"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 732
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
Лек и успешен ден и от мен. Черпя ви с чай, но не мога да ви го покажа за съжаление - незнам как. Но вие ще си го представяте  Wink
И аз да се отчета за вчера - предиобяд 1/2 ябълка (беше огромна), наобяд салата зеле с моркови и запечени картофи с чесън и магданоз, след обяд другата 1/2 ябълка, вечерта супа зеленчукова (зеле, морков,лук,картоф,малко ориз,застройка с яйце и мляко), салата зеле с моркови и малко запечени картофи с чесън и магданоз. Сега като гледам ми се струва доста, но вчера си мислех , че е добре. Вашето мнение?
Минусов ден на всички!!! Hug

# 136
petinka_vd, на мен ми се струва също добре, макар че имаш доста картофи, а те не са от най-предпочитаните зеленчуци /поне аз така знам и ги избягвам/  но зависи ти на какъв режим си и как ти се отразяват  картофите  Rolling Eyes

Аз се премерих - не съм мръднала  Rolling Eyes

Айде изчезвам вече  Whistling

# 137
Добро утро на всички режимни сладурани!!! Hug

Минавам да се хваля - аз лунувам за първи път в живота. Вчера плодов ден (то и по страхотната ми се падаше така) 5 ябълки, а вечерта наколко лъжички мед.  Днес сутринта кантарът показа - 500гр. newsm68 newsm44
Днес съм само на чай и вода - нали знаете да стискате палци, ако оцелея ще ви пиша пак. До тук два чая с мед и чаша вода. Party

# 138
 JoyДабъл хот дано оцелееш,аз се опитах веднъж но не ми се получи лунната,знам как се чувстваш,стискам ти палци да издържиш thumbsup аз нямам тази воля пък и глада бил по-силен от тока явно при мен е така hahaha

Петинка не е много хапването плюс това предимно плодове и зеленчуци си хапвала Peace

Тикве дано утре се похвалиш с минусче Peace

Цитат
lideto70, мерси за кафето, ама какво е това примък- отмък, я бързо на отчет  Laughing
и аз съм съгласна с това много ни бягаш напоследък Thinking

Ая  smile3501 за режимноста менюто ти звучи много добре

Миранди ще мръдне стрелката само още малко упорство  bouquet

Смайл браво за минусчето  Hug

Мирама дано след тези два дни имаш сили за диета   bouquet

Каприсче честита ти придобивка със здраве да си я ползваш Peace

Иле от тае бо също ще имаш мускулна треска пий аспирин преди да започнеш,иначе е много приятно Peace

Прегръщам ви всички

# 139
Я да видя моето кафе дали ще одари някого по носа.Дано ви искуша и се присъедините малко за да си lalalala

Заповядайте  Hug

# 140
didicheva, аз ще се присъединя, благодаря за кафенцето Hug
Аз вчера прегреших Embarassed, обаче днес пак съм протеинова, щях да лунувам, но до обяд бях озверяла, много ми е трудно да устоя, не знам какво ме прихваща, ако почна няма да мога да се спра да ям ConfusedЩе направя пак 3 или 4 протеинови дни пък после ще видим дали пак Скарсдейл или на смесени протеини и зеленчуци ще карам ThinkingДнес пак тренирах на степера, този път 30мин, ще става човек от мене Laughing

# 141
Жени опитай когато хапнеш да испиеш една голяма чаша вода ако можеш и повече,на мен ми се издува корема и се чувствам сита точно в такива моменти,когато имам чувството че не мога да спра да ям(преди мц се чувствам така) Peace

Успех  bouquet

# 142
хоп ей ме на кафето Simple Smile
Режимна съм , спортувах 30 мин на кроса-8,9км,100ккал на 1ва степен
Хапнах закуска като обикновено, обядът бе малка купичка пилешка супа със салата домати, краставици и печен пипер, сл.закуска: 1 варено яйце.
Ама ви се чудя как си залъгвате стомасите с вода?! Моя като каже че е гладен и няма спиране..омитам всичката храна в радиус 50м от мен Flutter
Днес си платих билетите до Турция. Все пак ще ходим в Истамбул Heart Eyes Сега преглежам информация за града и кои забележителности си струва да бъдат посетени
Доволна съм от сешоара, много хубаво ми изправи косата. не е кой знае какво чудо на техниката, но за мързеливци като мен е перфектен вариант  Party
Жени, не се мъчи с това лунуване. Нали си знаеш, че имаш добри резултати от умерена диета Simple Smile Не бързай! Hug Бравос за спорта
Чао и спортувайте!

# 143
Здравейте!
Аз пък днес съм на шоколадова диета Simple Smile Иначе казано тъпча вафли и сладки и една активиа...Ужасно е това ,а и се очертава да пропусна танците,защото ще се стои до късно в офиса Sad Но утре съм категорична,че ще посетя фитнеса,за да компенсирам Rolling Eyes

# 144
наминавам само да кажа че съм режимна, малко ми е водата, а спорт пропуснах
Сядам пак да уча, докато имам муза Laughing
 Hug

# 145
iguanka учи,защото при мен отиде ли си музата и трудно се връща и Браво за режимността Hug

# 146
Здравейте, сладурки  Hug

Минавам да кажа, че днес бях не мн. режимна, не че съм яла, а точно обратното, нямах време изобщо, сутринта кис. мл. и ябълка и чак сега пилешка пържола с гъби  ooooh!

Утре ще видим кантара дали ще е мръднал  Praynig

Целувки!   bouquet

# 147
добър вечер
Доволна съм от себе си Simple Smile Мислех, че за вечеря ще има издънка но бях само на риба и салата зеле и моркови Simple Smile

През деня не съм прекалявала с хапването. Дано от тук нататък да е така Simple Smile

# 148
MissCaprice  честити придобивки, както и почивка и браво, че си режимна  newsm18
ая изпитите ми са Януари но аз разработвам теми за държавните (лятото) и още куп др. неща (все се чудя какво да правя и си търся материали за четене)  Mr. Green  Embarassed
Днес

закуска три филийки бонус, масло и сирене на тях и кафе с мляко без захар 
по-късно голяма ябълка
обяд мляко прясно с овесени ядки, на каша
следобед и вечерта спагети (пълнозърнести) със сирене, кашкавал и сос; чаша кисело мляко с лъжица мед (по-късно) и последно - няколко ореха и няколко лешника

водата днес пагубно малко, но не ми бе до това
спорт-също не ми бе до това
Хубава вечер    
redecoration

# 149
Здравейте момичета,

Аз съм режимна... 1/2 активия, 2 банана, обяд кисело мляко с 1 ф. черен хляб....,  1 ябълка... за вечеря ще ям пържола.. но по късно ще напиша...

petinka_vd  относно как да слагаш снимки отиваш на някоя снимка в нета натискаш с десен бутон на нея отиваш на properties копираш address- а (от началото до .jpg  ) после отиваш да си пишеш съобщението и под bold-a има една картинка натискаш на нея и paste на адреса Wink

crazy_tikva  за колко време не си мръднала??

double hot   newsm78 не гладуваш ли прекалено много ! Браво за минуса  Peace

didicheva  благодаря за кафенцето... пия си го с удоволствие  Hug

jedira  да подкрепя дичева... даже 2 чаши пий...преди ядене.. трудно е обаче ти се напълва коремчето с вода

little_mermaid  ох ще се направя , че въобще не съм прочела поста ти,.. да не се издъна накрая  Confused

♥ iguanka ♥  ще стискаме палци за изпитите, хубаво е че не учиш в последният момент  Wink

Общи условия

Активация на акаунт