Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната информация за марката NUXE?
Какви продукти предлага марката NUXE и какви са техните цени?
Къде мога да намеря продуктите на марката NUXE в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната информация за марката NUXE?
NUXE е френска марка за естествена козметика, като 80% от нейните съставки са с естествен произход. Те насърчават органичното и екологично отглеждане на суровини, но не са сертифицирани като биологични. Всички продукти на марката са без минерални масла, некомедогенни, без синтетични оцветители и нямат съставки от животински произход. Те също така са тествани за ефикасност в клинични условия и под дерматологичен контрол.
-
Какви продукти предлага марката NUXE и какви са техните цени?
Марката NUXE предлага разнообразие от продукти, включително почистващи препарати, хидратиращи кремове, продукти за грижа против стареене, околоочни кремове, масла за тяло, тонизиращи лосиони и други специфични грижи за кожата. Някои от продуктите на марката NUXE включват почистваща пяна, хидратиращи кремове, емулсии, масла за тяло, околоочни кремове и други. Цените им варират в зависимост от продукта; например почистващата пяна с роза е 27 лв., а хидратиращата емулсия е 58 лв.
-
Къде мога да намеря продуктите на марката NUXE в България?
-
Какви са препоръките за използване на продуктите на марката NUXE и как могат да бъдат комбинирани различни продукти Nuxta?
-
За какъв тип кожа е подходящ кремът Crème Nirvanesque Enrichie?
А аз ще ги ползвам и в таква последователност : измиващо, мляко, тоник, околоочен и крем.
, едното е достатъчно и има функцията на другото - всичко зависи от това какъв тип кожа имаш, ти спомена суха, значи млякото, според мен
След това тонизиращия лосион, крема и околоочния
) мен не ме грабнаха
, пристрастена съм, вече 3-та опаковка купувам
Имам и доста бръчки вече, около очите и при устните, а съм на 28години. Само не мога да определя до колко мазна ми е вече, защото имам омазняване повече около така наречената "Т"-зона, на другите места кожата ми е като "съсухрена" и има много уморен и кафеникав вид, даже като се загледам имам чувството, че цялата кожа ми се е свлякла надолу към брадичката 
Даде ми мостра, каза че добре попива (няма да ми мазнее), с лека текстура бил и за зимата бил по-подходящ от Етинселант(още не съм я пробвала мостричката). Иначе си взех измиващия гел с мед - невероятен е
Уви, натрупали са се доста дефекти: разширени пори, пъпчици, зачервявания, бръчици... Трябват ти подходящите продукти и много постоянство. Да започнем от почистването. Освен ежедневното почистване, трябва да направиш поне един курс (1 опаковка) дълбоко почистване, 2 пъти в седмицата с Почистващата маска с 3 рози, докато лицето се избистри и успокои. За дневен крем използвай Крем Фреш Лайт, а за нощен (който в случая ти е по-важния!) - Crème Prodigeuse/крем Продижо. Като околоочен - серум Фитошок. Задължително тествай Crème Prodigeuse за чувствителност преди да го купиш!!!