Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от начините за пристрастяване на бебето към гърнето?
Как мога да помогна на дете, което се съпротивлява на гърнето?
Как мога да помогна на дете, което се страхува от гърнето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от начините за пристрастяване на бебето към гърнето?
-
Как мога да помогна на дете, което се съпротивлява на гърнето?
-
Как мога да помогна на дете, което се страхува от гърнето?
За да помогнете на дете, което се страхува от гърнето, предлагайте го периодично, общувайте с детето и насърчавайте без насилие. Важно е да предложите различни начини и възможности за издържане, позволявайки на детето да свикне с новото поведение. Също така е от съществено значение да предоставите различни опции за издържане, като избягвате принудата на процеса.
-
Как мога да насърча детето си да използва гърне?
-
Кои са най-добрите видове пелени за бебета?

Май наистина ще е по-добре да измисля някакъв вариант да я изпишквам по-лесно. Ще потърся от онези памперси като гащички, дано да има и да вършат работа.
И чак днес отиват към привършване чистите. Имам 20 бр.
То е едно сумтене, въртяне... Е, разбира се първо винаги давам гърда (щото търся на хляба мекото 

И пак почвам да се чудя, защото преди беше най-много по веднъж на ден. Но консистенцията не е като вчера. А вчера се бях зачудила понеже откакто почна да има запек и да пропуска да ака в някои дни акото беше станало гъсто като каша. Като почнах с ЕБХ над легена акаше почти всеки ден, но си остана такова кашесто. Та сега не го очаквах това рядкото, иначе първия месец някъде мисля, че беше подобно.Много объркано го написах, но бързам докато се занимава на гимнастиката, че после сигурно ще ревне.