"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 734
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро от мен. Обещах чай

jedira- и аз вчера лунувах (за пръв път) и ми се получи - 4 чая с мед и около 2,5л вода

didicheva  - благодаря засъвета и линка, надявам се да ми помогне и да ми видите чая Hug

MissCaprice - Браво за режима. В Турция ше ви хареса много.  Peace

Little mermaid - понякога трябва да си подслаждаме живота  Wink

iguanka - стискам палци за изпитите и браво за режима

crazy tikva - това, че не си яла може да е заради луната (нали винаги си търсим оправдание), но може да е и за добро - кантара ще покаже  Simple Smile

Aia - благодаря и на теб за съвета. Още съм нова във форумите и се уча, но съм добра ученичка ( поне така си мисля)

Аз както казах по-горе вчера лунувах, но не съм се теглила от миналия петък, когато реших да почна. Ще е утре сутрин. Незнам как ще е още повече и МЦ ...
Ще докладвам утре.
Лек минусов ден на всички!!!  Hug  Hug  Hug

# 151
Добро утро прекрасници  Heart Eyes
Таз седмица хич не мога да сваря да вляза при вас, но уреждам куп задачи - служебни и домашни  ooooh! Следващите 2-3 седмици ще правят тотален ремонт на каб. на шефа и на моя и ще се изнасяме в съседна стая - пак ще има нет ама не ми се мисли какво чудо ще е  Crazy Crazy Crazy Shocked Така че пак не знам колко редовно ще мога да надничам тук  Blush

При мен нищо ново - освен страсти около РД-то на щерката  Mr. Green на кантар не съм се качвала скоро, но вчера се минах с метърчето тук там и оооооо кеф - имам намаление на талия, ханш, баджак  с по 1 см, а на бюста - 5 см  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy уДжас голяяяям - от гръдна 116 см га съ кърмихме, сега съм на 88  ooooh! Ходя на аеробика и каланетика 2 пъти седмично, че и щерката зарибих - и тя мята крачоли с мен и е страшно доволна  Laughing Обаче с тоЙзи бюст ще требе да се вземат мерки - освен да мятам бутилчиците с минерална вода вместо гирички в къщи за уголемяване и стягане някво инак ке ми се затрият отличителните полови белези  Mr. Green Crazy

Целувам и прегръщам всички и бягам назад да ви чета дорде имам време, че после не се знае знае ли се  Crazy
лиденце днес малък петък  Peace Joy Joy Joy

# 152
Добро утро, ето го и кафето-

петинка браво за лунуването   bouquet
скорпи лошо е това с бюста, определено тр. упражнения; пожелавам ти лека работа   Kissing Heart
jedira, вярно че центърът на глада и центърът на жаждата са близко, но на мен понякога и водата не ми помага  smile3506
Little mermaid, дано днес си режимна  Hug 
crazy tikva  hug  ти кога имаш изпити?
Ая  Hug браво!
 Хубав ден!  thumbsup   

# 153
Ето ме и мен Hug Hug Hug

Хвърлете един поглед на линийката ми  hahaha - 2 кг за два дни лунуване. Ще се пръсна от гордост smile3521 newsm03
double hot   newsm78 не гладуваш ли прекалено много ! Браво за минуса  Peace

Не знам  newsm78, мисля че лунувам Joy Joy

Целувам Ви всичките - толкова съм щастлива, че минах половината път към желаната цел. Успех на всички.
ОООООООО забравих - днес ябълки и круши, вече съм изяла 1/2 ябълка.

# 154
Добро утро, банда  Hug

Днес меренето май го пропускам и утре е ден  Wink

♥ iguanka ♥  Hug аз тази сесия имам 1 истински изпит /февруари/ и останалото са проекти, реферати и такива щуротии  Mr. Green  Мерси за кафето, страхотно е  Heart Eyes

Scorpi Heart Eyes честити ти минуси, а за тези от бюста какво да ти кажа, така става за жалост  Tired

petinka_vd
, мерси за чайчето  Hug утре чакаме резултатите от лунуването, дано кантара те зарадва  Hug

Aia, аз в случая не се тюхках, че не съм мръднала, ами просто констарирах  Whistling от 2 дни съм с едно и също тегло, ама това си е нормално  Wink На теб браво за режимността - желязна, както винаги   bouquet

double hot, супееер, бравооооооооооо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

На всички - хубав ден  Hug Heart Eyes

# 155
Добро утро Дневничета  Hug

Петинка благодаря за чайчето много е хубаво   bouquet Браво за лунуването и не бързай с кантарчето изчакай още малко за да не те излъже сега докато си в мц

Дабъл хот  smile3501 радвам се за теб

Иле страхотна си дано повече студенти са като теб   bouquet а кафето е убиец благодаря ще си взема и от него  Hug

Скорпе радвам се и за теб,само това с бюста звучи много зле,но за съжаление още никой май не е намерил формула да го избегнем.Тежка е съдбата на слабеещите hahaha всички сме на това дередже

Каприска весело изкарванв в Турция  Peace а за водата не го залъгвам аз поне пия чаша вода преди да седна да ям и още една след като си поема порцията ако мога пия даже две чаши това ми помага да се почувствам "натъпкана" с храна както обикновено правя,ям докато повече не мога,но вече се научих да спра да ям когато съм сита вместо да се тъпча докато мога Peace

Тикве Hug дано кантарчето не ти изневери утре Peace

Ая Hug

Русалченце дано няма резултат шоколадовата ти диета може пък само да раздвижи метаболизма Peace

Лиде липсваш ми

Весел ден на всички споменати и неспоменати  Hug Heart Eyes отивам да чета по човекът и обществото за трети клас hahaha

# 156
Нещо за настроение и супер ден!!!

# 157
Момичета дайте едно гласче за това бебе http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341500.0  Hug
Аз отивам да пия чаййй  Crazy и да уча, днес май ще чистя следобеда, това ще ми е спорта.

# 158
Готово Иле вече гласувах.Хубаво е това което направи  Hug

# 159

Здравейте и от мен! Днес съм режимна newsm44 и поспортувах добре jump running
А сега уча в офиса 2в1 smile3529
Имам стимул - планираме диско в събота и въпреки,че едва ли ще отслабна,то поне ще се чувствам добре,знаейки че съм била режимна почти цялата седмица.

Scorpi аз така се надявах да ми порастне трайно бюста като родя някой ден Rolling Eyes

♥ iguanka ♥ чистенето си е добър спорт,особено ако е по-сериозно. Гласувах за бебока и аз!

double hot   честито!

# 160
  • София
Здравейте, милички!  Hug Hug Hug

Извинете ме , че не пиша, но преживявам много тежък момент - загубих приятелка. И не ми се иска да ви натоварвам с отрицателни емоции.

Но като ви прочетох ме накарахте да се усмихна може би за първи път от понеделник насам  bouquet  bouquet  bouquet

# 161
Лиде, мила, прегръщам те силно  Hug и се надявам да имаш силата да го преживееш по-леко; представям си колко ти е тежко; съжалявам за загубата ти  Cry Cry

Аз днес, за разлика от вчера съм все гладна. Нагънах тук 1 бейкролс пица  Embarassed ма какво да правя, яде ми се Flutter

# 162
Здравейте!!! Hug Hug Hug

Аз в последно време се изгубих,но съм много натоварена в работата,а имам и други ангажименти.Вкъщи компютъра нещо се скапа и беше на ремонт,днес си го взех.

Не съм на никаква диета,но гладам да ям режимно.В килограми последно бях 70,8,но това е от понеделник.Надявам се скоро време да видя шестичка,но за целта трябва да се захвана с нещо сериозно.

Надявам се почивните дни да имам повече време да пиша,а също и да ви изчета.

Целувки на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 163
привет момичета
Бях доста режимна до късния следобяд когато омотах 1/2 порция телешко варено. Абсолютно непредвидено беше, но детето отказа да го яде. Вечерях леко със сирене по шопски и зелена салата  Flutter
лиденце, мила прегръщам те силно и искрено съжалявам за загубава ти Sad Hug
Иле, гласувах Peace

# 164
Здравейте момичета,

Днес бях  Outta Joint режимна  Outta Joint е добре де... почти  Outta Joint  Confused изядох си най - накрая семките , където мъжът ми ги купи  Rolling Eyes ужасна съм... ама какво да се направи....важното е че няма повече  Laughing Спорта днес 20 мин крос тренажора, 10 пътека, 100 коремни

petinka_vd  браво успяла си... то преди и аз не знаех как се слагат снимки... ама винаги има 1ви път  Wink

Scorpi  браво за намалените обиколки smile3501 ... а за бюста за съжаление спада... моя като кърмех бях размер С а сега Б ... дори и А ми става  В крайна сметка важното е да сме с готини тела .... бюста ще го прежалим... само трябва да тренираш , за да не увисва

♥ iguanka ♥  благодаря за кафенцето... гласувах в сайта обаче крайният срок беше до 30 пък сега е 31ви в БГ.. дано да отчетат гласа  Peace

double hot  лунуването не е ли 1 ден  newsm78 или се бъркам??

crazy_tikva  а ти какво учиш??

lideto70 много съжалявам за загубата ти ... бъди силна!  Hug

Hug  Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт