Днес ми е мъчно, защото... 8

• 19 335
  • 337
  •   1
Отговори
# 90
Хриска Hug Cry
и аз от време на време надничам при февруарките . . .

# 91
  • Варна
Девойки хубави, прегръщам ви! Хрисе, не се самоизтезавай, не си навирай в очите твоята липса и тяхното щастие. Всеки си има моментите на мъка в живота. Мина вече година и все още не мога да издържам дълго време в компанията на бременни жени и майки с малки деца. В техните очи сигурно съм щастливката, дето нищо не й пречи да си гледа кефа, никой не я буди вечер и не я дърпа постоянно за някъде. Никога не знаеш какво се крие зад привидно безметежната фасада.

Погрижи се за себе си, намери някакъв вероятен отговор на въпроса "Защо?", и подметни причината с голямата тояга. Нейната сметка причинска! Ще причинява мъки и загуби!  Hug

Стискам палци това, което искаш да се сбъдне!  fingerscrossed

# 92
Не само ми е мъчно, а ми се крещи, ридае и пак и пак. Защо живота трябва да е толкова труден и изпълнен с болка............. Много ми е трудно да пиша, но ще опитам . Вчера се върнахме от София след операция на сина ми, диагнозата бе тумор в малкият мозък, защо трябва и това ми детенце да страда, не стига ли че миналата година загубих други две рожби.  Колко още ще трябва да плащаме боже, защо с най-ценото ни, децата ни, защо те трябва да страдат. Защо, защо, защо???
Не стига това, а прочетох и за загубата на fever, много съжалявам мила, нямам думи.  newsm45  newsm45   newsm45

# 93
Хриска   Hug
Господи,Красуна милото ти детенце.Дано се оправи и да се свъри с тая черна серия около вас.Кураж миличка,силно се моля за твоето детенце Hug
От няколко дни имам огромна буца на гърлото,която вече имам чувството,че ще гръмне.Толкова много мъка.........не е честно  Cry

# 94
  • Варна
Krasuna направо настръхнах като прочетох за детенцето ти. Ще се моля да се оправи. Защо трябва да има толкова мъка  newsm45

# 95
  • София
Krasuna ,ужасно съжалявам,дано се оправи милото ти слънчице.Направо нямам думи,колко мъка още трябва да понесете,не е честно. Sad

# 96
Красуна  Hug Hug Hug дано малкия да оздравеее напълно. Господи, защо едно малко дете, вместо да изживява щастливо детството си в игри, трябва да го прекарва в болници и лекарски кабинети ...
 Praynig Praynig Praynig Нека малкия Иван да оздравее

# 97
  • Някъде там...
Красуна, моля се от все сърце да оздравее детенцето ти.  Praynig Толкова мъка...

# 98
Красуна Hug
дано детенцето ти оздравее Praynig Praynig Praynig

# 99
Красуна , моля се за милото ти детенце Praynig Praynig Praynig
дано този АД около вас преключи скоро Praynig

# 100
Krasuna бъди силна. Praynig

# 101
Красуна,моля се за малката ти рожба,дано Иван оздравее напълно Praynig

# 102
Praynig

# 103
  • Стара Загора
Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 104
 Praynig Красуна   Hug моля се всичко да се оправи миличка.

Мъчно ми е за Фивчето   , за Хриска и за Красуна колко много болка ,не е честно наистина ,не мога да проумея защо се случват тези неща  Cry

Общи условия

Активация на акаунт