Юлчетата малки превземат люлки и пързалки

• 12 633
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Мимоза, сигурна ли си че е от нея?

Embarassed
Докторката ме предупреди, че след 10-тина дена може и да има. И днес като видях пъпчици по бузката, викам си "аха, може и това да е". Но после като избледняха се усетих, че мъжа ми го целува и са от брадата му  Twisted Evil

# 151
Връ6там се от изписването на племенницата,толкова е мъни4ка и сладка,направо ми се иска6е да я изям.Марти не и обърна никакво внимание,само ти4а6е из болницата.

# 152
# 153
  • София,
Иве, ами колко дни пихте АБ и дали е било достатъчно, за да се изчистят дробчетата. А Вентолина през устата ли го даваш, не го ли правиш с инхалацията, така е по лесно и по бързо отива направо в дробчетата и по бързо почва да действа , а като го пие през устата става много по бавно и понякога се налага да мине много повече време. При нас е имало случай повече от месец да кашля, когато и аз не смеех да и го правя инхалаторно, а и го давах през устата, последния път две седмици кашля и после отшумя, но този път, в болницата овладяха нещата веднага и подобрението настъпи много по бързо! Заведи ги пак да ги преслушат и да ги видят!

За МПР Ваксината и аз знам че може да се появи обрив, Т и много други неща. На нас пак ни я отложиха, че то трябвало всички в къщи да сме здрави, особено Вероника, а тя пак леко подкашля newsm78. А следващата ваксина пак е пентаксим да, на около 1,8г, ама не съм сигурна де.
Буболече как се казва мъничката ти племенничка?

# 154
  • София
привет-мривет
аз съм още болна, ссякаш няма да има край ми изглежда Tired
коки от днес има сополи, което мн ме притеснява. ако и утре има, бия тревога на педи и почваме да се лекуваме, щото ако не дай боже е като моето, просто не ми се мисли. а толкова го пазех, пишман с тия маски станах ooooh! ooooh! ooooh!
янче що така не яде това дете ? Confused
иве, съчувствам ти особено след като и тук явно сме на болежки-вълна, съжалявам ако и другия се разболее, дано не Praynig
мимозка, не помня за обирва, някой беше писал тук, на коки мъ няамше нищо.

# 155
  • USA
Айде и от мен едно бързо добрютро!
Бубе, много хубав аватар. Дели много ми прилича на теб на тази снимка.  Heart Eyes
Янче, и при нас беше така. Много съчувствам. Надявам се скоро да прояде, че е голям тормоз. Кристиан напоследък хапва добре.
Иве,  Hug. Дано да се оправят и двамата.

# 156
  • София
 Shocked
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 10 нови отговора.

...

Ще си напиша - пък ще чета по- нататък. Чукче не читатель, чукче писатель.

Давид научи къде му стоят шоколадчетата. И застанал, значи, отдолу (по случайност са в доста висок шкаф - просто там има място), протегнал нагоре ръчичка, хленчи и се моли"амим...мамим" - това след като му дадох едно  и явно е гледал какво и от къде вадя...  Laughing

# 157
  • София
коки преди малко дойде и ми каза "ако"  Shocked  и мама му докато се осъзнае че то е казало нещо смислено, детето се наака в памперса  Tired другия шок за днес е че в градинката ми подаде едно листо и ми каза "дай дай" което имаше смисъла на заповядай и после си го поиска като каза "маме дай ме" Shocked щях да падна, не е казвал по-дълго нещо от 2 думи или ако е, не е имало смисъл, а днеска цели 2 пъти ме изненада със смислени изрази Crazy

кати, браво на давидче  Grinning а ти какви шоколадчета му даваш? понеже на мен ми се струва още рано да давам такива лакомства Thinking

ЧРД и тук, Рокси!   bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341537.msg9009077#new

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 12:41 от ***Ели***

# 158
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РОКСИ   bouquet Много здраве и късмет и семейно щастие   bouquet
Ели, браво на Коко. Все по-умни ще стават и все повече ще ни изненадват и радват  Hug

# 159
  • София
Честит рожден ден на Рокси и от мен! Много щастие и послушни мъже.   

Уинкс, много се смях с американчетата, дето проговорили български.  Heart Eyes Сигурно българката доста е подканяла Крис да яде.  Joy
Ели, браво на Коки.  Grinning Другия път ще знаеш. А може и да осъзнава за акането, защото нали в яслата ги слагат на гърнета без пропуск, та човекът вече е разбрал какво се иска от него.  Heart Eyes

# 160
Честит Димитров ден!Да са здрави и с много късмет всички именници!И нашия татко е Димитър ,така че почерпка!   Hug
Хриси,честит рожден ден!Желая ти много и още повече!   bouquet

# 161
  • София
Хриси Честит Рожден Ден много здраве и щастие

# 162
  • София
Кати , а не мислиш ли , че така ще го ограничаваш и няма да се научи да се пази сам ?

Има го и това...
Ама де да знам, малък е сякаш да се учи да се пази сам? Макар че то човек като се плъзне по тази плоскост - "малък е..."...

Виж, ако някой има идея как да го науча да върви навън за ръчичка - щото мн. лесно успява да си я измъкне от моята ръка, особено, ако държа нещо в другата... или почва да се бори и с двете ръце, за да се освободи, или към двете ръчички - мънички добавя и цялото тяло. И в един момент нямам избор да не го пусна, щото малкия глупчо ще си счупи ръката, като се засили със замах на тялото (който не може да спре...)...  newsm78 просто е дълбоко убеден, че той по- добре знае къде иска да отиде (и мани другото, ами е прав - аз далеч не винаги отивам там, където иска той...  Laughing)

# 163
  • София
Честит Рожден Ден на Рокси!  bouquet

Честит Имен Ден на всички именници!

И Виктор отдавна знае шкафа с бонбони и шоколади и всяко отваряне е придружено с радостни възгласи бон, бон, бон...

# 164
Честит рожден ден Рокси  bouquet
Много щастие и послушни мъже ти желая.
Честит имен ден и на всички именици да са живи и здрави и всички около тях .
Яна и Сашо  е в период на не ядене който продължава вече месец и ти съчувсвам защото и при нас е ужас докато го нахраня ставам на маймуна ама докато не излезат тези пусти зъби няма да мине . А колкото до шоколадовите неща аз на Сашо не давам шоколодови нещта най -много обикновена вафла .
На Сашко най смислените думи са мамо и бабо другите са на китайски ама инъче всичко разбира и знае вече може да бъде чудесно дистанционо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт