"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 870
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
оф мрън!
Не съм диетична и съм нашишкавяла с 2-3 кг Shocked
Поне спортувах днес 30 мин на кроса-100ккал, 9 км
и аз отивам за кафе Simple Smile

# 226
Ей, къде се запиляхте всички  Rolling Eyes

Аз днес отчитам първи режимен ден от новата серия  Laughing

Нещо ми е криво напоследък /без да знам защо/ и затова съм толкова лаконична и моля да ме извините   bouquet

Сега се захващам с писане на домашни  Tired ах и пералня трябва да пусна, че вчера не стигнах  ooooh!

До утре, банда  Hug

# 227
Аз се прибрах преди час и татко ми развали диетичния ден като ме посрещна от вратата с огромна тенджера спагети...  Crazy Ама хапнах малко аз - постарах се да не си развалям съвсем деня - активия, плод, бейк ролс...

После ще пиша пак, че сега нещо ми се скофти...

# 228
пожелавам ви лека нощ
аз тея дни нямам мн. време за писане
не съм яла сладко, но пък днес ядох солети и бейкролс  ooooh! и ме е яд но ми се ядеше. Та освен да си кажа че 3-4 дни поне няма да ям такива и така ще съм по-доволна Crazy
Утре ще ходя на представяне на Виши  Grinning Heart Eyes

# 229

Здравейте момичета,

Днес деня мина ОК  закуска 1/2 активия; обяд кисело мляко с 1 ф. черен хляб ; вечеря зелева салата  .... понеже бях много гладна и още 1/2 активия... спорт ужким ходих ама нищо не направих беше много топло... едно парно ужас  #Cussing out та 5 мин на пътеката  Joy 10 на крос тренажора..100 коремни в нас  Blush

lideto70, double hot , petinka_vd   благодаря ви за кефето

petinka_vd  внимавай със зелето ... на мен специално не ми влияе добре на кг ... и ям малки количества  Blush за пърженото нищо няма да кажа  Simple Smile ти си знаеш  Wink

crazy_tikva   Hug надявам се че си послушала съвета за спорта през weekenda   bouquet

еййй момичета моля ви режимно... да не хващаме бухалките  Heart Eyes

# 230

Добро утро  Grinning !

# 231
С пожелания за супер ден

crazy tikva - Честит нов режим и дай Боже да е успешен, а работата е за да се свърши  Wink

smile - не се шашкай за спагетите - минали са ред и скоро няма пак да се изкушиш   Hug

iguanka - ами организма се изтощава постоянно от диети и си иска разни недиетични неща. Нали не е всеки ден и по много  Simple Smile

Aia - знам за пърженото, но другия вариант беше тестена закуска /в момента се опитвам да избягвам месо и млечни, не съвсем но .../, а от зелето на мен ми е добре и затова наблягам на него - сутрин и вечер   newsm78

Iguanka - ти не си ли спала тази нощ?  Thinking

# 232
Здравейте и от мен, милички Hug
Аз да се похваля, купих си карта за аеробика най-после и даже вчера ми беше първата тренировка , данс аеробика, много хубаво беше 261uu Днес съм на тае бо и утре -също moresmileТази седмица планирам 3 тренировки за начало, а другата може и 4 да направя.Такааа, спорта го оправих, сега да видим с диетата как ще я нагласим boxДнес ще ям по Скарсдейл, домати с пилешка пържола за обяд и зелена салата с риба тон на вечеря.Купих си от борсата 10кила пилешки пържоли, правя за вечеря за мъжа и детето и детето вика "не ми се яде", а мъжа ми отговаря"няма не искам, ще ядеш, майка ти 10 кила е купила, ще трябва да се изяждат" smile3532Пак да питам, след десетина дни, като почнат постите планирам да направя 10-дневна житна диета, иска ли някой с мен(Лиде, теб ще те чакам да сме заедно Hug).Прави се след пълнолуние, а пълнолунието е точно тогава като почват постите и много хубаво се получава, по поръчка. LaughingПитам сега, защото има още време, но диетата изисква малко предварителна подготовка, защото жито за покълване не се намира много-много, та който иска да си я правим заедно, аз жито имам, но орехи трябва да си купя дотогава Tired
Тикве, HugРадвам се за теб, давай все така, още съвсем малко ти остава до целта, ще успееш thumbsup
petinka_vd, а ти на каква диета си, по здравословни причини ли избягваш месо и млечни newsm78
Игуанка,  благодаря за кафенцето, мила Hug
Ая, много добре ми изглежда менюто ти, а нали тренираш, имаш ли сили с толкова малко храна newsm78
Пожелавам ви хубав и диетичен ден, отивам да поработя малко, че днес пак ще търча напред-назад с малката Tired

# 233
Добро утро, прекрасни  Hug

Aia, слушам и изпълнявам  Whistling  Crazy

petinka_vd, благодаря за сутрешната почерка  Hug

jedira
, честита ти карта. Много ти се радвам и на теб с тренировките   bouquet

Аз още не мога да си отворя очите  Tired Нещо тези дни не мога да се наспя като хората  ooooh!

Хубав ден, сладурки   bouquet

По някое време ще се включа пак  Heart Eyes

# 234
  • София
Здравейте, момичета! Hug

Иле, Петинка, Hug мерси за кафето и чайчето!  bouquet

Жени  Hug, честита карта и браво за спортуването! Peace

Тикве, Смайл, Каприсче, Скорпи, Дабъл хот, Русалке, Шоки, Дани,  Миранди, Дидичева, Ая ,  Мирама и всички останали Дневничета Hug Hug Hug 

Аз съм режимна, надявам се днес и кросчето да го раздвижа, промяна в теглото - вчера леко надоло, днес леко нагоре - така че все едно нищо newsm78

Успешен и минусов ден на всички!

# 235
Здравейте раннобудни дневничета - Aia , ♥ iguanka ♥, petinka_vd, jedira, crazy_tikva,  lideto70  и на всички останали знайни и незнайни войни Laughing

Да се отчета за вчера: 1 огромна ябълка (разделена в 10.00 и в 16.00ч.), 1 1/2 картофено кюфте, млечна салата - за обяд, 1 1/2 картофено кюфте, наколко маслини и малко недиетична салата с майонеза, картофи и кис. краставички - за вечеря. Аххх тези картофи, така ми се иска да ги заменя с нещо, нооооооо нещо ми се е изчерпало въображението. Нещо го карам все на въглехидрати та незнам newsm78 Thinking Добре, че от днес започвам лунуването (тридневка), та да си почина малко от тези картофени кюфтета Sick
успех на всички в  hahaha минусоотделянето  Joy Joy 

# 236
момичета здравейте! записвам се и аз в групичката на отслабващите!искам да кажа,че темата е написана страхотно ,и някакси ти дава страхорен стимул да промениш нещо в себе си и вярата ,че ще успееш..благодаря на авторката за което  bouquet и се надявам момичета  ще ме приемете при вас! Grinning

# 237
Здравейте момичета  Hug

отбивам се за малко да ви видя и да ви кажа че промяна в теглото няма (за сега) започна едно теглене през час-два  hahaha както са казали хората "Страх лозе пази"

Гледам някой режимни други не,ама тя Скорпи отдавна не е идвала с бухалката   Laughing
 успех ви желая и много минусчета  Hug newsm76   

Викс добре дошла   bouquet

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 14:21 от didicheva

# 238
  • София
Днес съм режимна досега - закуските сутринта и в 16 ще е круши, обяд печена риба /но с мъничко картофки  Embarassed- това ми е нарушението/ за вечеря пак ще трябва някаква риба да си взема, ако не - може би пилешко месо  newsm78

viks76 добре дошла и успех  Hug

Дидичева, Hug не се тормози с този кантар /намерил кой да ти го каже Mr. Green/ храни се умерено и няма да имаш проблем Peace

Дабъл хот Hug , успех с лунуването  Peace

Много  Heart Eyes Hug на всички Дневничета и приятен следобяд!

# 239
Ах, че е пусто днес в темата  Tired

Аз сега вечерям - шопска салата  Mr. Green

lideto70  Hug

didicheva, ти сега си почивка малко, нали /по отношение на диетите де/

viks76, добре дошла при нас    Mr. Green  разкажи малко повече за себе си   bouquet

double hot, леко лунуване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт