Покажете си хола / споделете идеи-3

• 100 490
  • 412
  •   1
Отговори
# 255
  • София
E, ако не говорим за бял ламинат, ок... Simple Smile Аз реших, че искаш от тоя най-белия (седи малко като пластмасов) Simple Smile Мога да ти отговоря какво бих направила аз, ако трябваше да избирам между тези два цвята. Бих заложила на светлия цвят под, за да може мебелите да са по-тъмни. Конкретно визирам диван, защото той е мебел, която най-бързо се амортизира в един хол. Бих заложила на светъл под и някакъв тъмен диван, който да контрастира. Вкъщи съм направила това - светъл под и дивани от тъмно кафява кожа.

# 256
Милинка, мерси   bouquet
Най много се опасявам, че ако се получи дори и най малкият дефект на светъл под си личи, имам предвид да се отчупи ъгълче или нещо такова, докато на тъмен няма да си ли чи толкова, може да се замаскира  Mr. Green

Както и да е, ще се радвам и други мами да се включат и да кажат те на какво са заложили?

# 257
Вкъщи е шарен /общото впечатление е за тъмен под, но има и светли участъци/ - стил Рустик, тъмен орех. Имам и бели мебели, и венге. Всички стоят добре на този под.

# 258
  • Абсурдистан
Такъв ми е в детската стая

Такъв ми е в хола

Коридор и кухня

Спалня

# 259
  • София
Тъмен под трудно се поддържа. В спалнята сме с тъмен и всяка прашинка личи. Бих зложила на светъл Peace

# 260
В хола и детската сме с паркет, но в коридора и спалнята сложихме ламинат. Бях се спряла на венге, но се отказах по две причини. Първо, много затъмнява помещението и визуално го прави да изглежда по-малко, а аз обичам простора и второ - ужасно трудно е за подръжка. Всичко, абсолютно всичко си личи.
Щом си се спряла на тези два цвята, бих ти препоръчала белия, по-ненатрапчиво е, а и няма да ти умръзне толкова бързо.
 Ние сме с такъв, сори за снимката, но ме мързи да качвам друга,  … ре долу се вижда.  Rolling Eyes

# 261
Аз се влюбих в ботите  Laughing

# 262
 Привет.Искам да попитам виждал ли е някой обзавеждане за хол в различен цвят от венге или избелен дъб?Търся си нещо в цвят орех,примерно.....

# 263
Тъмен под трудно се поддържа. В спалнята сме с тъмен и всяка прашинка личи. Бих зложила на светъл Peace

светлият - също

# 264
Благодаря ви момичета   bouquet Hug
Да си призная бях се завтекла към венгето, дрешника ми е в този цвят, но може би защото е много малко помещението и нямам проблеми с мръсотията. Единственото ми опасение за белият ламинат е ,че бях в едно жилище и на места ламината в крайченцата беше отчупен и много си личеше, но може би е бил ниско качество. Сега остава и да ми препоръчате фирма за ламинат и ви оставям на мира. Обещавам  Whistling Grinning

# 265
  • Абсурдистан
Сега остава и да ми препоръчате фирма за ламинат и ви оставям на мира. Обещавам  Whistling Grinning

Кроношпан

# 266
  • София
"Space"

# 267
В къщи мебелите ми са от бял лак и много лесно се поддържат и не става на пръсти. По-тъмният цвят лак по-трудно се поддържа.
atlantica аз точно твоя хол гледах и мн ми харесаха, но мисля в нас да не е чисто бяло ами нещо леко по-тъмно, мисля че цвят шампанско му викат. Това, което аз съм показала ме устройва, защото и дивана ни е такъв. По-нагоре го бях показала, но ето го и у нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292385&pid=10203069

# 268
Dolce&Da , страшно ми харесаха фотьойлите ти! Може ли да ми кажеш откъде са?
Baibibi,
Фотьойлите са от Idea Casa -магазина на Стамболийски.
Скоро някой ме беше питал за тях в тази тема и обясних за практиката в този магазин.
По принцип на работят с поръчки,нямат каталог...всичко,което идва в магазина се продава и се чакат следващите мебели.В този смисъл може и да няма същите кресла,но да има и по-хубави.
Там има страхотни неща..от дивани,масички до огледала и всякакви аксесоари.Дано не се приеме като реклама,но наистина съм голям фен на Idea Casa.Още ме е яд,че не си купих диван от там.
Скоро откриха  и друг магазин в Лозенец на ул. на 13-та Поликлиника.Можеш да погледнеш и там.  bouquet

# 269
А цена може ли?

Общи условия

Активация на акаунт