"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 794
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
вечерях пържола със зелева салата... по късно 1 банан.. към спорта прибавям и 100 коремни, че ги забравих

Сложих малко снимки от Halloween ... момичета вие как успявате да ги уголемите като ги разглеждате в снимка.бг???

Hug  1countingsheep newsm46 smile3524

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 04:54 от Aia

# 181
Добро утро

Привет на всички. С режима съм на 6, но спорта съм го загубила някъде.  newsm78

Събота и неделя няма да мога да се включвам защото не мога да взема ред от децата на компа. Така че приятен уикенд на всички и много минуси в понеделник.  Hug

# 182
Добро утро!

ая ето я темата за бебето - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=341500.0;topicseen
Снимките са много яки  Hug хубаво сте си прекарали!
А за менюто- браво за спорта, но бананите не са ли много  newsm78
петинка мерси за чая   bouquet
ros4enka  Hug
Днес съм планирала спорт  Crazy

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 11:16 от ♥ iguanka ♥

# 183
aia, натискаш върху албума, появява се първата снимка от него/корицата му  горе в ляво. в дясно от нея има 4 икони. натискаш 1вата от тях-виж албума и така  Hug
Много сте хубави и на морските снимки и на самия празник

# 184
  • София
Здравейте, момичета! Hug

Благодаря ви много  на всички за подкрепата Hug Hug Hug

Въпреки, че не ми е лесно, но се опитвам да вкарам някакъв ред в мислите си, и да продължа напред.Не съм режимна и не съм се мерила.

Мисля от понеделник да започна отново страхотната диета така че тогава ще се измеря за да знам откъде започвам. Peace

Много  Hug Heart Eyes на всички и много усмивки и само хубави емоции!

# 185
Здравейте момичета,

Празника вчера мина много хубаво... и за мое щастие нямаше издънки по отношение яденето... децата най - много се веселиха  Heart Eyes   а и ние понеже празнувам празника за 1 път

♥ iguanka ♥ благодаря за кафето и за инфото  Hug  Бананите бяха повечко, но нямах какво друго  да ям на обяд (бях на английски ) и те  заместиха обяда а после във фитнеса  Blush

MissCaprice много благодаря за инфото hug:

lideto70   Hug  Hug  Hug 

успешен и диетичен ден

# 186
  • София
Ая, Hug много хубави снимки - личи си че сте си изкарали добре, а дето казваше миналата седмица, че не си била режимна определено не ти се е отразило на фигурата  bouquet

# 187
Ая, Hug много хубави снимки - личи си че сте си изкарали добре, а дето казваше миналата седмица, че не си била режимна определено не ти се е отразило на фигурата  bouquet

Благодаря  Hug мога да кажа само , че от 56 кг  Embarassed миналата неделя сега съм 54 кг Heart Eyes сега се надявам да ги задържа и ако мога още 1 кг до края на другата седмица да смъкна ще съм супер Praynig

# 188
  • Cacao Land
Здравейте, момичета Hug  Аз тази седмица съм що-годе режимна, само днес си позволих повечко хапване, но с милото имаме почивен ден и режихме взаимно да се поглезим. Разходихме се из един приключенски парк, много забвано беше Mr. Green Движението ми тази седмица е най-вече от много вървене пеш, почти изцяло ходя и се прибирам пеша от работа (а там съм по цял ден на крак). Следващата седмица се очертава пак ходене пеш, но ще се опитам да вкарам и повече тренировки с дъмбели. Почва да ме гони параноята- Коледа идва, а аз искам да изглеждам възможно най-добре. Не съм само аз откачила, предполагам Thinking ooooh!

лиде, много силно те прегръщам и ужасно съжалявам за случилото се Hug

Иле, учи, още малко ти остана, перфектно се справяш  bouquet

# 189
Здравейте момичета.
При мен нещата още повече се скофтиха, направо вече се вбесявам.
Днес ми е толкова тъпо, че не ми се яде особено, та хапнах и на обяд и на вечеря по няколко хапки.

Лека вечер на всички.

# 190
Здравейте момичета  Hug

Липсвам, защото съм много натоварена от работа и нямам никакво време за почивка и за форума и си признавам без бой  Confused

Искаше ми се да пиша на всички Ви, но само Ви прочетох, защото нямам време да си преведа къщата в ред и имам работа после. По късно се надявам да пиша повече  Hug

Целувам ви  Heart Eyes

# 191
  • София
МирандиHugмерси за звездното кафенце.  bouquet Дано да имаш повече време за писане Hug

ШокиHug Heart Eyes Разходките са един от най-приятните спортове - особено на хубаво място и с любим човек. thumbsup

МирамаHugне се ядосвай - нещата ще се наредят, фокусирай се върху хубавите неща около теб Hug

Много  lovekiss на всички и хубав и приятен неделен ден!

# 192
Привет момичета  Hugтова съм аз - pipy
от вчера започнах страхотната диета  Grinning

# 193
  • Cacao Land
Днес съм лакома до безобразие. За това отпразнувам с нов аватар Mr. Green

# 194
 Здравейте момичета,

Днес ми е свободният ден и ще мога да си хапна и някои неща, които не са диетични  Mr. Green НО това си е част от моята диета 1 ден в седмицата (7мият) ми е не режимен. Този път обаче съм решила нещо малко да хапна не диетично... понеже тъкмо ми се е свил корема.. да не свиква с много храна Peace

хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт