Днес ми е мъчно, защото... 8

• 19 312
  • 337
  •   1
Отговори
# 60
# 61
За всички наши ангелчета - винаги ще сте в сърцата ни,мили мои....

Само обич мога да ви дам....
Безсилна съм за всичко, което искам.....

# 62
  • на дъното
Мъчно ми е за всички наши ангелчета.Мъчно ми е ,защото живота ни няма никога да е същия както преди.Мъчно ми е за Мариянчо детето с което бяхме заедно в болницата и беше в много по добро състояние и вярвах,че ще се оправи,но уви днес стават 7 м.от както го няма. smile3518 Мъчно ми ,защото днес вместо да изляза в този хубав слънчев ден на разходка с моето ангелче аз ще ходя на гробчето му.
Обичаме ви малки душички невинни.........липсвате ни много

# 63
Тъжно ми е.Много даже.Усещам как се откъсвам от семейството и приятелите.Усещам как броя дните от загубите.Днес 1 месец на приятел,утре 40 на роднина,после нещо друго на човек обичан.А ,,живите",остават далечни.
Днес е ден в който трябва да почетем мъртвите.Но как?
Защо тук не важи -очи който не се виждат ,се забравят.
Или времето лекува.Аз искам да спра времето.

# 64
- за нашите ангелчета. Поклон! Sad

# 65
Момичета 5 месеца без Пресиян.Лутам се между спомени мечти и сълзи,но болката взема връх винаги и пари ли пари.Знам,че никога няма да спре да ме боли,но нямали да дойде деня в който като си спомням за децата си болката да не ме реже като нож все едно че току що са ми ги  отнели от ръцете и сърцето.Радвам се че ви има и че ме изслушвате,въпреки вашата тежка съдба.Винаги когато пиша тук мислите ми са объркани и пиша несвързано,но сълзите и болката ми пречат да мисля логично.Отивам да запаля свещичка за Преси и за всички ангелчета.
 Cry Cry Cry

# 66
  • София
За нашите дечица - незабравими...непрежалими... Cry
Спете спокойно, милички Cry Praynig

С обич и нежност и с голяма мъка в душата, оставам завинаги твоя, детенце... Cry
http://uk.youtube.com/watch?v=4J2lVnT65pw&feature=related

# 67
  • София
Flowers Rose Flowers Rose,за нашите мили ангелчета. Cry

# 68
  • Варна
За незабравимите ни и непрежалими прекрасни дечица...

# 69
За всички мънички наши  дечица,отишли си без време...

Миличка моя Миа,така ми липсваш...Прости ми,боли...Обичам те много,Звездичке!

# 70

за всички наши малки ангелчета, дано да са добре дори и далече от нас

# 71
Днес ми е мъчно защото...още една душа отиде на небето....
Поклон пред памета ти Николай Flowers Rose Flowers Rose
   и за всичките ангели по света.......  Flowers Rose Flowers Rose
прекланям се пред вашата смелост мили майки загубили своите деца ,приятели роднини

# 72
  • Добрич
Днес всички бяхме тъжни, защото днес почитаме мъртвите ни душички. За всички наши ангелчета, поклон и вечна памет smile3518 Weary. Мили момичета радвам се , че ви има Обичам ви всички и се прекланям пред майчината ви болка. Нека нашата болка бъде изкупителна светлина пред душите на нашите дечица. Обичаме ви , ангелчета наши txtloves

# 73
  Flowers Rose Flowers Rose за нашите ангелчета

# 74
Flowers Rose Flowers Rose
за всички напрежалими и незабравими дечица и за всички, напуснали този свят...........

Общи условия

Активация на акаунт