"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 747
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
  • София

Благодаря ви много за подкрепата Hug Hug Hug

За съжаление такъв е живота, трябва да бъдем силни и да се справяме с всичко, но дано да нямаме вече такива нещастия за никой от близките или познатите ни

# 166
Здравейте момичета

Лиде съжалявам за загубата ти cry no и те прегръщам силно въпреки разтоянието по между ни Hug spoko

Ая мила с тези упражнения едва ли ти се е отразило това че не си била напълно режимна Peace

Плезирче стискам палци за шестичката thumbsup

Русалке  smile3501 за режимноста резултатите ще дойдат скоро Peace

Иле да не си пред мц,че ти се яде толкова?Не се лишавай прекалено много че с това кръвно едва ли ще ти понесе добре,знам по себе си колко е неприятно Hug

Усмихнат и отслабващ петък ви желая  Hug и дано уикенда да е режимен Peace

# 167
Здравейте на всички дневничета

Лиде знам какво е да загубиш близък затова ето голяма прегръдка от мен  Hug

Първо чай после доклад  Wink

Вчера сутринта чай, 1 ябълка, за обяд салата зеле с моркови и 2 печени чушки, след обяд ябълка, вечеря зеленчукова супа и малко салатка от варен боб. Много ми се ядеше печена тиква и не издържах на изкушението - 4-5 малки парченца. За целия ден 2,5 - 3л вода.

Сутринта въпреки препоръката на didicheva да изчакам  края на мц и тогава да се тегля и меря .... скочих на кантара. За 1 седмица -2кг и -7см. Доволна съм  Simple Smile

Лек и успешен минусов петък на всички   bouquet   bouquet   bouquet

# 168
Петинка  smile3501 радвам се за теб мерси за чайчето Hug не мисля че тиквата е проблем
Ти май изцяло на плодове и зеленчуци си решила да караш,така ли е?

# 169
петинка мерси за чая  Grinning а тези -7 см от къде са? много са...
дидичева не съм пред МЦ, просто понякога се случва така.  Rolling Eyes
тикве къде си?   Hug
ая те пак се отчитат, но вече без конкурса.  Peace
Бебенцето спечели, има тема ако искате да прочетете нещо повече.
Благодаря ви за подкрепата 
Le Plaisir добре дошла отново   bouquet
лиде мерси за кафето  Heart Eyes
каприсче нищо, пак си си била режимна  Peace
Вчера не успях да чистя, че взех един куп лекции за преписване и сега почвам  ooooh!

# 170
Ей ме на Иле   Hug

Минавам малко набързо, ама нямам мн. време.

Килограми 57.00. Днес идва любимия и уикенда няма да съм режимна, още от сега си признавам  Blush Ама изпратя ли го яко затягам колана, че при следващата ни среща / по Коледа/ трябва да съм във форма  Crazy

lideto70 миличка, много силни прегръдки и от мен  Hug Hug Hug

Сега отивам да си изсуша косата и потеглям.

До понеделник и не взимайте пример от мен - бъдете РЕЖИНИ   Peace Peace Peace

Обичам виии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 171
Здравейте и от мен Hug
Лиденце, влизам да те гушна, нямаше да пиша spoko, съчувтвам на мъката ти  love001
Днес съм тук пак, вчера не бях Mr. Green
Следобяд ще пътуваме с детенце на вилата на свеки за уикенда, та няма да пиша до понеделник, тогава ще се отчитам какви съм ги вършила WhistlingЗасега линийката ми не е съвсем актуална, имам малък плюс, до понеделник ще се разбере ще я актуализирам или ще става с голям плюс smile3555
Гушкам ви всички, благодарна съм ви за подкрепата, много сте милички всички, дано и аз да вляза в час вече PraynigМинах да мрънкам май, мрънннн(дано има ефект)Rolling Eyes

# 172
didicheva благодаря
Наистина се опитвам да са само плодове и зеленчуци. Преди 2-3 години правих коледния пост и се чувствах супер и свалих 3-4-5 кг без да спазвам нищо даже и хляб ядях. Сега ми е много трудно и незнам защо. Малко съм психясала на тази тема. Знам как се чувствах като бях слаба и сега много ми тежат килограмите, да не говорим че нямам какво да облека. Но няма да е все така  Simple Smile  Hug   bouquet

iguanka и аз гласувах за бебшока. Миналата седмица е мерих и теглих и сега пак. 7-те см са по 2 от талия, ханш и бедро и 1 от бюста. Прасец и ръка - 0.

# 173
lide моите съболезнования. Аз също загубих близък човек наскоро и мога да ти кажа,че само с времето ще мине.Нито думи,нито съчувствие - само времето лекува. И то не,че минава болката - просто свикваме да живеем със нея.Тя става част от нас и човекът,когото сме обичали живее в нас чрез болката и любовта,чрез всяко наше действие... Все пак за живите животът продължава.
petinka_vd и аз постих преди и определено се свалят килограми и се прочиства много организма и е хубаво. Но не трябва да ти е прекалено интензивен начина на живот,защото можеш да си навредиш. последният път за това ги спрях по средата - просто не издържах физически и щях да припадна в един магазин и се отказах. тази година ми е доста по-спокойно темпото и ще видим за коледните. Имам 2 седмици да го реша.

Аз да се похваля - 1кг съм -мерих се сутринта и съм happy

Сега си правя упражненията и излизам на разходка после Simple Smile
Слънчев и диетичен ден на всички Sunglasses

# 174
Здравейте прекрасни, отслабващи и чаровни момичета Sunglasses

Аз само минавам да се отчета на бързо, че ме е налегнала морна работа в офиса.
Вчера на ябълки и круши.
(АЯ- лунуването може да е три дни, като 1 и 3 ден ядеш плодове и зеленчуци, а същинския ден пиеш само вода, чай и прясно изцедени сокове. Аз да си призная не съм чак толкова навътре в лунуването - беше ми за първи път, но съм доволна).
Днес сутринта една филийка пълнозърнест хляб с малко млечна салата (заради млякото и зеленчука), обяд - 1 1/2 картофено кюфте + малко зелева салата, за вечеря още незнам. Ще ходя на бар довечера - може лекинко да прегреша Embarassed.
Днес съм много зле от към плодовете - до момента 0, мисля след малко да хапна една круша. Но нещо не ми се ядат и не искам да се насилвам... а може и да правя грешка така... вода около 1.5 л. - също малко  newsm78

Весел уикенд  Heart Eyes
Ще съм на линия от понеделник!

# 175
Как сте  Hug
тикве да си прекарате мн. приятно  Heart Eyes  Hug
jedira и на теб приятно гости   bouquet
По-късно ще ви пусна снимки от днес, бяхме в парка на едни люлки, времето бе чудно

Днес съм по-добре с водата и с храната  Peace

мирама честито

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 18:58 от ♥ iguanka ♥

# 176
Здравейте момичета. Много се радвам, че повечето от вас са режимни и съответно имат добри резултати.
Аз не мога да се похваля със същото, много проблеми, неприятности и съм се отпуснала да ям (макар че не е толкова много като количество, но тъпча и разни боклуци, които иначе изобщо не се сещам да ям). Не знам дали споделих но онази вечер изядох 1шоколад - никога не ми се е случвало подобно нещо, ям най-много 1-2редчета.
Другата седмица отивам някъде за 1-2дни да ми се проветри главата, защото никак не са добре нещата.
3те килограма, които бях свалила след грипа си ги върнах почти, имах съвсем други планове, но уви...

Днес мъжа ми е рожденник, да ви почерпя режимно. )))))

# 177
Здравейте,
влизам и аз да прегърна и подкрепя виртуално Лидето в този тежък за нея момент Sad За съжаление се случват такива неща-такъв е живота. Бързо преодоляване на болката за теб и за близките й Sad
Mirama, да ти е жив и здрав мъжа и много да те обича!
Прегръщам всички и се надявам от другата седмица да имаме компютри в новия офис и да мога да влизам по-често.
А относно отчета- силно казано е, че съм на режим- май съм на някакъв си мой измислен такъв... Килограмите варират от 65 до 68... нямам за хвалене ...
Хубава вечер! Hug

# 178
Здравейте момичета,

Днес закуска 1/2 активия ... 10.30 ч малко грозде... обяд 2 банана... след обяд 1 банан.... спорт 20 мин на пътеката тичане.. днес пробвах 1 уред (до сега не съм виждала такъв ) пишеше на него Stair master за 10 мин изразходих 108 кал... изкачваш ужким стълби... много ми хареса... по късно ще напиша вечерята

lideto70 благодаря за кафенцето! Мога само да кажа , че преди 2 г загубих прекалено важен човек за мен, за съжаление болката нито намалява нито ми става по леко.. но трябва да сме силни  Hug понеже няма да променим нещата

didicheva  да наистина не съм била режимна, но си мислех , че като спортувам поне няма да пълнея  Rolling Eyes

petinka_vd  браво за минуса много добър резултат

♥ iguanka ♥  пусни линк към темата

crazy_tikva приятно изкарване и това, че си нередовна компенсирай с много спорт  luvbed luvbed ама ти да си по активната

double hot аз питам понеже аз не съм лунувала... и въобще не знам... но от познати знам за 1 ден? Аз не мога да не ям нищо с много ниско кръвно съм и най - много да припадна Crazy

Mirama  да ти е жив и здрав мъжа... много да те слуша   bouquet

Hug

# 179
Лиде  Flowers Rose

Момичета на всички Вас ще пиша утре - днес имаше голямо угощение, направо ПИР и голяма умора ме гони от седмицата. Спокойна нощ  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт