"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 728
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
Каприсче има тема във форума др Стефан чанг и "Тайните на отслабването" разгледай я ако искаш,аз там ги видях  Peace

# 106

Хайде всички на отчет. Да видим кой как се справя

Режимна  Peace

2 кафета, 1/2 кис. мл. с трици, ябълка, пил. пържола с чушка
вечерята ще е шопска салата  Mr. Green

# 107
Моят отчет- проспах Синдито (спах два часа и се чувствам пак разбита  Crazy явно прекалих със съня), водата не можах да я наваксам и сега почвам.
Храната вечерта ще дам отчет  Peace
 Hug

# 108
За всички- с повод и без повод  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
режимна!

# 109
Добър вечер Heart Eyes

Днес май плодов  Rolling Eyes отивам да нанам докато не съм омазала деня  Confused

Иле, Мис Каприс край на плодовите млека за сега - слушам и изпълнявам  bowuu Ако има криза за сладко хммм натурален шоколад може би? За това пък какво мислите?  Laughing

Шоки радвам се да те видя и няма нищо по хубаво от това да те видим сред нас и не си мрън мрън спокич  Wink Hug  bouquet Hug

Дабъл хот взела си се в ръце и резултата няма да закъснее  Flutter

Спокойна нощ на всички  Hug Heart Eyes Hug

# 110
  • Cacao Land
Ей, т'ва е то, виртуална любов му викам аз Mr. Green Благодаря ви, момичета, за подкрепата, която ми оказвате  bouquet! Днес за пореден път се убедих, че без вас съм за НИКЪДЕ. Тъй че, може и да нямам много време, но два реда да ви напиша ми е достатъчно, за да се стегна Mr. Green

Днес през деня бях основно на плодове (ябълки, ягоди и круши), преди малко направих 15мин интензивна тренировка (можеше и повече, ама съм предимно по цял ден на крак, а и имам още неща за вършене и ала-бала... Laughing) и след нея си направих един протеинов шейк. Ще хапна някаква супа за вечеря. Оскъдно, ама толкова. Постепенно ще влизам в час, вие си ме знаете Mr. Green

Обичам ви, браво на режимните Heart Eyes

Миранди, натурален шоколад може, гледай да е с над 70% какао, от комерсиалните Линдт не са толкова лоши Hug

# 111
миранди шоколад с над 50% какао може да си хапваш, но по малко(1-2 блокчета на ден)  Peace (шоки ме изпревари)
тикве браво  newsm51
росченка  hug
шоки  Two Hearts добре се справяш
Днес хапнах това-
закуска малко бейкролс с кафе без захар
обяд 1 купичка с картофи с грах
следобед кис.мляко с овес. ядки, мед и стафиди - 1 купичка
половин грейпфрут
вечеря пълноз. спагети с кашкавал, зехтин и лютеничка
по-късно 2 ябълки
вода - малко, към литър е.

# 112
Здравейте момичета,

Не знам какво правя ...ама съм голяма издънка  Tired режимна режимна ... и като зачестят свободните ми дни срам и резил...  Rolling Eyes направо не ми се говори! Да ви почерпя на патерица за именният ден на синът ми

Днес почти нищо не съм яла : в 7.30 1/2 активия и в 16 часа пържола с домат ... спорта 35 минути на пътеката тичане ; 20 крос тренажора по късно ще има и коремни преси... за вечеря 2 банана и 1 ябълка

Миранди честно казано и мен ме е срам да кажа колко съм..  Embarassed ... опитвам се да ги сваля и тогава ще  говоря за тях ..

♥ iguanka ♥  хубавото е че твоите лоши дни са малко и за ден два се махат ... пък аз много задълбочих нещата  Tired

lideto70  да е жива и здрава майчето... и дълги години да ви се радва...   bouquet

Каприсче,  честит имен ден на патерица

на всички, които не съм споменала  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 06:10 от Aia

# 113
Добро утро дневничета,

Да раздам сутрешно кафенце

Успешен и диетичен ден  Heart Eyes

# 114
Добро утро и от мен. Ето и чай за тези, които го предпочитат като мен.

Успешен минусов ден!!!

# 115
Съжалявам, но нещо не се получи. Явно не съм го направила както трябва  Embarassed

# 116
  • София
Добро утро на всички дами!  Hug

Aia, мерси за кафенцето! Ммм!  Heart Eyes

petinka_vd, мерси за чайчето!  Hug

Добре дошли на всички нови момичета...  Hug Успех с диетуването!   bouquet

Аз наминавам да ви видя! За диета - знаете, че спрях малко с режимите, макар че трябва да продължа поне още малко, но ще видим... Момичета, липсвате ми!   bouquet

# 117
Добро утро, сладурки   bouquet

Сега си пия кафето, Aia, страхотно ни е сервирала  Hug

На кантара още не съм се метнала, ама едвам гледам  още Tired и няма да видя какво ще покаже  hahaha така  че след кафето...евентуално  Whistling

baby@girl и ти ни липсваш  Hug Ако можеш наминавай по-често да казваш само как са нещата при теб  Heart Eyes

petinka_vd  Hug

Aia, знам аз, че който не пише е защото главата му е завряна в хладилника  Joy Joy Joy Доказано е вече, че всички малко или мн. сме така  Whistling  Ама ти супер бързо влизаш в строя, аз като се отпусна един ден следват още 10 нережимни,  в опити за започване на диета и същевременно ядене като за последно и въпреки, че знам колко мнгоооо е погрешно това, наскоро пак ми се случи  ooooh! ooooh! ooooh!
И да ти е живо и здраво детенце / на патеричка  Mr. Green/   bouquet  bouquet  bouquet

♥ iguanka ♥ на теб БРАВО,   Heart Eyes така ти се възхищавам, ако знаеш  Blush Аз не знам дали изобщо някой ден ще успея да добия твоите хранителни навици, а наистина многоо искам    bouquet  bouquet  bouquet

Chocolata, ах че се радвам, че си пак при нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Миранди, почнахме лииии, а  Hug Hug Hug

ros4enka и на теб с повод и без повод  Hug  Heart Eyes Hug

Нещо ми се губят много дневничета    Confused Thinking Къде са Scorpi, Smile!, а да не говорим, че Le Plaisir я нама от сума ти време вече  Cry

Много  Hug Hug Hug на всички по-късно  ще пиша пак   bouquet

# 118
Здравейте дневничета

Ая не се самонаказвай.Ти си силна и ще успееш да поправиш следите от прегрешенията Peace Благодаря за кафето надявам се не пиеш такова тази сутрин  newsm53 хайде чакаме те стегната.Да ти е живо и здраво детенцето и много да те радва Hug

Тикве наистина липсват,забравиха ни тези момичета Crossing Arms тя и Гладнес ни забрави

Бейби гърл радвам се да те видя дори и за малко наистина и на мен ще ми е приятно ако ни навестяваш дори и да не си на диета Hug

Росченка и аз  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug с повод и без повод

Петинка Hug

На мен ми остават още 2-3 дни гърч с мц и после ще видим на къде

Прегръщам ви силно всички после ще пиша пак Hug

# 119

Хайде всички на отчет. Да видим кой как се справя
Режимна  Peace

И аз Wink, отчет на манджата вчера:
закуска:препечена филия многозърнест хляб и грейпфрут
обяд:пилешка пържола и варено зеле
вечеря:пъстърва на скара,зелена салата с белени домати
Намаления-никакви, днес планирам:
закуска като всеки ден
обяд-плодова салата
вечеря-пилешка пържола и зелена салата
Гушкам ви и бягам да работя, че главата ми се е запалила от много работа af, и никакво време няма за спорт Cry

Общи условия

Активация на акаунт