Юлчетата малки превземат люлки и пързалки

• 12 642
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Иве, аз не съм давала Лактофлор, но по принцип се изписва за оправяне на чревната флора. Аз питах докторката за това, като пи Ири АБ, но тя каза, че може и да не го давам, защото пие млякото на ХИП с пробиотиците и там ги има тези бактерии. Но иначе си е хубаво и за малки и големи.

# 121
  • София
Ще взема,ама мисля да му дам и няколко лъжички на ден дом.кисело мляко.

# 122
Олеле, Ками, направо настръхнах. Аз Никсъна не го пускам, когато има много хора или коли- или го стискам за ръката или в количката, защото е бърз като хлебарка и като нищо да ми спретне същия номер Confused. Напоследък имам проблеми, защото в количката не ще да седи, не дава и да го държа за ръката, та се налага да вървим само по малки и тихи улички. И като чуя да идва кола до вдигам и го държа на ръце докато не отмине.

# 123
  • София
пие млякото на ХИП с пробиотиците и там ги има тези бактерии. ...
и коки пие хип 3, но виж за Лактофлор-а за 1 път чувам а и педката не ни го е изписвала. Rolling Eyes
добре че детето си го пие така или иначе...
офффф много съм кисела и болна, то няма такова мръхтене значи- нито ми се лежи, нито ми се седи, нито ми се пуши, нито ми сеяде, нищо, само ми е криво и чоглаво и заядливо Twisted Evil

# 124
  • София
Ели отивай на пазар,може и да ти премине
Ками,незнам какво ти е било Hug.Аз много се плаша от отвличания

# 125
  • sf
пльос!
ей голям ке4ф е туй да чистиш без някой да ти се вре в краката и да разхвърля след теб!  Joy
свърших си всичката работа и кат заспи зверчето  без угризения ще се просна пред телевизора да шия.  Grinning
на болничките бързо оздравяване, на депресирането- много усмивки!   bouquet

плануваме за утре един приятелско-семеен пикник- дано времето е благосклонно  Praynig

# 126
Изчетох каквото бях пропуснала  Satisfied
Еленко мръхти си бре човек сега ти е паднало  Hug
Бързо да оздравяваш и всички други болни също  Peace
Интересни мнения за работата и семейството прочетох. Аз определено мога да кажа, че ми липсва работата, напрежението и всичко около нея. Но колкото повече се приближава момента на завръщането ми в офиса, толкова по-тегаво ми става. Седя и си гледам Ина и в един момент се сещам, че след седмица няма да си е при мен постоянно и направо ми се пълнят очите Cry Ми то сложна работа - хем сърби, хем боли  Mr. Green
Ще се опитам да балансирам някак, но май проблема е по скоро в моята глава  newsm78
И аз винаги предупреждавам когато Ина е или хремава, или и тече нослето, пък всеки си преценява дали ще стои при нас или не  Peace
Хубав ден от мен, че да използвам времето докато спи дивачето и да подредя малко  Mr. Green

# 127
  • София
Сега се сетих вчера сме ги извели и едно момиченце на 2г се засилва към количката аз заставам пред него и казвам на бабата че моите са болни и с хрема а тя"ААА и ние сме хремава няма нищо" Shocked от там още една бабака с друго дете явно приятелки,то и нашия е болен от яслата,без коментар го оставям

# 128
  • София
А това за каишката ,нали не го мислиш сериозно   Wink, аз съм на мнение че не трябва да отделям поглед от нея дори и за секунда  Peace

Напълно сериозно го мисля. Колкото и да не се отделяш ни за секунда, случва се малките да успеят да се откопчат - така, както са държани за ръчичка. И, за съжаление, по някога това се случва в най- неподходящия момент. И понеже веднъж се случи такова нещо да стане пред очите ми - за щастие се озова между колелата на автобуса, абе изобщо, късмет извади, но просто си отскубна ръчичката от баба си... отдавна беше, като я видях тази картинка, но още тогава реших, че правилния начин за водене на деца е на каишка - освен за ръчичка, разбира се, поне когато са край улица или в тарапана. Просто за всеки случай.

Ти като кашляш винаги ли си седиш вкъщи или на балкона?

Когато съм заразна - да. Когато съм с астматичен пристъп - не, това не се предава.

ayka, а ако не е тайна какви да били хапчетата ти? То е индивидуално, ама за министатистиката...

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 13:55 от katiABV

# 129
  • София
леле кати какви са тия случки бре #Crazy
аз засега спирам да мръхтя но то е защото се загрях с една супичка и може би ще подлегна. Rolling Eyes
за работата явно съм изпуснала като сте говорили, ама да си кажа и аз тогаз.
липсва ми, но детето ще ми липсва повече, когато се върна на работа. мисля, че някой по-нагоре го беше казал- за какво ми е да имам кариера, като нямам семейство. мисля по същия начин- кариерата ми вече определено е на по-заден план, макар да не мисля да се занемаря професионално, просто ще преоподредя и преосмисля приоритетите Peace

# 130
  • sf
аз пък не ща кариера. Искам тлъста банкова сметка и да си разкарвам насам-децата без да се притеснявам.
а те като порастнат, ще разкарвам себе си  hahaha

# 131
  • София
Аз много се плаша от отвличания

И аз...  Confused Като му хрумне да играе на "скрих се" навън и... изпадам в истеричен пристъп. Пък то хем демонстративно го прави, виждам го къде е, хем му обяснявам, че това е игра за вкъщи само... ама къде да му уври главичката малката... и започвам да крещя, само как неми изтънява гласецът не знам - пък може и да изтънява. Още една точка в полза на идеята за каишките. Ми... страх ме е пък. И не ми пука дали изглежда унизително, искам да съм спокойна... още не съм я взела, де, ама в най- скоро време и това ще стане. Баща му като ми чу идеята и  Shocked как така ще ми вързваш бебето като куче! Ми аз и кучето си затова вързвах - да не ми избяга... А детето още по ме е страх да ми изчезне!

# 132
  • Асеновград
Здравейте ,
благодаря ви за  Hug , явно съм в ревлив период , одеве като ви четох и пак се разревах.
Ще се стегна , имам нужда от почивка и тоя проклет софийски обект да го приключим , тогава ще ми олекне.
Ками , как сте се уплашили , добре , че бързо сте я намерили Ева.
В такива случаи се радвам , че избрахме да живеем в малък град , Тедо тича по улиците около нас и почти няма къде да се съберат толкова много хора , че да го изгубим между тях.
Кати , а не мислиш ли , че така ще го ограничаваш и няма да се научи да се пази сам ?
Вчера бяхме при лекарката да ни даде направления за яслата и Тедо се караше на сестрата и явно помни кабинета вече , защото не искаше да влиза , аз се опитах да го въведа за ръчичка , обаче той погледна вратата , тръсна си главата и продължи напред по улицата.Като иска да каже не , за каквото и да е , така си мятка главата , че ще я откачи.
Марти , в никакъв случай не съм искала да те засегна , като те прочетох си спомних , че казваше за алергията на Никола , друго имах предвид.
Ели , оздравявай бързо , за да се радваш на уикенда с Коки.Той спи ли в яслата?Спомням си , че искаха от началото да е за цял ден.На мен ми казаха - първия ден - 1 час , втория 2 и така до петък ще стане до обяд , после може би още една седмица до обяд и след това за цял ден , ако не се разболее междувременно де.Те очакват много да плаче , нали ще е изтърсака на групата , а аз си миля , че ще му е интересно и ще свикне бързо , навивам се така де , дано не остана неподготвена за другия вариант.
Донси , а Кико как е , харесва ли му там ?

# 133
Здравейте!
 Вчера заведохме Ади на цирк, беше много впечатлена, танцуваше и пляскаше и сочеше животните, забавлявахме се всички.
Споделете правите ли зимнина, най-вече нектари за децата, или ще разчитате на цитрусовите плодове?
Приятени почивни дни, най-вече за Яна  Hug

# 134
  • sf
На Кико май му харесва в яслата- плаче сутрин като види лелката. Днес джа есам хукна навътре, но искаше и аз да ида с него. Предполагам,че хем иска там, хем и аз да съм там  hahaha Бързо спирал да реве, после въобще не ревял. Най- много му се радват като яде.  Joy от всичко с кеф. И много го хвалят- колко бил добър и послушен- все ендо за друго хлапе ми говорят. У нас ме прави луда. Днес спа 40-50 мин следобеден сън  Crazy

Зимн ина не правим, защото никаква домашна продукция, така че ми е все тая и си купувам готови. Най-много някоя печена чушка да мушна във фризера.

Общи условия

Активация на акаунт