"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 817
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
как сте  Hug   animal085
шоколадче, радвам се че отново пишеш
ая, приятен свободен ден
лидеHug
dani.a  добре дошла отново!
миранди, мерси за кафето

Качих снимки в албума ни  Hug от разходката в петъка.

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 20:01 от ♥ iguanka ♥

# 196
  • Cacao Land
Иле, пу пу, да не ви е уроки Flutter Обаче тази дънкова поличкаааааа, откъде си я купи, искам и аз Crossing Arms Имам подобна, но е черна и е от плат, но е тънка и не става вече много за това време. Искам като твоета или дънкена, или на каре Crossing Arms

# 197
Добро утро!

шоколадче, благодаря ти мила!
Днес от рано, рано имам задачки за вършене-
пожелавам ви диетичен и лек ден   bouquet

# 198
 Добро утро момичета,

Честит нов месец с много минуси!  Hug

# 199
Добро утро и от мен!

Честит нов форумен скин!

Ако не се лъжа, почерпката на Петинка е чайче, така че от мен ще е кафенце  kaffeetrmker_2

Аз тези дни на кантарю не съм се катерила, че нещо имам проблеми с посещенията до 00 и се чувствам много подуда...  Tired
По този повод днес мисля да изкарам деня на плодове и активия. Дано да има ефект, че тъкмо си мислех, че съм си го решила този проблем...  newsm78

Чао за сега, ще се включа пак по-късно.

Пожелавам ви лек и усмихнат ден и режимно начало на седмицата.  Hug

# 200
# 201
Здравейте  Hug

Ето това е  Twisted Evil край  Naughty.От днес не съм на режим три месеца никакво мърдане писна ми  Close ще пробвам без да се съобразявам с хранене по часове и тн да видя какво ще се получи Crossing Arms пък знае ли човек може след това да започна да свалям когато започна отново режим,но сега се чувствам много изморена от тази три месечна война Tired и май все аз губя  #Cussing out

Ще наминавам да ви чета,защото ми е много приятно във вашата компания и ще ми липсвате Hug
Иле много сте хубави
Мирама дано скоро разрешиш проблемите си Peace и обърни внимание на хубавите неща както казва Лидето
На всички прекрасни Дневничета
успех  bouquet  bouquet  bouquet Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 202
Добро утро  Laughing

Режимна! Не съм мърдала тези няколко дни Embarassed
Дано скоро да има светлина в тунела ooooh!
Иначе днес ми е ревливо, ще гледам да не стане потоп Blush
Кофти уикенд, който завърши със скъсана полуоска на колата на магистрала Тракия. Направо си изкарах акъла Whistling Shocked

От сутринта съм на две малки ябълки!

# 203
Дидичева, килограмите не са най-важното  Naughty Най-важно е да се чувстваш добре. Диетата трябва да ти носи положително настроение, а не да ти е кофти, че седиш гладна, а няма ефект. Може би наистина ти трябва почивка - хапни нещо вкусно и заради нас, режимните  Hug

Момичета, издирих си мерките по време на отслабването. На 26 май 2007г. (!) съм пратила на Миранди мерки, в които за пръв път отчитам 57кг. Сегашните ми мерки в таблицата не са променяни от 24 февруари 2008г.  Crazy От година и половина се движа между 56,500 и 57,500 килограма. Ако това не е застой, здраве му кажи...

Днес искам да отчета минус Laughing

Посетих WC и не издържах да се метна на кантара. Килограмите са 55.500  newsm44

По този повод извадих метърчето и отчитам минуси и в мерките :
Талия -1см.
Бедро -1см.
Ханш -2см.
И за жалост бюст - 1см.

И така равносметката ми до тук от 07.04.2007г.

Ръст:164

Килограми:
Преди: 64
Сега: 55.5 (-8.5кг.)
Цел: 52

Мерки:
Бюст: 93 (-4см.)
Талия: 83 (-12см.)
Ханш: 94 (-8см.)
Бедро: 55 (-7см.)
Прасец: 36 (-2см.)
Ръка: 28 (-3см.)

# 204
Здравейте  Hug

Аз се по изгубих за малко ама бях много заета и никак режимна, от днес си подхванах пак Дюкан и се надявам да не се налага да го спирам докато не сваля всички излишни килограми.
Преди малко си изядох триците с кисело мляко. За обяд планувам един омлет и вечеря пилешки бутчета.
Надявам се всички да сте режимни и доволни от постигнатото  Hug .

# 205
Привет на всички  Heart Eyes
Както писах миналата седмица - тази сме в офисна бъркотия, т.е. започна ремонта на стаята на шефа и на моята - пиша от съседна и ако знам кое къде се намира  ooooh! ooooh! ooooh!
Вчера имах рожденничка ама от залисия и ангажименти не сварих да почерпя - та ако може сега да го сторя  Wink

Госпойцата стана на 12 - щуро празнуване беше - пицария и след това кино - зала само за тях (то и така трябваше де -не са за пред хора  Crazy Crazy Crazy Mr. Green ooooh! Whistling) Утре дано успея да ви кача една снимка - не от РД -то, а преди да тръгнем от къщи ми се изгъзури за снимка  Joy Joy Joy Предната вечер спа цялата на плитки, за да й се накъдри косата щтото хем искала да е къдрава, хем не щяла да се гори с маши - абе тва новото поколение с висше се пръква бе  Shocked - много знаят, много осведомени, че по някои въпроси повече и от нас  Joy

Катар не съм видяла, не ща и да видя  Mr. Green Днес съм на аеробика и си продължавам по познатата и изпитана схема  Peace

лиденце  Hug Hug Hug

На всички дневничета много целувки и прегръдки и ... кой знае кога ще успея пак да се появя тук  Cry Приятен остатък от деня и лека вечер !

# 206
Скорпе да ти е жива и здрава рожденичката Hug и все така да знае Peace hahaha
Аз с чиста съвест ще се почерпя  Mr. Green

Смайл не че съм стояла гладна,не че толкова съм се изтормозила(знам как изглежда предния ми пост Peace),но тези три месеца ми дойдоха в повече и идва един момент в който започвам да си мисля *Добре де аз с това се съобразявам и правя това и онова ,не си позволявам еди-какво си а накрая нищо* та затова просто бях по емоционална когато пишех.Това не означава че да си на диета е нещо лошо.Опитвам се да се обоснова за да не объркам и останалите,още повече че спирам режима и за да стресна малко метаболизма си за да може да реагира когато започна пак с режима (много дълго стана hahaha) А на теб  smile3501 за резултатите  bouquet
 Прегръщам ви всички

# 207
здравейте, сладури
смайл браво, на аватара си много хубава и слънчева!
дидичева мерси
скорпи честито, винаги ме разсмиваш с постовете ти  Party
гладнес радвам се, че пишеш  Hug
Аз съм режимна  Peace ама нещо не ми остава време за спорт. (това са само оправдания де...)
отивам да чета(тея дни свърших 2 химикала и 1 тетрадка  hahaha )

# 208
  • София
Аз не съм с бебе...  Cry В МЦ съм!  Blush
От утре ще започна с диетата за четири дни с овесени ядки и кис. мляко! Писна ми все да съм дебела! Представям си като забременея и кача още 100 кила и ще стана...  #Crazy А откакто пиша тук, !СРАМОТА!, все кчавам, не свалям!  #Cussing out Е гаси човека съм! То верно, че от противозачатъчните много качих, ма и мойта лакомия граници няма...  #Crazy #2gunfire

# 209
baby@girl кои хапчета си пила, ако не е тайна, и нали сега си ги спряла вече-би трябвало да ти е по-лесно да сваляш кг-ми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт