"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 731
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
didicheva, добре си го измислила, малко почивка от режима няма да ти се отрази зле и после с неви сили  Hug

jedira, ти много бързо дръпна надолу и затова сега на огранизът ти му трябва малко време да стабилизира, като си режимна няма как да не тръгнат пак нещата  Hug

Аз имам минусче от 200гр и си преместих лентичката  :вече roll:

# 121
OOOOOOOOх, най-после и аз успях да се включа.
Мноо работа да му се невиди, пък и навън - ау голям студ.

ДА се отчета, аз реших да лунувам (пък и без това ми се падаше плодов ден в страхотната и ще го съчетая с фазите на луната)
- до момента съм хапнала 2 ябълки и около 400 мл. студен чай (от готовите Thinking, малко повече калории, но какво да се прави).
! До довечера само ябълки, а утре бистра водица мирна главица! Дано да издържа. Стискайте ми плаци за утре. Praynig

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 12:35 от double hot

# 122
И аз да се похваля: вчера бях режимна и днес също за сега съм на 6.Напазарувала съм си все диетични продукти и внимавам какво хапвам.Само спорта съм го занемарила,но ще е до утре - да ми мине изпита и ще имам време и за това.
Даже и кафето си го пия без захар 2 дена и чая също Simple Smile
Хайде успех на всички и приятен ден от мен.  bouquet

# 123
здравейте момичета
празниците не се отразиха добре на тялото ми и то си складира още сланинка  Confused Отдавна не бях стъпвала на кантарче и не ми хареса резултата. Смятам чак след 4-5 дни да повторя и се надявам да съм на стартова позиция Simple Smile
Сутринта си направихме дълга разходка в Морската градина а следобяд планувам 30мин кростренажор Simple Smile
Чао и целувки

# 124
Хайде на следобедното кафенце, дружина  Hug

че ми е скучно да си го пия сама  Blush

# 125
Тикве аз съм тук и се присъединявам   smokeuu явно другите са много заети повечето не пишат още  Cry

# 126
тикве аз след ученето пак заспах над уроците и проспах кафето  Hug
ая недей така и аз си имам слабостите, важното е да вярваме в себе си  Hug и когато искаме нещо да се опитваме да го постигнем (бавно или бързо)
каприсче приятен крос вечерта    newsm39
дидичева, жедирка, лиде  Hug
little_mermaid браво! А за спорта - трябват и почивки.  Peace
double hot късмет  newsm10  Flowers Four Leaf Clover
baby@girl как си  Heart Eyes
петинка мерси за чая  Hug

Аз днес съм що годе режимна, повечко откъм четенето  smile3529, имаше наченки да се разболявам но дано да са преодоляни  Peace от липсата на сладко все ми е замаяно Tired не че не хапвам мед. ама не знам... Имах муск. треска от Синдито  Laughing но пък си изтеглих Таебото (2 диска) и на него ще скачам утре  Flowers Sunflower
До утре  Flutter

# 127
привет сладурки Simple Smile Връщам се от пазаруване, задръстването е невероятно!
купих си нова, по-безшумна клавиатура и сега я тествам Simple Smile
Малко е странна, но е хубава:
И да ви представя един (малко закъснял) подарък от мама: сешоар с функция за изправяне на косата :
http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09039387

# 128
Ау, Капризче, влюбих се в подаръка ти! Да ти е честит заедно с именния ден на патерица   bouquet

Аз липсвах няколко дни, но в петък бях на работа нощна смяна, в събота и в неделя бях извън града на имен ден на свекъра, после в понеделник дневна, днес цял ден в университета... Направо не е истина колко ми лиспвахте. Сега пак съм на работа, но работа реално няма - в целия хотел имаме само един зает апартамент и поморийци минават покрай рецепция на път към боулинга  Whistling Та аз съм се изпружила на рецепция, гушнала духалката, гледам Биг Брадър и минавам да видя любимите си дневничета  Hug

Както можете да си представите, масата на именника беше отрупана, но аз наблехнах на салатките - шопска, зеле с моркови, някакъв много интересен лилав боб  Laughing и много вода, така че като дойде ред на основното - пържолки - си избрах една малка пилешка пържолка, хапнах я без хляб и успях да пиша и именния ден диетичен ден  Sunglasses

Така че резултата е на лице - въпреки МЦ днес сутринта кантара изписа 55.900 кг.  newsm44  Днес обаче бях диетична само до обяд - сутринта ябълка с кафенцето, а на обяд зелена салатка. Преди да тръгна за работа обаче баба ми опече кифлички със сладко и аз сгънах 2-3  Blush Така че ще видим до къде ще я докарам с моя минус  Rolling Eyes

Целувки на всички Дневничета  Heart Eyes  bouquet Утре кафето ще е от мен, обещавам  Mr. Green

# 129
Здравейте момичета. )))

Много се радвам, че всички са режимни, браво на вас.
Аз тези дни пак си хапвам, и то доста. Просто много проблеми се насъбраха, страшно изморена се чувствам, все нямам време да седна като хората на масата, или като седна храня Калина и дори не усещам какво ям. (което определено е много зле).
Обмислям другата седмица да отида някъде за 1-2дни, ей така малко да си почина, пък с баща си ще се гледат. )))

Днес си харесах страхотно палто, много елегантно, черно (не съм имала черно палто, все други цветове си купувам), но не е много сигурно, че ще ме огрее. )))

# 130
Днес денят ми мина добре, закусих 1/2 активия; на обяд зелева салата с морков .... след обяд 1 банан... сега ще вечерям пържола със зелева салата .. и по късно най - много 1 ябълка още ! След вчерашната тренировка имам мускулна треска на прасците ... и днешната е по лека 30 мин крос тренажор ,5 мин бягане ,100 коремни преси

baby@girl  радвам се да те видя!  Как си?? или по - точно  как сте? Wink липсваш ни минавай по - често    bouquet

crazy_tikva  мен няма ли ме 2-3 дни  hahaha знаете къде да ме търсите  newsm55   chefNaughty но никакви такива режимна съм вече  Hug

didicheva  2 дни съм прекалено сериозна... може да се каже , че ям прекалено малко  Whistling ама това заради прегрешенията а и странно  #Crazy не съм гладна

♥ iguanka ♥  и аз съм така с мускулна треска ама от бягане. Кога ще имаш изпити?

MissCaprice честит подарък ... с радост да си го ползваш ! Аз също имам много силен сешоар за изправяне на коса.. и е супер  Peace но не мога да го ползвам тук  Confused

# 131
Здравейте момичета  Hug

Идвам да Ви кажа, че плодуването бе толкоз от мен - 1 ден... Днес 1 шопска салата и 1 плодово мляко. Килограмите НЕ са мръднали...

Отивам да нанам  Tired

Спокойна нощ  Heart Eyes

# 132
  • София

Хубав и успешен ден на всички! Hug

# 133
Ех, Лидето ме изпреварила с кафенцето  bouquet

Аз за жалост все още не пия кафе, защото лоби-бара вече няма нощна смяна и няма от къде да си взема топла вода за кафенцето  Rolling Eyes

Тук една гъста мъгла е ни е затиснала - направо с нож да я режеш...  Thinking

Айде и от мен лек и успешен ден на всички дневничета!

# 134
Добро утро, банда  Hug

lideto70, мерси за кафето, ама какво е това примък- отмък, я бързо на отчет  Laughing

Smile!
и тук е едно ужасно време - студ и е мрачноооо, като за 4 сутринта  ooooh! И браво за минусчето   bouquet дано скоро и аз се похваля с твойто 55 и  Wink

Хубав ден на всички, аз отивам на лекции, днес съм от малко по-рано  Tired

Общи условия

Активация на акаунт