Юлчетата малки превземат люлки и пързалки

• 12 623
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Пожелавам бързо оздравяване на болните  Hug .Така 6те е зимата за съжаление,няма какво д асе правви,4овек не знае от къде 6те го лепне не6то.

Мерси,моми4ета за подкрепата,стискйте палци о6те малко !

# 211
  • София
Ще чета от утре, само мернах, че пак има нови болни - стига вече, де! то и аз съм болна и Кая, дано се разминем леко.

Утре да ми стискате палци до обяд, че ще защитавам дипломната работа. В тази връзка, ако някой от наскоро дипломиралите се чете - колко дълги резюмета си бяхте подготвили за защитата, че нямаме изисквания, а бакалавърската ми защита беше мноого отдавна и не помня вече  newsm78

# 212
Дундурела,дано Вероника се оправи бързо Hug
Буболечка щ стискам палци и после да се похвалиш.
Аика,успех на защитата и на теб ще стискам палци.За резюмето при нас също нямаше изискаване,но аз си бях написала около една страница,а и по принцип казват че не трябва да е повече от 10 мин.

# 213
  • sf
Ходих при Масларски- той го прегледа и ни прати на Уши-нос-гърло. И двамата казаха,че гърдите и гърлото са чисти. УНГ-то му взе носен секрет и подозирам,че там ще се разкрие загадката. Инак и третата му сливица е добре и ушите и всичко идва от секретите в носа.

# 214
  • София
ДД
Вики,сополите и за нас са главния проблем.Плащаш ли при М?
Дунди,мила съчуствам ти.
Кашлят все още моите.Мамка му безсилна съм.
Много ми е студено.Направих си сирене по шопски,отдавна се бях готвила за мен нещо.

# 215
  • sf
Иве, може да е остатъчна кашлица при твойте.
Този път не плащах въпреки,че го прегледа. НО понеже ни прати при УНГ той не ни писа преглед. А инак или ни таксува като вторичен,за да е по-евтино или никак.  Но ние се знаем с него от седем години вече.

# 216
Дунди,съчувствам!Милата дано леко го прекара.Не ти е лесно.  Hug И аз вярвам че с възрастта ще го израсте.
За третата сливица верно ли е,че детето трябва да е на 3г. за да се разбере със сигурност какво е състоянието?
Никола като почне със сополите ги влачи 10 дни.
Айка,успех!
Буболечка,честито и браво!
Ние бяхме семейно на заведение.Отдавна не бяхме ходили и ми беше супер.Преядох,сега ме боли корем,ама не се оплаквам.Надина много слуша на заведение,но Никола сега влезна в трудната възраст и само мрънка,ту долу-ту горе,обикаля и пипа навсякъде,та всичко беше на бързо.Ох,още две години и той ще стане човек.

# 217
Вики , ти защо го води, какви симптоми има
Аз я водих в понеделник ,преслуша я ,няма нищо и гърлото и ушите са добре.Обаче доста кашля особено вечер , доста ме е страх да не се е развило в бронхит.Трябва ли да има Т , все си мисля че кашлицата е от сополите ,ама знам ли...........Кажете за симптомите
Дунди, доста неприятно ,измъчи се малката кукла  Hug
Реших да й взема Мукоплант и сега и давам по два пъти в деня.Ама може да взема да я заведа утре пак да я чуе пък педито Thinking
Ох Янче и ние сме така като отидем навън да хапнем ,ядем един след друг,тя хич не седи на стол , не мирува, само тича и обикаля ,пипа навсякъде ,многос е изнервям
Сега баща й прави лицеви опори и тя с него  Laughing
Ние също напоследък рядко плащаме при Масларски ,направо вече ми е неудобно

# 218
  • USA
Яна, много добре те разбирам за солетите и съм съгласна с теб. Наистина никой не може да си престави злоядо дете, докато не му се случи. Кристиан като ядеше като вършачка, бях много надъхана и пълна с теории за здравословно хранене. Сега се радвам като яде кекс, бисквити или солети, защото и тях яде в малки количества. От храните за пръсти давам кашкавал, пушена пуйка, сирене, варено яйце, дребни плодове, соеви зърна и всичко което ми хрумне. 

Айка, стискам палци за защитата!  Hug

# 219
  • София
галена, около 1 стр и половина-2 ми беше, но имаш макс 10 минути. аз си направих презентация, понеже имаше опция за мултимедия и утрепах рибата, понеже имаше само още една презентация  Laughing стискам ти палци!!! Hug и да оздравявате с кая Heart Eyes

масларски когато ходихме за 1 път не ни взе никакви пар- аз реших че е защото отидохме по-късно и бяхме последни Rolling Eyes

ками а каква е кашлицата? понеже мукоплант, хустагил и другите са за различни видове кашлица. мукото мисля беше за влажна, а хустагила- за суха. коки като разви бронхита вдигна висока Т. Crazy

вики, браво на кико Peace

# 220
Елинко, кашлицата е влажна според мен , дори виждам храчките ,но тя пак си ги гълта незнае че трябва ад ги плюе ,онази нощ се зарадвах че повърна ,защото изкара много секрети.Следя я за Т ,засега няма никаква, надявам се всичко да е само от сополите.

# 221
  • София,
kami27 ако е бронхит наистина се вдига Т по принцип. Но аз например не вдигам, а и Вероника не вдига. Тя прави бронхиолити, а каква е разликата с бронхита нямам идея, според мен не е голяма . При бронхиолита се получава спазъм на белия дроб и се чува свирене на гърдите и дробът се изпълва и задръства със секрети. Поне при нас е така, започва да кашля доста и то през нощта, и повръща храчки много. ЗАведи я утре пак да я чуят. Вероника например за една нощ се задръства и прави такова състояние. И не вдига Т., а и няма хрема. И ако не е кашлицата и повръщането по нищо не си личи че на детето му има нещо. ДАно Ева е добре.  Hug
Яна за третата сливица наистина до три години не може нито да се диагностицира, нито да се маха, защото тя може при боледуване да се подува, а после да се свие, а ако се махне, веднага пониква нова, така че няма смисъл. ТОва се прави най добре около 6 - 7 година.
Вики, дано му нама нищо на малкия.
Иве наистина има период след боледуването, така наречената остатъчна кашлица, ще отмине не се тревожи и много да се пазите!
Хайде на всички болнички бързо да оздравяват.
Ще стискаме палци на дипломантките и студентките, успешно представяне, да им вземете акъла на изпитващите. Hug

# 222
  • София
Елинко, кашлицата е влажна според мен , дори виждам храчките ,но тя пак си ги гълта незнае че трябва ад ги плюе ,онази нощ се зарадвах че повърна ,защото изкара много секрети.Следя я за Т ,засега няма никаква, надявам се всичко да е само от сополите.
и слава Богу че няма, дано и да няма Praynig цункай я от мен плсссс Heart Eyes
за влажна кашлица става също флавамед-а, а мисля че и АЦЦ кид. в мисъл ен знам каква е разликата между самите тях, на мен лично коковия флавамед ми подейства чудодейно, но аз кашлям като змей просто. вентолина при него проработи, при мен грам не... ти пита ли педи за кой вид ти препоръчва? newsm78

# 223
  • USA
Ели, за саностола, какво значи да се дава 10 дена - 10 приема или 3 приема (ако е на 3 дена)?

# 224
  • София
10 дни го даваш. в смисъл че аз го давам по 3 дни седмично и едната седмица е 4 за да станат 10 пъти прием.

Общи условия

Активация на акаунт