Февруарският бебок скача в мама скок подскок! - XX

• 13 070
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • София
lukrecciana, сигурно си права, ама аз по принцип взимам чисто на ден по да кажем 30 лв, а последния път от НОИ за 3 дни болничен са ми превели 63 лв, значи стават по 21 лв на ден, което даже и 80 % не е, видях че са по-малко, ама с колко точно не ми се е занимавало да смятам, та затова така съм решила:)

Ама съм глупавичка, изкуфявам вече напоследък, забравих да поздравя с добре дошли новите мами и да честитя дипломирането на ВНЛ, да сте живи и здрави и много, много щастливи!

# 136
Naiema, позна на 11.04 съм!
Ако мога по някои въпроси да съм ви полезна, съм на линия, но като гледам вие доста четете и по-скоро аз си прпомням нещата!

# 137
Грешка Naiema - това беше към geri_kkoleva  !

# 138
В_Н_Л Честити ти сини гащички.За магистъра...браво!Увеличава се нашия отбор Simple SmileДобре дошли на всичк нови мами  bouquet, тук ще ви хареса.
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 7 нови отговора.  ShockedВнимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. #Crazy

# 139
GALL78 незнам защо,но когато дойде време за кърменето и аз съм си мислела винаги,че ще трябва да ги спра.Ама виж сега колко е глупава цялата работа newsm78 То и докато сме бременни не трябва,но въпреки това голяма част от нас го правим,дори и по съвсем мъничко.....Може би затова решаваме да спрем по време на кърменето,защото в момента, в който видим малкото човече на живо,ще ни е доста съвестно да го тъпчем с л...а /извинявайте за думата,ама то си точно така/.

Аз бая объркано го казах,ама това е защото хиляди неща ми идват на акъла и забравям кое по-напред щях да пиша newsm78 Joy #Crazy

# 140
Грешка Naiema - това беше към geri_kkoleva  !
smile3503
Между другото мъжо е на 11.04.,а брат ми на 10.04.
Момичета,дано не се повтарям,но може ли съвет и относно това дали да е ръчна или с батерии помпата за изцеждане?
Гери,радвам се че резултатите от урината ти са ок!

# 141
 Дес твоя началник голям темерут. Заслужава да си вземеш болничен и да го зарежеш да се оправя. Моя да го похваля (пу пу да не му е уроки) е много точен даже ме е карал на консултация.
 Относно хремата може да ползвате разтвор на вода и сол (но не прекалявайте със солта че е много гадно) и витамин "с" ампули не винаги помага но не пречи да опитате.
Яна все се каня да те питам ти понеже каза че не си давала вода (или поне аз с такова впечатление останах) не се ли получават гъбички в устенцата на бебе? На мен ми бяха казали да давам винаги след хранене мъничко водичка колкото да се изплакне устата на бебо за не се появят.
 Гледам има коментари за шишетата появили са се "фенки" на д-р Браун, които си харесах и аз е моето питане беше преди няколко теми ама по-добре късно от колкото никога Wink
 И последно да ви се оплача не знам дали само аз съм на това мнение, но имам чувството че всички сладки бебешки дрехи са в чужбина а тук продават предимно дървета или картинката ще е смотана или материята с тоя моя вкус детето ще ходи голо милото  Thinking
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.  -  #Crazy напаво ме разбихте

# 142
...Гледам и стабилно се нищи темата за покупките Simple Smile лично на мен това ми е любимата част Simple Smile
Добре дошли на новите мами и от мен - лека бременност пожелавам и здрави дечица догодина Simple Smile
carbo - номинирам те в категорията - най-свежарски постинг Simple Smile
Честито дипломиране на ВНЛ Simple Smile
Фокси миличка извинена си за л....а ама то си е точно така защото са си такова Simple Smile какво ми трябваше да ги почвам след като родих първия път ...  #Cussing out уффф отвратителен навик е - поне за мен - ако не ги спра нацяло сега едва ли ще имам по-голям стимул да ги откажа, ако ли не като спра д акърмя ще ги пропуша пак  Thinking
Сега бягам да кача една снимка на каката и отивам да я прибирам от детската градина - приятна вечер милички.
Ихаааа 16 от нас са онлайн в момента - нищо чудно че темата се ниже като песен - да вземем да си направим канал или каквото е там в скайп ли Simple Smile  Mr. Green Joy

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 16:23 от hamelionche

# 143
Хамелеонче, добра идея, ама ще хвана мускулна треска на показалеца да превъртам скролчето  Joy

# 144
# 145
Здравейте Hug

Днес нямах ток, някаква профилактика newsm78 та се включвам чак сега и чета от половин час, много сте чевръсти, утре като гледам пак ще има нова тема Laughing

В_Н_Л честито ти дипломиране  bouquet
Гал това за матката и патката ме уби Mr. Green, иначе и на мен ми бяха казали да не си пипам много корема, но аз откакто излязох от болницата все проверявам мек ли е, нещо се чалнах Crazy

Добре дошла на мама betunga  bouquet

# 146
k.penkova, правилно си разбрала че не съм давала вода. Всъщност гъбичките се получават най-често при използване на биберони-шишета и залъгалки. Т. нар. изплакване на устичката на бебето с вода не е особено ефективно, едно че мазничкото мляко трудно може да се отмие с вода и второ, че бебето едва ли ще може да се жабурка Grinning За да си измие добре устата Simple Smile То май си е въпрос на късмет, независимо дали плакнеш устата или не. В щатско не се препоръчва такава процедура, любимите ми кърмаческо-сектантски сайтове Laughing също!

Ох, и аз забравих да честитя дипломирането на ВНЛ! Сега ти желая много успехи в живота!

За цигарите не мога никого да упрекна, защото аз попушвах докато бях бременна с Алекс. Спрях ги малко преди да родя и от момента в който си видях бебето ме гризе съвестта че съм го тровила! Истината е, че и през бременността и по време на кърменето цигарите вредят на бебето. Дори по време на бременността са по-опасни. Плацентата не предпазва от никотина, той пак си стига до плода. По време на кърмене при определени условия може вредата да е по-малка. Аз сега, като знам какво е да държиш бебе в ръце бих препоръчала да вземете "назаем" едно малко сладурче и да си представите как му издишате цигарен дим в лицето. И да си спомняте това всеки път като ви се допуши. Нали знаете, че от бивш пушач по-гадна напаст няма, та да защитя и аз тази приказка Simple Smile Но наистина, на мен ми тежи това, че пуших бременна и много ми се иска ако мога да ви повлияя да намалите или спрете с л...ната!

# 147
При мен проблема с цигарите е,че в момента правя всичко възможно да не ги пуша и се ограничавам доколкото мога,но спра ли да кърмя...пак старата песен на нов глас!! Знам го,защото не съм усетила със сигурност и не мога да твърдо да заявя,че отказвам цигарите.Единствено може би ще ги намаля,защото преди да забременея пуших по една кутия на ден Embarassed и сега като се сетя май не виждам смисъл защо съм го правила /в смисъл да пуша по 20 цигари на ден,след като съм можела и по 10 примерно/

# 148
Здравейте, днес отидох за резервациите - в Дон Домат не правят резервация- казаха,че няма да има хора да заповядаме. Лошото е,че не могат да съберат маси за 20 човека.
Отидох и във Виктория и там ми се видя по-добре, но трябва да седим на 3 маси по 6 човека с възможност за 2-ма отстрани на масата. Там запазих три маси, но искам да попитам дали сте ок за това разпределние на местата, защото обещах до края на деня да звънна и да потвърдя.

# 149
lukrecciana, сигурно си права, ама аз по принцип взимам чисто на ден по да кажем 30 лв, а последния път от НОИ за 3 дни болничен са ми превели 63 лв, значи стават по 21 лв на ден, което даже и 80 % не е, видях че са по-малко, ама с колко точно не ми се е занимавало да смятам, та затова така съм решила:)

Ама съм глупавичка, изкуфявам вече напоследък, забравих да поздравя с добре дошли новите мами и да честитя дипломирането на ВНЛ, да сте живи и здрави и много, много щастливи!
това е така защото НОИ ти е превел пари за два дена. Първия ден по закон го плаща работодателя ти със следващата заплата. т.е 31.50 ст на ден

Общи условия

Активация на акаунт