Thinking Даде ми мостра, каза че добре попива (няма да ми мазнее), с лека текстура бил и за зимата бил по-подходящ от Етинселант(още не съм я пробвала мостричката). Иначе си взех измиващия гел с мед - невероятен е  Heart Eyes
Сиренце, не знам какво сте си казали с Петя, но тя те е видяла наживо - нейната преценка е по-вярна. Подкрепям нейните препоръки Peace Крем Нирванеск може да се използва и от комбинирана кожа Peace Етинселант също е подходящ за млада кожа и се надявам, че си останала доволна от ефекта му. Той е по-подходящ за зимата, когато слънцето не е толкова силно..., но наистина зависи за какво сте си говорили с Петя

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 13:14 от Kabiv

# 129
  • Countryside
Аз си позлвах Етинселант миналата зима и пролетта, лятото ползвах Фреш Лайт, в момента ползвам друг продукт, но скоро привършва и мислех пак да си взема двата Етинселант-а, невероянто ми се избистри тена от тях   Heart Eyes Както и да е щом й имаш пълно доверие ще пробвам Нирванеск, притеснявах са да не би да ми дойде тежък и все пак е за първи признаци за стареен, но все пак 25+ се водел.  Thinking Тъкмо ще намажа от промоцията  Mr. Green

# 130
  • Марс
Мдааааааа, готино беше бременеенето ни, и аз много се зарадвах на темата която правиш и като ти видях и ника, вече бях сигурна, че ще се "удавя" и аз в тази тема Mr. Green Ще си взема задължително всичко за което пишеш, само проблем имам откъм аптеките в града и околностите, няма я тази козметика, видях някои от продуктите в онлайн магазини, но само някои, ще ми кажеш ли къде евентуално ги има всичките в наличност-но пак казвам, трябват ми онлайн Rolling Eyes

П.П. Ако това на аватаря ти е синчето се нареждаме в списъка за бъдещи снахи, ей голям красавец е Heart Eyes

# 131
 Kabiv   bouquet Благодаря ти ! Може би аз грешно съм се изразила, но именно в този ред който си описала ти ползвам всички продукти за лице. Мила само не си ми казала за нощен крем кой да си купя.

# 132
Здравей, Кабив! Ползвам дневен крем-   крем фреш лайт. Искам да избера и нощен -колебая се между Етинселант и Продижо. Виждам в каталога , че и двата имат плодови киселини, но все пак... би ли съпоставила двата крема, в смисъл кой е подходящия за комб.кожа с разширени пори? Трябва ми този който като състав е по-близо до Галеник месиджър гел-крема за комб.кожа от който съм много доволна, но искам сега нощен и на Нюкс. Очаквам  с нетърпение отговора ти. На 29 съм. Имам само 2-3 много фини линии в обл.на околоочния контур.

# 133
  • Марс
Kabiv, отново помощ, другите продукти ги намерих в онлайн магазина който си дала, но маската не я виждам, дали я няма или пък не зная какво да търся Embarassed

Mileto, забравих и на теб да благодаря за отговора и помощта  bouquet

# 134
icyangel, като нощен крем може да ползваш Reve de Miel Crème visage ultra réconfortante.

antoanetastat , Galenic Мessager gel-creme multi-vitamine ревитализира и енергизира кожата и си мисля, че го препоръчват за дневен. Ти като нощен ли си го използвала? Той е доста по различен, дори като основа, от крем Етинселант и крем Продижо. Всъщност ти търсиш заместител на Galenic Мessager или се двоумиш между Етинселант и Продижо? Ако търсиш заместител, то по-удачен е Lierac Aqua D+ Multivitamine освежаващия гел-крем, ама пък за нощен Thinking Ако се двоумиш между крем Етинселант и крем Продижо, то и двата крема са подходящи за твоята възраст,но Етинселант е предимно за блясък чрез химически пилинг и хидратация, а Продижо включва и противостарееща антиоксидантна грижа за уморена кожа, подложена на стресови фактори (цигари, студ, вятър, зла шефка...)

Общи условия

Активация на акаунт