Днес ми е мъчно, защото... 8

• 19 333
  • 337
  •   1
Отговори
# 120
Миличка,никога няма да спре,винаги ще те боли.И мен не спира да ме боли,а казват,че времето лекувало.Да бе да на 2.02.09 ще се навършат 4 год.от както загубих първородната си рожба и не спира тая скапана болка.Няма да ти кажа да бъдеш силна само ще те  Hug Hug Hugсилно.
За всички наши ангелчета baloni Flowers Rose

# 121
Нефертити, винаги ще си спомняш за него ,но сега в тебе има нов живот -не се натъжавай.

-за малкото ти момченце!

# 122
Яна  Hug Hug
Плача с теб  smile3518

# 123
 Hug те Нефертити!
скоро ще бъдеш щастлива.....
 Hug

# 124
Нефертитче,  Hug Hug Hug.

# 125
  • Варна
Нефертити, твоето момченце винаги ще е част от теб... до срещата ви - някога, някъде.
За него  Flowers Rose Flowers Rose

# 126
Нефертити Hugрадвай се на рожбата която расте в теб.......
съжалявам за малкото ти момченце.......

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 20:13 от Ичони

# 127
  • Варна
Nefertity

# 128
  • София
Неф, Hug

# 129
# 130
-за твоето малко ангелче Nefertity, а за теб  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug... вярвам че скоро ще бъдеш поне малко по щастлива

# 131
Яна  Hug С теб съм мислено във всеки един момент приятелче Hug

# 132
 Flowers Rose Flowers Rose за моето момиченце
...............8 дълги месеца, а все едно беше вчера........
.............толкова боли, толкова ми е мъчно  newsm45 newsm45

# 133
Весе , Hug.Знам ,че те боли много ,но трябва да го приемем. Дано скоро ни пишеш добра новина .Много искам  да си щастлива скоро, а малката звездичка -тя  ще Ви закриля и пази .

- малка Александра ,дай сили на мама!

# 134
Здравейте, момичета, искрено съжелявам за загубите ви. Cry
И аз вече съм една от вас. Не бях влизала във форума откакто разбрах, че бебето ми няма сърдечна дейност и ще траябва да направя аборт!!!! Cry Направихами го на 5.11 следобед........Сега лежа в къщи и си почивам. Мъчно ми е много, но това което ме успокоява е че поне се случи по-рано - в 9г.с. и може би е по-добре че стана така сега отколкото по-късно или с последствия за цял живот.

Сега гледам напред и се надявам бързо да се въстановя! Пожелавам го на всички които тъгуват - трябва да приемем нещата които неможем да променим и да бъдем готови да приемем новите които ни предстоят! Трябва да си вземем времето на мъка, но след това сме длъжни да продължим в името на бъдещите ни деца!
Знайте, че не сме сами и за това сме тук да се подкрепяме! Бъдете силни!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт