Удължаване на косата- 10

• 64 542
  • 561
  •   1
Отговори
# 75
karmacoma, а на твоите "фльорци" приятелки в Дима Стил по какав метод са им сложили косата.

Славче, знаеш ли дали в Магама ще се съгласят да направят от редове кичури и да ги поставят?

# 76
  • при Arctic Monkeys
karmacoma, а на твоите "фльорци" приятелки в Дима Стил по какав метод са им сложили косата.

Славче, знаеш ли дали в Магама ще се съгласят да направят от редове кичури и да ги поставят?

шити  Peace всеки, който е с хубава шита коса, казва, че направо забравя, че е с чужда! тези щипки мен ме уморяват - махни, сложи... особено сутрин като бързаш , много яко  Tired

# 77
да знаете дали в магама могат от моя коса да ми направят редове,купих от едно момиче страхотна коса

# 78
Вчера бях на изложението в Пловдивския панаир - имаше всичко за косата ( и ноктите), а естествените треси за удължение бяха на промоции - 120лв- 50см /100 гр., имаше един щанд само с бретони - всякакви модели и цветове Simple Smile  Жалко,че Панаира е до утре само ...

# 79
Аз още умувам дали да си удължа косата. Rolling Eyes В момента ми е малко над кръста,но съм и доста нисичка и не знам дали няма да изглежда смешно. Confused
Тази година завършвам и за бала съм си избрала една плитка,за която със сигурност ще се наложи да си я сгъстя и удължа.После вече ще мисля окончателно. Peace
Все пак да питам във връзка с бала ми  Embarassed.мога ли да си взема само плитка,в смисъл щом има бритони,би трябвало да има и готови плитки,нали? Laughing

# 80
В моятая тема никой не ми отговаря почти и ще се възползвам и от тази за консултация Embarassed

Ще ми трябва коса под наем, мислех да е от Дима стил...изглеждат перфектно. Наемът за едно дененощие е 50 лв, но искат да се остави и сумата равна на стойността на косата-вероятно като гаранция че ще я върнеш. Обаче на тази коса ще се правят разни прически и нз дали като тръгна да я връщам няма да правят проблем че е примерно е третирана с преса или е имало лак по нея, а аз няма да смея да я пера понеже идея си нямам как и с какво се прави. Мисълта ми е, понеже там цените са главолмни та сигурно ще ми изскочат с някоя космическа сума, дали изобщо да се хващам. Да не стане така да дам 700 лв примерно нещо като гаранция и като ходя да връщам да ми върнат 300 за уж нанесени щети Rolling Eyes

Благодаря предварително Hug

# 81
Защо не си я поставиш направо в Дима стил? В смисъл те да ти я сложат и там да ти направят прическата.

# 82
Защото една близка приятелка фризьорка иска да ме прави /сватбена ще е прическата / и от толкова отдавна го е заявила, че адски много ще ми се обиди  Confused И просто увисвам. Склонна съм и някоя смотана дълга опашка да взема, а после да мислим как да я вмъкваме. Обаче виждам само по китайските магазини и (то като се доближих се оказа че не е опшка а цяла перука с някаква гадна мрежа отвътре.Мислех си че има и салони, където просто предлагат такива коси или плитки за самия повод, обаче освен Димата-та в простия Бургас в друг салон май такова нещо няма.
 В общи линии много съм на зор та ще съм благодарна за всякакви идеи. Коса за свястна рическа или кок нямам, а една огромна роза ще трябва да е някъде по главата ми и става тъпо ако косицата е кът ooooh!

# 83
Тогава просто питай в Дима стил какво можеш да и правиш,за да я върнеш в състоянието,което те искат.
Макар,че не виждам проблем да и сложиш лак и подобни.

# 84
Искам да отправя въпрос към момичетата  коси от zoom.bg дали са им пришити или са  на клипс,и опитвали ли са да ги боядисват,понасят ли?благодаря на тези,които ще се включат с отговори

# 85

Не знам,трябва да попиташ,но най-вероятно не.

да знаете дали в магама могат от моя коса да ми направят редове,купих от едно момиче страхотна коса

Да,правят.Направила си най-доброто да си вземеш истинска коса. Hug

Kasidy не знам какво да те посъветвам.В твоя случай,бъди внимателна,че Дима са малко особени.Попитай какво имаш право да правиш на косата.Най-добре там да те направят,но щом държиш на друг фризьор,първо попитай подробно на какво имаш право,и какво не.Понякога не дават примерно косата да се пръска с лак,и отгоре преса,защото това гори много.Порсто говорис тях.

# 86
  • при Arctic Monkeys
Тогава просто питай в Дима стил какво можеш да и правиш,за да я върнеш в състоянието,което те искат.
Макар,че не виждам проблем да и сложиш лак и подобни.
именно. а като я използваш, ще си о опереш после. нищо сложно, шампоан, след това попиваш леко с кърпа, малко сешоар и готово. не  толкова сложно. само че дали ще има двоя цвят, за да не се налага да я боядисваш? newsm78

# 87
 Аз псе пресрамих и позвъних в Дима-та. Казаха ми, че ще трбва да оставя 1000-1200лв, колкото струвала една хубава коса Shocked Няма как да си го позволя най-вече покрай многото разходи за сватбата.

Обаче се намери една моя виртуална приятелка от Бургас, която ще ми услужи. Голди, няма да те крия. Благодаря Heart Eyes

# 88
Аз псе пресрамих и позвъних в Дима-та. Казаха ми, че ще трбва да оставя 1000-1200лв, колкото струвала една хубава коса Shocked Няма как да си го позволя най-вече покрай многото разходи за сватбата.

Еми да,толкова са косите при тях.Малко по-евтино от Магама.

Важното е че си намерила кой да ти помогне. Grinning Party

# 89
Момичета, днес бях на изложението в Пловдивския панаир.
Магама имат там щанд на който се залепих   Mr. Green

Благодарение на Slav4e_Av4e се бях запалила да си слагам кичури Great Lengths,
защото с тия щипки се уморих вече. Слагай, махай, а и скубят на всичкото отгоре !  Crossing Arms
Пък и все попадам на гадна заплитаща се коса !

Обаче момичетата от щанда ми препоръчаха метода със стикерите Аркос,
обясниха ми, че кичурите Great Lengths не са подходящи за мен, те били с по-дебел косъм,
а моята коса е тънка и ще се вижда разликата в дебелината на косъма.
За метода със стикерите ми предложиха цена 455 лв на косата, а поставянето ми е безплатно
(плащам си косата по цена на едро, а поставянето - не ! Заради панаира !)  Thinking
Разбрахме се ако ще я слагам, да отида утре сутринта, защото следобяд ще събират щанда !
Та сега съм в чуденка, какво да правя ?

Има ли момичета които са си удължавали косите със стикери ? Отзиви ?

Slav4e_Av4e ти си специалистка що се отнася до Магама !  Mr. Green Помагай !

Общи условия

Активация на акаунт