За изхождането (ЕБХ) - част 8

• 15 184
  • 372
  •   1
Отговори
# 180
Мен на сутринта ме домързя да го вдигна и той си се изакав пампата Rolling Eyes Знам, че като минем изцяло на памучни ще ставам, ама сега се възползвам до край Sunglasses
Иначе за аргументацията - моята е следната - няма подсечено дупе, няма ужасии, свързани с това да отучиш детето от памперс, а е и по-евтино Hug

# 181
Евридика, не успяваме с кърмене за съжаление.
Да те попитам как са пелените за през нощта. Аз не се виждам в скоро време да махна памперс, та си мисля да  взема от тези многократни пелени. Издържат ли до сутринта?

# 182
Силвал, не съм ползвала от многократните пелени за през нощта досега. То като гледам, и през деня на 1-2 пишкания и вече ми стоят доста мокри ooooh! Нещо не съм много доволна. Незнам Бамбино Мио на какъв принцип са и колко попиват, но тези не попиват хич много.
Все пак стават, де, но за през нощта не съм ги слагала. Като се замисля, аз през нощта успявам да го държа доста сух (тази сутрин памперсът беше само с 1 пишкане вътре), та може и да почна да ги слагам нощем.

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 14:11 от Eurydice

# 183
Амииии... Бамбиното пази добре с непромокаемата подложка вътре. Дори пелената да е мокра, дупето е сухо, но до един момент. После може и да се навлажни, но мен това не ме тревожи особено. Важното е да не пропускат на дрехите и да не ги мокрят тях.
Днес сме пълен ЕБХ-провал - всяко пиш е в пелените, въпреки че я събувам при най-малката гримаса, а за акането как се пънка, милата...
Обаче изнамерих нещо много полезно - купих й термочорапи 3/4 за деца над годинка - на нея й стигат точно до бутчетата и така мога да я оставям малко по голо дупе денем, без да се притеснявам Simple Smile

# 184
Хм. Моята пълни много памперса през нощта та ще помисля.

Eurydice, каква марка купи ти?

Нашата мома ходи със специални чорапки (babylegs), обаче понякога и надявам и на тати чорапите и си щъка с голо дупе. Пак стават!

# 185
Мда, това с дългите чорапи и голо дупе и готино, и аз го практикувам честичко Simple Smile Само че моят младеж като реши да пишка, често и чорапите са мокри  hahaha
Силвал, пелените ми са bebe.to, по-горе бях пускала линк какви са точно и как изглеждат Simple Smile
Не са лоши, не пропускат, но аз някак не обичам да го държа мокър и при второто напишкване в пелените, най-късно, го сменям. Често вкъщи го държа и с гащи с тензух вътре. Абе има начини, стига да ти се пере, съблича, облича и преобува често Simple Smile Засега не намирам ЕБХ за мързеливо, никак даже Thinking Но пак си ме кефи, луда работа Crazy

# 186
Мда, това с дългите чорапи и голо дупе и готино, и аз го практикувам честичко Simple Smile Само че моят младеж като реши да пишка, често и чорапите са мокри  hahaha
Силвал, пелените ми са bebe.to, по-горе бях пускала линк какви са точно и как изглеждат Simple Smile
Не са лоши, не пропускат, но аз някак не обичам да го държа мокър и при второто напишкване в пелените, най-късно, го сменям. Често вкъщи го държа и с гащи с тензух вътре. Абе има начини, стига да ти се пере, съблича, облича и преобува често Simple Smile Засега не намирам ЕБХ за мързеливо, никак даже Thinking Но пак си ме кефи, луда работа Crazy

Затова ти давам идея да окупираш и мъжките! Joy

Да, видях ги пелените, но не разбрах че са от бебето.

За себе си считам, че е най-удобно с непромокаеми гащички и тензух, но всеки си има предпочитания. Ще разуча какво да правя през нощта.
И на мен ЕБХ-то ми е кеф,затова се занимавам. Grinning

# 187
И на мен ЕБХ-то ми е кеф,затова се занимавам. Grinning

Peace Още един глас в лудия отбор. Честно казано не знам как ми се занимава, при положение, че ми е второ Crazy Обаче ме кефи - пак съм си намерила ниша да се доказвам пред родата и да се правя на супермайка Mr. Green

# 188
Днес сме пълен ЕБХ-провал - всяко пиш е в пелените, въпреки че я събувам при най-малката гримаса, а за акането как се пънка, милата...
По-ларж го карай.

# 189
По-ларж го карай.

А, аз не съм се амбицирала, ама ми е чудно какво не й е окей, че така се разминаваме... като цяло е малко киселяк...  newsm78 Има ли логика, ако аз съм пила по-малко течности, тя да ака по-трудно? Отразява ли се на кърмата?

# 190
При нас поне връзка между аз колко течности пия и той колко пишка и ака няма. Има връзка единствено между колко често е сукал и колко мокри са пелените. Нощем по принцип спи близо 12 часа и за това време има 3 хранения, като събира и течността от последното вечерно. Така на сутринта нощната пелена е мокра на 2/3 от дължината (и подложката също). Обаче имаме и по-тежки нощи с по 5-6 будения и съответно сукане - тогава пеленат и подложката са мокри целите. Сутрин много пишка, изобщо не мога да го хвана кога и как, но първите две пели след ставане сменям на час и половиа; при разходки навън (които той като цяло проспива  Mr. Green) по 2-3 часа редовно или пишка само веднъж или се връщаме сухи  Crazy Изобщо не разбирам как стават тия работи newsm78

# 191
Ми не вярвам,ама е хубаво да попиташ в кърмаческия.Аз,примерно не пия никакви течности (освен в началото,но то тогава беше и горещо лято),но ям много зеленчуци и плодове и никога не съм усещала жажда.Предполагам,че ако имаш проблем с кърменето,ще разбереш по легенчето.Ако имате достатъчно пишкания на ден (дават ги над Sunglasses и ака чат-пат в нормални форми и цветове-значи всичко би трябвало да е ок.
Иначе за стачките,както казах-твоята мома изглежда много умна и май те е хванала,че си се втренчила прекалено.Предполагам,че го прави нарочно,за да усети,че не я пришпорваш и не  е прекалено важно за теб.Това си е то изпитанието ЕБХ-хем си водещата фигура,щото без теб няма Х,хем трябва да се прекланяш на бебешката воля,за да нямаш проблеми с ЕБ.Пък после като се върнете към ритъм-ще ти дава аванс да я изпишкваш понякога,когато и ти искаш.Много са щедри бебоците ако ги слушкаш. Wink

За 3/4тите чорапки-Калина и тази година е със същата униформа-голо дупе и 3/4ти термочорапки.Тя вече не прави локвички,но ако понеча да и сложа гащи-вдига голям скандал.Пък и гледката на препускащо диво дупе на свобода не е за изпускане. Joy

# 192
Меги, к'ви 12 часа, к'во чудо  #Crazy Grinning
Ама добре де, аз не се оплаквам - моята спи между 8 и 10, пак добре. Ама нощем се буди само веднъж - изпишквам, хапва по малко и после чак на сутринта.

Ааа, Дими, аз не се притеснявам, че ми е малко кърмата, а да не е сгъстена нещо (което е налудно предположение, всъщност, сега като се замисля  Joy) Пишка и ака съвсем редовно и по много, особено първото. Ама защо я боли коремчето  newsm78

А за другото май си права   Embarassed

Обаче на мен ми е промит мозъка с това "гол ти е кръстът" на бабите и майките ни и се чудя, като са по голо дупе без боди, дали са достатъчно добре облечени - особено малките бебета, те още не се движат достатъчно. Ръцете и краката й са нонстоп вледенени.

# 193
Megи,сутрин пишкат по-често по принцип.Ми предложи му тогава след като се събуди,след 5-10 минути отново,после пак след 10тина минути и така горе-долу може да се ориентираш.Няма да е 100% същото винаги,но дори Калина все още пишка 10-15 минути след пишкането след сън отново.Също след кърмене пробвай 10-15 минути дали вече е "готов".
На разходките също се стремят да са сухи-не знам дали се разсейват или е инстинкт,но ако разходката е по-продължителна и е сукал наскоро може да му предложиш в някоя топла тоалетна на заведение и да видиш дали не си е стискал.

Котке,ми ако имате бодита-може просто да не ги закопчаваш,да ги отрежеш като по-дълги блузки или да потърсиш по-дълго бельо.На 6 месеца купих на Калина 2 потника,които и седяха като рокли до колената (още ги носи и пак са и като рокли,ама къси) и върху тях обличах по-дебели блузки-така на кръста винагиимаше поне един потник слой.Нещо такова,но тук е без чорапки-сигурно се каляваме.В същия албум-ето тук,се вжда пелената,която слагам в гащичките,за да не мокри.
А ти защо мислиш,че я боли коремчето?Да не са колики?

# 194
Момичета, страхотни сте   bouquet
Водя си записки за нашите бебешоци един ден, защото не възнамерявам да следвам норвежката мода "с памперс, колкото може по-дълго"  Hug

Общи условия

Активация на акаунт