Днес ми е мъчно, защото... 8

• 19 324
  • 337
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Тарталета, за Влади...  Sad  Flowers Rose Flowers Rose

# 256
Тарталета   Hug Hug Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за Влади
  Cry Cry Cry

# 257
Здравейте,мили съфорумници!Май попаднах на хора с моята съдба Cry И аз загубих моята малка Марти,която остана завинаги на 3г.От както я няма не съм на себеси   Cry Защо БОГ НИ ОТНЕМА ДЕЧИЦАТА?!Бях много вярваща,но откакто я няма моята кукла,не вярвам на никого и нищо  Sad  baby_neutral за всички мамчета и бебчета  Hug Тази болка е непреодолима,едвали някой ще я превъзмогне   

# 258
Sisonko,и ти ли.... Докога ще се увеличаваме ????Боже, как искам да няма повече страдащи майчини сърца  smile3518

-за Марти!

# 259
# 260
Преди малко отворих един шкафи от там изпаднаха всичките ми снимки на УЗ Cry Дори не помнех че съм ги прибрала там , не бях го пипала от месеци Confused
Гледам малкото човече и плача..........нямам сили да ги хвърля , а колко мъка ми носят само Cry Cry Cry и положителните ми тестове са там , как само се радвах на тези така бледи първи чертички Cry

# 261
Хриси , Hug и аз си ги пазя моите. Незнайно защо ,но стоят в един шкаф който много рядко отварям.

# 262
Sisonko, съжалявам, че си сред нас  Cry
 Flowers Rose Flowers Rose  за Марти.
Хриска, и аз всичко си пазя мила, но не смея да отварям там. Преди няколко дни ми потрябва един крем, и ми се наложи да отворя шкафа. И там шампоани, памперси, розови дрешки, всичко, ...........и аз доста си поплаках  Cry
...............много ми е мъчно за моето момиче  newsm45

# 263
Марморанке, Хриско, Сисонко, Тарталета съжалявам момичета........
за малките ви ангелчета

# 264
Благодаря на всички за подкрепата,не че ще ми (ни) олекне Sad Hug ви всички.  Praynig да  няма повече почернени майки , но като гледам се случва точно обратното на това което искаме защо ли?!С какво са виновни малките ангелчета  Cry Исках ,като всяка майка да съм на нейното място,денонощно съм се молила Господ да не ми я отнеме,но за жалост Бог не чу молбите ми.  Cry

# 265
Sisonko Cry  наистина думите не стигат пред такава мъка.  Cry Съжалявам, че си изгубила рожбичката ти. Страшно е и жестоко.

Хриска, аз до скоро пазех епикризи от бременноста си с момиченцето още. А тестове и прочие изгорих след като загубих и момченцето. Изгорих ги, реших, че така ще ми е по-лесно да приема. Не знам дали стана по-лесно. Sad

# 266
  • Варна
Sisonko  Hug
Хриска и аз пазя снимки и епикризи още от първата ми бременност. Оня ден обаче изхвърлих джинсите си за бременни. Четвърти път не бих ги облякла, а и явно не ми носят добро.
На един шкаф стои една розова торбичка от лекциите на 9 месеца. Вътре са няколко шишета и биберони, които бяха подаръци. Тази торбичка не смея да я докосна и всеки път като я погледна ми става студено  Sad

# 267
И аз пазя всичко - снимки, тестове, дори тестовете за овулация от този месец . . .
често, когато съм сама вкъщи си пускам диска, който ни дадоха от прегледа с 3Д . . .
гушкам ви момичета Hug Hug Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за малките ни ангелчета . . .

# 268
  • София
...за какво ли не Cry

# 269
Момичета аз също пазих до скоро всичко,което ми напомняше за моето изгубено бебе.Дори и часа за първия преглед от АГ.Миналата седмица като си рових из шкафовете,ги открих и ми стана много мъчно.Реших да ги изхвърля,да не ме разстройват повече,още по-малко сега когато се борим за следващо.Никога няма да забравя изгубеното си бебче,но не искам всеки път когато ги видя да  разстройвам и дай Боже това което нося под сърцето си.Моля ви не ме съдете,така го почувствах. Hug

Общи условия

Активация на акаунт