Днес ми е мъчно, защото... 8

• 19 340
  • 337
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Днес ми е мъчно, защото вазата на Криси на гробища е счупена, цветето, което му засадихме е изкоренено, а Мечо, който изкара една година там, е изчезнал. Знам, че сега нищо не му е нужно, но толкова малко мога да му давам, защо ми отнемат и това? Някой му подари Мечо на погребението, той беше там цяла година в пек и в дъжд, тъкмо му бях сложила нов найлонов плик, който се затваря плътно и някой го е отнесъл. Дано поне си играе с него, а не да го захвърли нейде по пътя...

Всъщност днес отново усещам, колко малко можем да влияем на света около нас. Ето - не успях да опазя детето си, то замина, сега не мога да опазя и малкото му хубави неща, оставени в негова памет.

Не мога да опазя приятелите си, на които се случват лоши неща, не мога да опазя света от проблеми... Какво всъщност мога да направя?

# 151
Ели, не си виновна ти за Криси!!!! Защо се измъчваш така - не си могла да го опазиш......Не е вярно това - всяка майка най-доброто и максимума от себе си за своите най-свидни! Ти даде на Криси цялата си любов, цялото си сърце, вложи в него душата си! Вината е едно чувство, което яде по малко, но постоянно и прави от нас решето! Дано  намериш сили в себе си за да позапълниш дупките в душата си...

Вандали, за съжаление, има навсякъде. Те просто не осъзнават какво правят! Минават, рушат и с това хранят  душите си!

Вярвам, че съвсем скоро ще намерите още по-хубава ваза, ще посеете още по-хубаво цвете, а за Мечо.......Мечовците са си Мечовци точно, защото се късат, цапат, губят се.....Дано наистина си играят с него......А дано и нещо в сърцата им проговори и го върнат там, откъдето са го взели.

Скъпи майки, думи не ми стигат и думи не намирам за да ви кажа нещо, което би ви стоплило......Извинете ме, но желая само  да седна до вас, да ви прегърна и да поплача заедно с вас........

# 152
Лилибонче, за съжаление вандалите не подбират къде да посеят глупостта си. Даже и на последния дом на хората посягат с лекота.  Confused Не ми е ясно на какво се уповават в живота си, но съм сигурна, че такива същества приключват с живота си за миг, в съня. Болката е отредена за други.
Страшно съжалявам за всички лоши новини около Ивето и Марти. Как да продължат мама и тате да предават от приключващите им сили на малкото юначе? Кому е нужно? Толкова дълъг път в борба и надежди извървяха.  Confused Confused Confused

# 153
  • Някъде там...
Благодаря, момичета!  Hug Никога няма да го забравя, знам, просто в момента имам нужда да го направя, заради другите две бебета, заради непрестанния страх и напрежение.  Confused

Лилибон, за съжаление простотията върви по хората, не по гората. Такива хора душа не носят явно... Много мъчно ми стана. Гуш!  Hug

# 154
  • София
Ели, мога само да те прегърна... Cry Hug
Думи нямам...ако имах бих ги казала и на себе си......

# 155
  • Варна
Момичета, не ме разбирайте погрешно, не ми е ЧАК толкова мъчно за нещата, те са дреболии. Най- си ми е мъчно за детенцето. Но в крайна сметка и неговата загуба съм я приела вече. Благодаря ви за желанието да сте до мен и да ме подкрепяте!

Анджи, за думите - ох - уж и аз опитвам да намирам думи за хора, които са в положението, в което съм била преди година и нещо и не намирам. Пустите му думи, трудни са.

# 156
  • София
Плаче ми сърчицето, мъчно ми е , страхувам се ... . Нещо ме е стегнало за гълото и мир не ми дава.
За всички АНГЕЛЧЕТА и техните родители.  Praynig  Cry

# 157
Мъчно ми е всеки ден ................
Лилибон Hug ,възмутена съм от постъпките на някои хора ,ако изобщо мога да ги нарека хора.

# 158
За съжаление има такива хора... И на братовчедка ми гроба често е обран, най често цветята... Случвало се е след помен, се връщаме след като вече сме си тръгнали и да заварваме циганите да ги обират... После сигурно ги продават   Sad Гледката е грозна...

# 159
Лилибон,  Hug

Красуна, Жабче, момичета...

не ми се пише, просто ми е тъжно за всичката тази мъка

# 160
  • София
Жабче Hug

Лилибон,много ми стана мъчно.Какви са тези хора бе. Sad

# 161
  • Варна
Lilibon понякога хората, които не познават болката постъпват жестоко и не си дават сметка, че нараняват. Но аз вярвам, че в даден миг и те ще бъдат наказани.

# 162
Lilibon, точно тази хризантема я забелязах преди време и си помислих колко е хубава. Много е жалко това, не разбирам що за човек трябва да си, за да вземеш цвете от нечий гроб. А може би някой после го купува от някъде това цвете.

# 163
  • София
Лилибон, за жалост няма как да променим хората, но пък това ме трябва да ни спира да опитваме.
Нелепостите са навсякъде. Sad

# 164
  • Варна
  ...и мен ме е яд, че се краде от такова място. Бях взела едни стъклени свещничета за Криси, Ясенчо и момиченцето, което е на нашата стена. На Криси я видях счупена (може и от вятъра да е) а другите изчезнаха. Играчките постоянно изчезват. За сега само нашата дрънкалка стои може би защото е счупена...

Общи условия

Активация на акаунт