Днес ми е мъчно, защото... 8

• 19 343
  • 337
  •   1
Отговори
# 180
Темир  Hug
за малкото ти детенце

# 181
Темир,  Cry Cry Cry
Малък Ясенчо,  Flowers Rose Flowers Rose

# 182
Днес ми е мъчно, защото точно на тази дата преди 2 месеца ме приеха в болница за да прекъснат бременността ми Cry Cry Cry
Не спирам да се обвинявам за тежкия избор, който трябваше да направя! Cry Cry Cry
 Flowers Rose Flowers Rose за малкото ми момченце - дано душичката му е намерила покой

Темир Hug Cry

# 183
 Hug pretty. Избора е тежък , но ти нямаш каквато и да била вина . Взела си правилното решение, мила,  Hug те много силно.

Hug temir

# 184
Притенце, дано на никой  никога повече не му се налага да бъде подложен да направи предизвестеният избор, който ти трябваше да направиш.  Cry Cry Cry
Пое цялата болка завинаги и върху себе си, за да не страда мъничката ти рожбичка.  Hug Hug Hug

# 185
  • Добрич
Претти, нямам думи.... Hug силно...

# 186
Пое цялата болка завинаги и върху себе си, за да не страда мъничката ти рожбичка. 

Не бива да се обвиняваш. Това е избор от обич... Така постъпват онези, които безумно обичат някого и искат да му спестят страданието. Постъпила си правилно.
Гушвам те силно! И искрено се моля скоро радостта да се върне в сърцето и дома ти. Да ги донесе едно мъничко човече. Praynig

Дано наистина никоя майчица не бъде поставяна пред необходимостта да вземе такова решение! Praynig

# 187
 Прити, на теб ти се наложи да направиш най-тежкия за една майка избор... дано скоро малката душица се върне при теб... От сърце ти желая скоро да ни се похвалиш и вярвам, че всичко ще бъде наред този път!

# 188
  • на дъното
pretty,temir Hug  Cry за вашите ангелчета

Lilibon човешката простотия е навсякъде за съжаление.Вчера когато ходихме на гробчето на Крис също я нямаше играчката която братовчедка ми остави за годинката  откраднали са и плочките които бяхме сложили като пътечка.Нямам думи....... Cry

# 189
Благодаря ви момичета за думите, пожеланията и подкрепата  Hug Hug  Hug

# 190
Pretty  Hug  Не се обвинявай  Cry
Вярвам и искрено се надявам един ден щастието да ти се усмихне и да държиш в ръцете си едно прекрасно бебче Hug

Силви , хората понякога са наистина жестоки  Cry

Вчера  Цвети ме попита " МАмо защо ние нямаме бебе.....?" ей така без причина , не знам от къде се е сетила , аз си мислех че го е забравила , но явно не е  Cry
Нямах сили да и отговоря Cry

# 191
pretty,избора който си направила е било най-правилното нещо за момента .Колкото и тежко да е.Не се упреквай ,защото много по-лошо щеше да бъде ако не бяха видели проблема .Уверявам те. Изпитала съм го .
Силви ,това на нищо не прилича. Думи нямам просто за действията на някои хора. Hug
Хриска ,това беше най гадния въпрос който ми задаваше и моят син .Чувствах се по-същия начин като теб .Какво  да и отговориш -ЗАЩО ?Та нали и ние това се питаме -ЗАЩО, защо?????????

а всички наши мили и обичани  ангелчета!

# 192
Прити, изборът ти е бил тежък, но неизбежен. Някой друг е бил виновен преди теб, но уви, не знаем кой и защо.
Хриска, децата са искрени, не можем да ги виним, трудно е, но пък може би ни помагат да приемем нещата.

# 193
Прити Hugне трябва да се обвиняваш миличка ако беше видяла бебчето си за малко, от това нямаше да ти стане по леко...направила си правилният избор·
Силви хората са жестоки по някога·
Хриска и моята дъщеричка ми задава такива въпроси и мисля че е по добре да разговаряме по въпроса, за да могат поне децата ни да приемат по-безболезнено загубата·
за всички ангелчета който безкрайно ни липсват

# 194
Мили момичета,
дайте и по една силна прегръдка на вашите мъже.
Вие поне може да споделите,а те нали са силния пол.
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт