Козметиката на Nuxe - 2

• 62 752
  • 467
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
След двуседмично ползване искам отново да похваля многофункционалното масло на Nuxe. Ползвам го вечер, най-често самостоятелно ли в комбинация с друг крем (антиоксидантния овлажнител на Клиник), но напълно замества нощния крем! Омекотява и подхранва, също и хидратира. Смятам да го ползвам през цялата зима. За суха кожа е супер.

# 136
ev4o, май само в Оптима е останала: http://www.apteki-optima.com/?cid=87&productID=22546, другия вариант е да изчакаш след 15 ноември. Тогава вече би трябвало да е пристигнала стоката

# 137

antoanetastat , Galenic Мessager gel-creme multi-vitamine ревитализира и енергизира кожата и си мисля, че го препоръчват за дневен. Ти като нощен ли си го използвала? Той е доста по различен, дори като основа, от крем Етинселант и крем Продижо. Всъщност ти търсиш заместител на Galenic Мessager или се двоумиш между Етинселант и Продижо? Ако търсиш заместител, то по-удачен е Lierac Aqua D+ Multivitamine освежаващия гел-крем, ама пък за нощен Thinking Ако се двоумиш между крем Етинселант и крем Продижо, то и двата крема са подходящи за твоята възраст,но Етинселант е предимно за блясък чрез химически пилинг и хидратация, а Продижо включва и противостарееща антиоксидантна грижа за уморена кожа, подложена на стресови фактори (цигари, студ, вятър, зла шефка...)

За Галеник- пише сутрин и/или вечер.За дневен не ми харесва -не матира продължително. Но като нощен мога много да го хваля. И понеже съдържа плодови киселини, реших че като действие е подобен на Етинселант и Продижо. Затова питах и за разликите между последните два. Благодаря ти!

# 138
След двуседмично ползване искам отново да похваля многофункционалното масло на Nuxe. Ползвам го вечер, най-често самостоятелно ли в комбинация с друг крем (антиоксидантния овлажнител на Клиник), но напълно замества нощния крем! Омекотява и подхранва, също и хидратира. Смятам да го ползвам през цялата зима. За суха кожа е супер.

Аз се интересувам от маслото със златни частици-има ли аромат? и какъв ?

# 139
  • Пловдив

Аз се интересувам от маслото със златни частици-има ли аромат? и какъв ?
Моето е обикновеното, а не това със златните частици. То не е ароматизирано, има съвсем лек аромат, който според мен е на натурален продукт.

# 140
Kabiv или към тези които са ползвали кремове на Nuxe  за околоочния контур мимически бръчици и тъмни кръгове, какъв ,доволни ли сте и за какъв тип кожа е?

P.S. Май че е този:Contour des Yeux Prodigieux / Противостареещ, хидратиращ околоочен крем п/в подпухване Продижо-15ml - 35 лв.; МОСТРА 2ml   newsm78 newsm78 newsm78

# 141
И аз съм страшно доволна от маслото със златни частици, не бих казала че има някакъв аромат. Прибавям малко от него към крема който използвам сутрин и вечер и ефектът е много добър - кожата ми е мазна но не се омазнява допълнително от него, по-скоро става по-мека. Много съм доволна и от гланца за устни!

# 142
Kabiv или към тези които са ползвали кремове на Nuxe  за околоочния контур мимически бръчици и тъмни кръгове, какъв ,доволни ли сте и за какъв тип кожа е?

P.S. Май че е този:Contour des Yeux Prodigieux / Противостареещ, хидратиращ околоочен крем п/в подпухване Продижо-15ml - 35 лв.; МОСТРА 2ml   newsm78 newsm78 newsm78

Точно този, който си посочила, е кремът Peace Съветвам те първо с мостричка, защото на мен ми дойде много мазен за околоочния контур ( моят е нормален ), в смисъл трудно ми попива и ми излизат пъпчици Confused ooooh!, но за нормална и суха околоочна зона, мисля че е идеален  bouquet
Като околоочни могат да се използват и серумите Мервеянс  ( 35+) и Фитошок ( доколкото аз разбрах Peace, без ограничение във възрастта, за сезонна терапия, когато кожата е подложена на стрес и я чувстваш отпусната)
Kabiv, едно питане от мен, ако имаш възможност да отговориш, ще съм ти много благодарна Hug  bouquet Ползвам серума Мервеянс самостоятелно върху околоочния контур, защото както писах Продижо не ми понесе. Знам, че вече сме обсъждали, че след серума се слага крем, но нали не е толкова определящо (  hahaha щях да напиша " козметично" фатално Crazy ) че не нанасям нищо отгоре? Rolling Eyes
А нямам намерение Naughty да мешам кремове на различни марки (заради евентуална контактна алергия Sick) и да слагам друг околоочен върху серума
.

# 143
  • Countryside
Ох, на мен консултантката на Нюкс категорично отказа да ми даде мостра на Фитошок, не бил за мен  Mr. Green Даде ми на Нирванеск и на Продижо и ми препоръча мултифункционалното сухо олио без частици.

# 144
И двете масла Huile Prodigieuse са естесвено парфюмирани с етерични масла. Аромата е фин и лек. На морето през лятото на мен ми е достатъчен и не слагам друг парфюм.
Връхни ноти:  цвят от портокал, горчив портокал и мирабела
Среда:  роза, момина сълза и бяла лилия
Основни ноти:  ванилия, кедрово дърво и кехлибар

desiniko, Contour des Yeux Prodigieux е дрениращ крем. Ще се справи перфектно с отоците и тъмните кръгове, но ако имаш добре очертаващи се мимически бръчки няма да ти е достатъчен. Как си с бръчиците там всъщност?

kiora , когато използваш серум на Нюкс като околоочен няма нужда да слагаш върху него друг крем. Тоест разглеждайте такъв род продукти като серуми, когато ги използвате за цялото лице и като стандартен околоочен продукт, когато ги използвате за околоочния контур

# 145
Сиренце, сигурно е била права Confused Аз ти писах, че най-добър за теб би бил околоочния на Нирванеск, но уви не се внася в БГ. И в srawberrynet не поддържат Нюкс Sad
А мостра на кой крем Продижо ти даде? На околоочния ли?

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 15:52 от L e o

# 146
и ми препоръча мултифункционалното сухо олио без частици.

Сиренце, олиото за лице ли ти го препоръча?

Кабив, Contour des Yeux Prodigieux значи се справя с отоците? Сутрин от известно време насам съм леееко подпухнала в очите  Mr. Green  Мимически бръчици имам, но са съвсем леки и трябва да се вгледам много, за да ги видя.  Малко ми е суха кожата в областна на околоочния контур.

# 147
  • Countryside

А мостра на кой крем Продижо ти даде? На околоочния ли?
Да, на околоочния, още не съм го пробвала, че имам на доизмазване друг, надявам се да ми хареса както всичко друго от тази марка.

Сиренце, олиото за лице ли ти го препоръча?

Ами то не е точно за лице, става за коса и тяло също. Води се мултифункционално сухо олио (онова без  частиците), наистина не е мазно пробвах го  Mr. Green Аз си бях взела за лятото това с частиците и съм много доволна, ама свърши. Самата консултанта препоръчва с частици лятото и без частици за зимата за подхраване на кожата и предпазване от студа.  Wink

# 148
 smile3521 ахаа Mojito, Contour des Yeux Prodigieux дренира подпухванията под очите. Нека Стефони да ти отговори, тя има най-много опит в решаването на този проблем с крем Продижо

Сиренце, пиши после дали ти е харесал

# 149
Ще чакам Стефони тогава да каже.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт