"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 841
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
  • София
baby@girl кои хапчета си пила, ако не е тайна, и нали сега си ги спряла вече-би трябвало да ти е по-лесно да сваляш кг-ми  Peace

Пиех Логест и ги спрях преди два месеца, но и кг-те си седят, даже се качиха още малко...

# 211
ще се нормализират спокойно  Hug
ако има как вкарай и спорт  Grinning

# 212
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз да се оплача днес цял ден тичам напред назад и режима ми го няма Sad На закуска си хапнах активиата и до преди малко не бях яла и сега в офиса - бам нападнах соленките Embarassed
А след това съм на танци... и ще се прибера към 10 и едва ли ще вечерям,защото ще ходя в приятелят ми...А и не ям след 6-7  напоследък,което е хубаво.
Много е сложно с яденето по 5 пъти.Имам чувството,че за да си стриктен трябва да си стоиш във къщи по цял ден Rolling Eyes
И да си готвиш...
Утре съм планирала фитнес,а с режима ще видим какво ще правя Rolling Eyes До утре ще го мисля...Днес бях и на гинеколог и тя каза,че вероятно съм качила и заради факта,че ми пропусна един месец,но нещата поне са ОК според нея.И данода са така и занапред!
Целувкам ви всички Hug

# 213
  • София
Скорпи, Hug да ти е жива и здрава рожденничката и много да те радва!

baby@girl   Hug не се притеснявай - ще имаш бебче - / и с двете ми деца съм забременяла не в месеците когато специално сме работили по въпроса  Embarassed, а когато не сме и очаквали/, а колкото до килограмите - пред целта която имаш те просто нямат значение Hug

СмайлHugбраво страхотен резултат  smile3501

Дидичева, Hug имаш толкова малко за сваляне - може би затова е така,  дай си почивка от диети и режими и гледай какъв ще е ефекта, дано е минусов newsm10, но не ни забравяй  newsm51

Русалке, Дани, Петинка, Шоки, Иле, Тикве, Миранди, Гладнес, Мирама и всички останали Дневничета smile3525

Днес цял ден бях режимна - до вечерта /вечерята ми беше ракия с туршия Crazy/ - така че просто провалих иначе режимния ден. Дано утре бъда стриктна newsm78

Приятна вечер и успешен утрешен ден на всички! smile3524 newsm46

# 214
Минавам да ви целуна за лека нощ и да ви завия.
АААААА и да не забравя да се отчета.
4 много дребни ябълки (в 10.00 и в 16.00).
3 1/2 картофени кюфтета (1 1/2 на обяд, 2 за вечеря)
малко млечна салата (на обяд)
1 чаша червено вино - мнооооооооооооооого хубаво Wink

baby@girl - миличка, не се притеснявай,всичко ще стане така и тогава когато трябва. Не го мисли! Почти не познавам жена (не го приемай в лошия смисъл), която да е водила по продължителен полов живот и да е забременявала лесно. Приеми, че тялото ти се опитва да се предпази от бременост, която преди това не е била подходяща. Нещо като памет на тялото, която не може да се излъже лесно. Уфффффффф, дано да не ти е прозвучало много грубо това мое мнение Peace Аз самата много силно исках бебе и цели 6 месеца ссе опитвахме безуспешно, а после бебето се появи без да съм очаквала и дори разбрах чак в седмата седмица Crazy
Айде лека нощ!!! 1countingsheep

# 215
Здравейте и от мен.
Не съм режимна, но поне нещата започнаха да се пооправят. Макар че ми сервираха нова новина, която никак не ми харесва, дано да не се получи, че буквално ще откача вече.

baby@girl, не се притеснявай, но мога да ти кажа че след пиенето на противозачатъчни 10г, те играят минимална роля при покачването на килограмите. А за бебето, ще се получи. На мен всички лекари при които бях ходила ми обясняваха, че ще е почти фантастично да забременея, но ето сега се радвам на една ужасно непослушна госпожица. )))))

# 216
GlaDneSS,  радвам се да те видя  Hug

Скорпе, да ти е жива и здрава рожденничката и да ти носи само радости  bouquet

didicheva, този път схвана - извинявай, моя грешка  Blush Наистина си заслужава един ритник по метаболизма. Понякога и това е път към успеха  Peace

iguanka, мерси - аватарчето е от една снимка от РД-то на татко това лято, което прекарахме на почивка. В хладните дни преди седмица се топлех с летни плажни снимки  Wink А теб защо те няма на аватарчето? Свикнала съм да виждам снимка  Hug

baby@girl, дано успеете сладурка, успех в следващите опити  Hug Ех, как искам и аз бебче, но точно в момента съм на малко по-друг еташ от живота... Може би ще почакаме още година-две с кандидат-таткото  Laughing

Лиде, виж на ракията не съм любител, ама взех да се изкушавам да си извадя и аз малко царска туршия... Така ми се прияде киселко...  Crazy

Иначе отчета за днес:
Закуска - кафе (не мога да се насиля да закусвам когато не съм гладна)
За обяд пилешко филе с малко пържени картофки (не можах да им устоя)  Blush
Вечеря - омлет от две яйца със сирене. За семейството правих омлетите с мръвка и масълце, но моя го оставих постен и се възползвах от предимствата на тефлоновия тиган и си го направих без мазнина. Учудващо вкусен се оказа, а аз си мислех, че без масло ще е безвкусен  newsm78
Водата ми беше малко обаче и следобед започна да ме наболява глава.

# 217
Здравейте момичета,

Свободният ми ден в неделя мина супер Joy но няма да казвам какво си хапнах ... кантара беше + 700 гр, но след днешният ден определено ги свалих. Днес почти не съм яла.. закуска 1/2 активия; 14.30 1 банан.. вечеря пилешка пържола на скара. Спорт 150 коремни , 15 мин на пътеката, 20 мин на stair master. Много ми харесва този уред , но за жалост не съм го виждала в София  newsm78 а иначе за 20 мин изразходваш 230 кал.. същите калории изразходвам с тичане на пътеката на 5.5 скорост.. ето и линк към уреда! Освен фитнеса посетих и сауната и парната баня...ама май само парната баня ще посещавам... по ми харесва  Heart Eyes

http://prdscene7.dfxi.com/is/image/Nautilus/SM00140_low_1Q_BF-053?$PRODUCTDETAIL$

petinka_vd  благодаря за чая

Smile! благодаря за кафенцето ... тъкмо си го пия  Peace

Scorpi да ти е жива и здрава малката и много да те радва  Hug

baby@girl милата не се подлагай на стрес и на диети ..просто се храни здравословно , хапвай месо на скара, плодове и зеленчуци... бебо ще има нужда от тях.. и не се нервирай ако не този месец ще е другият  Peace

Hug

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 02:53 от Aia

# 218
  • София
Здравейте, момичета! Hug

Хубав и усмихнат ден на всички и много минусчета!

# 219

Добро утро и от мен!

baby@girl - всичко ще се получи, когато спреш да се притесняваш   bouquet

Lideto- ракията не е зле, но е малко калорична  Wink , ако не е редовно не се шашкай  Peace

didicheva -  преди време правех диети и нищо не ставаше. Когато спрях да го мисля се получи (нищо че сега не става нещо с мен, но ти 3 месеца си била режимна доколкото разбрах). Няколко дена си дай почивка и се притегли и сподели  Simple Smile

скорпе - Честита ти рожденичка на патерица. Да ти е жива и зднрава и само да те радва   bouquet

double hot - браво за режима   bouquet

смайл - супер резултат  Hug

Русалке, Тикве, Миранди Мирама и всички дневничета   bouquet   bouquet   bouquet

А ето и моя отчет от вчера - сутринта чай с мед, в 10ч. 1 ябълка, на обяд салата зеле с моркови и кашкавал пане  Embarassed , след обяд само вода, вечеря супа леща и салата зеле с моркови. За деня около 2,5 л. вода
(кантара не мърда  #Cussing out )

Минусов ден на всички

# 220
Добро утро Whistling Whistling Whistling на всички

Кафенце и чай и от мен Wink

# 221
Здравейте и от мен HugНяма да се отчитам, не бях много диетична, но си изкарах страхотно на вилата.Правихме единия ден преход в планината 12км, пекохме разни цър-пър на огън край една рекичка, беше наистина много разтоварващо и съм много щастлива, че отидох Heart EyesНямам поражения, може би заради разходките, продължавам си натам. FlutterСмятам да наблегна на спорта, днес ще ходя на тае-бо и ще си купя карта за клуба, за да съм по-стриктна, иначе само си измислям оправдание за да не отида BlushА фитнеса не ми носи тази полза, която интензивната аеробика, откакто не ходя на тае-бо качих 12кг Cry, въпреки фитнеса.Така че за мен решението е аеробика и разумно хранене Peace
Малко трудно се оправям с новия дизайн на сайта, но предполагам, ще свикна Confused
Лиде,petinka_vd,double hot, благодаря ви за кафенцата и чайчето, радвам се, че повечето дневничета сте диетични, само така Party

# 222
Ей ме на и мен, слдаурки  Hug Липсвахте ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Леле не можах да позная не само форума, ами и вас почти всички с нови аватарчета  #Crazy Честити   bouquet

Попрочетох ви, ама само отгоре, отгоре  Whistling

Няма да казвам, нищо за ядене  Embarassed Изкарахме си супер с  Heart Eyes и това е по-важното  Mr. Green

А сега почвам наново.  Peace Мерене не знам кога се предвижда  Rolling Eyes

Целувам ви всички и ви желая хубав слънчев ден  Hug  bouquet

# 223
Следобедно кафенце?

# 224
petinka_vd, мерси  Hug Присъединявам се  Wink

Тъкмо си направих моето, имам малко да почета и после пак на даскало  Tired

Приятен следобяд на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт