Юлчетата малки превземат люлки и пързалки

• 12 638
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Днес по-рано от разходка,4е застудя,а и се оказа,4е пак сме изгубили 6апката.  #Cussing out  Как го прави това дете,ве4е трета 6апка губим.6те ги връзвам ве4е за коли4ката.

# 136
Приятени почивни дни, най-вече за Яна  Hug

Хи,хи,мерсаж Танче!Ще ми трябват много пожелания щото мъжо е в отпуск цяла седмица ииииии  #2gunfire  #Crazy  Sick  Mr. Green
Няма да се настройвам,че не се знае.Може пък добре да мине.
Аз тия дни изпуснах едно работно място,което исках.Точно сега излезе възможност да почна с протекция,но...явно не е било за мене.От 8ч до 17ч.,далечко ми е и това значи цял ден да не си виждам децата.Все едно друг да ги гледа,то няма и кой де.Не ме е яд вече-щото тва не е реална възможност,щом не се вмествам в нея.
Аз също съм губила Надина в няколко магазина и по тоалетните,щото тва й е любимо.Като идем някъде да иде да види тоалетната.Затва като излизаме на по многолюдни места я обличам с ярки цветове.Айде после пак че ме нападнаха.

# 137
  • USA
Янче, и други възможности ще излязат. Тази явно не е била за теб.

Били, явно доста ти е дошло напрежението покрай проекта. Хубаво, че от работата ти се отнасят с разбиране и ще можеш да си починеш и да се откъснеш от това. Сега се сетих, че преди време работех по един проект в Холандия. Една от мениджърките, която бяха наели за проекта си взе опуск по стрес няколко месеца и така и не участва в проекта  Laughing.

На Кристиан му харесва на детската градина засега.  Не плаче. Дано така да продължава. Американчетата в групата му викали "яж" като седнел да яде.  Mr. Green

# 138
  • София
Зимн ина не правим, защото никаква домашна продукция, така че ми е все тая и си купувам готови. Най-много някоя печена чушка да мушна във фризера.

И аз тъй, ама чушките сурови или в най- добрия случай намикровълнени, инак голяма играчка, а тази година и това няма да има. Но за сметка на това мисля да туря някоя тиква на парчета там...

# 139
  • София
Winx мина ли кашлицата на момчето?
Ради преди да легне пак направи някаква серия от кашляне,сега съм настроена за непрестанно ставане Sad
Другата седмица отиваме ако е хубаво времето до Сандански пробно ако му понася.Педито казва че някои се повлияват там добре а други се влошават,а от морето се подобряват.

# 140
Браво на Крис, браво и на Коко. Хубаво е да са спокойни на яслата, за да са спокойни и майките им . Дано и Тедо да не плаче и свикне бързо  Hug
Иве, дано не ти се оправдаят очакванията за тази нощ  Hug

# 141
  • USA
Иве, уж е добре, но пак кашля от време на време. Чакам го да спре съвсем за да му бием ваксините. За през нощта при нас много помага овлажнител. Като е включен, като че ли по-малко кашля. Ох, дано да се оправят и твоите юнаци по-бързичко.  Hug
Преди малко бях на презентация за звукови ефекти. Много беше интересно. Показваха как са правили ефектите за някои сцени от The Dark Knight (Тъмния рицар?).

# 142
Добро утро!
Обривът от МПР ваксината къде се появява - по лицето,по тялото ?!?

# 143
Добро утро!
Мимозка-не знам,още не съм я била тази.Тя на годин аи три месеца се слага ,нали?Ама Никола вече седмица е сополив.Така,че ще отложа докато се стабилизира.Дано имаме поне седмица без сополи и други екстри.С това неядене съм се травмирала тотално.Просто след всички проблеми при децата явно и аз след това ще трябва да се лекувам.Като наближи време да го храня и ме обхваща такава паника,стрес че с усилия го преодолявам.Напоследък виждам,че е гладен но по навик ми отказва или пък иска боклуците дето свикна да ги яде втори месец.Та сега захранвам наново,а и от тези други храни ще трябва да се абстрахираме поне малко.
А какво значеше точно бялото по нокътя?Много неща съм чувала,но кое е верно според вас?Никола има откак се е родил.

# 144
Янче, ваксината се слага на година и месец. Ние я забавихме, защото пътувахме,а после имаше сополи.  За бялото по нокътя съм чувала, че е липса на витамини, но незнам до колко е вярно. А за неяденето - какво да ти кажа - първата реакция на Мариян е да се разреве и да отвърне глава, докато опита първата лъжичка. После почва да отваря. Пробвай по-настоятелно или докато си играе с нещо, което обича  Hug

# 145
  • София,
Ради преди да легне пак направи някаква серия от кашляне,сега съм настроена за непрестанно ставане Sad
Другата седмица отиваме ако е хубаво времето до Сандански пробно ако му понася.Педито казва че някои се повлияват там добре а други се влошават,а от морето се подобряват.

Иве как изкарахте нощта, Ради добре ли е! А за Сандански и мен ми се ходи, ама то там било хубаво да се отиде през септември или май, юни. Тогава имало някакви специални изпарения, които много помагат на белите дробчета и бронхите. Мен като малка много са ме водили там и на морето също. Аз исках да водя Вероника, ама сега с ученика е трудно, немога да ги оставя двамата да се оправят сами, не че няма да се справят. Решила съм да отидем, но в края на май и с двете деца, че то и баткото и аз и Вероника сме с един и същи проблем. А ти къде мислиш да отидете на Санаториума или на квартира. Аз искам в Санаториума, но процедурата е доста сложна, след НОва година ще се обадя и ще запазя места. Ако искате може да се разберем и да отидем заедно, да не сте сами Laughing То там е пълно с хора де Mr. Green
А и Вероника пак подкашля от време на време, ама през нощта докато спи и не мога да разбера от какво. Още е топло и не пускам отопление, затова не пускам и овлажнителя, а сутрин въздухът става по студен и по остър. Ще опитам да включа овлажнителя и аз за някоя нощ да видя как ще е. Но влажността пък вм стаята си е добра уредът я отчита между 40 - 50%, а това означава че си е достатъчно влажно  newsm78

# 146
Без успех мина закуската,отказа кус-кус,банан.Само 4 лъжички млекце плодово.
Значи тази ваксина я имаме и сега какво остава,само края на пентаксима на 1г. и 9м.,нали?

# 147
Здравейте!
Аз зимата ще правя сокчета на машината от каквито плодове има, предимно ще е от ябълка. Аз и сега всеки ден му давам.
Пентаксим на мен ми казаха година след последният прием, което при нас се пада на 1.5г, т.е. януари месец.
Дели отново е започнал да спи по малко. Час, час и половина през деня са му достатъчни.
Дано всички мъници оздравеят възможно най- скоро baby_neutral
Яна, миналата седмица и аз забелязах на Дели на нокътчето беличко. Незнам на какво се дължи.

# 148
  • София
ДД
Яна май това остана от ваксините,аз знам че една година след последния прием,то при нас точно на 1,9г се получава,ти от къде имаш тази иформация?На какво се дължи това неядене спорд теб?
Дунди,Ради си кашля и с инхалации и без,АБ свърши,казаха да спра сиропа,вентолин и утре и спирам.Тотално се обърках.Ники и той прокашля сутринта,ще видим до къде ще я докараме.Куфарджиева каза никакви санаториуми само на квартира или хотел,заради болестите там.
Боряна аватара ти е страшен  Hug

# 149
Бялото може и да е от ударено, ако си е прищипало детето пръста да кажем.
А за МПР ваксината нямам никаква идея, при Никсъна нямаше обрив. Всъшност педиатърката изобщо не ме е предупреждавала за обрив newsm78 Мимоза, сигурна ли си че е от нея?

Общи условия

Активация на акаунт