"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 884
  • 312
  •   1
Отговори
# 240
и аз да се разпиша
Сутринта хапнах баница (малко, домашна) но това бе рано към 7ч
Иначе petinka_vd ... спах тази вечер  Mr. Green но като съм на лекции трябва да стана рано, че не ми стига времето да се приготвя-закусвам в нас (иначе ми прилошава), гримирам се, мия се ...бля бля още куп неща. Редовното рано сутрин е четене на форума по 20 мин да се събудя hahaha
Та така... следобеда бях на това представяне на Виши, беше яко, с хубав подарък (нормадерм крем), имаше петифури, но не ядох, само вода си взех; от това съм доволна; като цяло се чувствам добре в кожата си, от почивката вече не остана помен почти (поне според мен), да вмъкна че не се тегля (тегля се 2 пъти някъде в месеца), а основно сама си преценявам с огледалото, дрехите и чувството което изпитвам  Mr. Green Като се върнах от представянето щях да тренирам и забравих  #Crazy ми като бях гладна, де да помня hahaha та седнах изядох купа овес.ядки и тоз` вкус-абе не ми бе вкусно (мн. често като ги ям и ми втръсват!), мн. ми се ядеше сандвич  newsm22 и си направих (не с бял хляб), но ми се яде още един hahaha нагло съм (е, няма да ям друг де). Но се разсейвам сега и чакам по-късно да хапна рибка (някаква много хубава, бяла но забравям каква бе, ще питам).
Оплаках се, пък и споделих Blush
Ето като не писах последните дни, сега се разпописах... dance

# 241
viks76 - добре дошла и от мен  Hug

И аз реших да лунувам и днес съм на 4 чая /4тия ме чака, а може и да е изстинал вече/, круша за вечеря и вода около 2 л.
Млечни и месо избягвам не по здравословни причини, а защото се чувствам по-добре котаго яденето е постно, а и нали искам да свалям кг.
Житна правих февруари и ми беше супер. Ако има ентусиастки ще се включа. Пада се много добре. Аз житата не го оставям да покълне а само вечер го заливам в една малка тенджерка с гореща вода. Предпочитам го така вместо да го варя, но при всеки е различно. Ако някоя се интересува ще споделя скромния си опит.
А сега лека и спокойна вечер на всички  Hug   bouquet

# 242
хельоооу  Laughing
Да поздравя режимните за постоянството и волята   bouquet
Поздрави на свалилите.
Жедирка Heart Eyes, само да кажа, че и при мен, като ходех на фитнес- ефект нула, но на водната аеробикааааа- суперррр Peace
А тия лунувания и гладувания, никак не ги умея... ей, то не е човешко Simple Smile
Игуанка Hug, най-добре в огледалото се преценяват нещата... има хора, на които 60-65 килограма им седят добре и изглеждат по-слаби визуално от тези, които тежат 50-55кг... така че всичко е относително...но огледалото и дрехите показват то4нооо Peace
Уф, милото е голям досадник- гони ме от компа, че трябва да работи Simple Smile Гушкам всички дневничета... и до скоро!

# 243
благодаря ви за доброто посрещане! с две думи моят случай е такъв,че с второто дете качих 30кг Embarassed и вече 1г немога да ги сваля/особенно на корема/.опитвала съм диети ,но без голям успех...проблемът е в това,4е няма как да ходя я на фитнес ,я на аеробика.просто няма кой да гледа децата.постоянно съм с тях а и покрай тях постоянно "плюскам".та това е накратко за мен.този път обаче ще успея знам го,а и силно се надявам на вашата подкрепа  bouquetили по-точно на взаимната ни подкрепа срещу килограмите!

# 244
привет сладурани Simple Smile
Чета ви скришом често, но не ми остава много време за писане Simple Smile
Поспортувах си днес 35 мин интервално кардио-123ккал, 11 км Party
Хапнах, малко.. Правих на детето едни питки (от едно време) добруджанки им казвахме, но изядох само половин Simple Smile
Викс, добре дошла! Hug

# 245
Здравейте сладурки!

Аз само да поясня - вчера не ми се скофти настроението заради спагетите - напротив - беше ми много вкусно и не съжалявах никак че съм си развалила режимния ден...  Blush

С любимия си казахме няколко не особено любезни думички и той излезе "по мъжки"... А ми беше обещал да излезем двамата...  Crossing Arms И аз нали паля на четвърт му се развиках и се скарахме... Та всичко това се разигра точно докато пишех поста си тук в Дневника. После цяла нощ се рових в интернет по форуми на различна тематика опитвайки се да го игнорирам за наказание...

Днес всичко беше много спокойно, все едно нищо не се е случило... Така че мисля, че всичко е ОК... Аз още не съм му се отсърдила де... Ще трябва да ме изведе и да си прекараме много добре за да ми мине... Ама ще се научи той няма къде да иде...

Викс, добре дошла и от мен. bouquet Не е невъзможно да постигнеш целта си, просто ти трябва силна воля и желание за успех.  Peace

# 246
  • Cacao Land
Режимна, подвижна, жива и здрава съм Mr. Green

# 247
Здравейте момичета,

аз съм режимна... днес след английският пак ходих на фитнеса и нямах време (а и какво де - освен пица или сандвич  Naughty ) да ям ... Отчета за днес е 1/2 активия, 2 ябълки , 1 банан... ще вечерям зелева салата със сирена и това е   спорта днес  15 мин на пътеката , 20 мин на крос тренажора, 200 коремни...

petinka_vd аз затова казах, че за пърженото нищо няма да казвам понеже бях на 100% сигурна , че знаеш  Hug а за зелевата салата не знам защо  newsm78 на мен не ми действа добре на диетата... и се налага да ям наистина по малко такава салата? Благородно ти завиждам за зелето ... аз много го обичам  Hug

jedira да тренирам 5 пъти седмично по 1 час ... в последно време ям по - малко понеже ми намаля глада и не съм толкова гладна... явно апетита ми е отишъл до Хаваите да почива.  Mr. Green  Иначе пия витамини ! Успех с тренировките... много е хубаво , че включваш и спорт особено на аеробиката съм фенка   Peace

crazy_tikva е щом си спортувала усилено... значи ти е простено за издънките през weekenda 

lideto70 не се ядосвай кг ще тръгнат на долу.. бъди само режимна  Peace

double hot картофите може с ориз запечен на фурна с малко олио да ги замениш... а за картофите аз ги варя намачквам ги с вилицата и малко сирене и са супер...  Peace

viks76 добре дошла и успех   welcome

♥ iguanka ♥ направо прескачам това което прочетох....  леле баница  newsm22 

Hug

# 248
  • София
Добро утро! Hug

Хубав и успешен ден!

# 249
Добро утро готини!

Минусчета в изобилие на всички!  Hug

Слънчев ден

# 250
Добро утро и от мен! Hug Днес ще започна деня си със зелен чай с мноого лимон и мед и понеже не съм гладна / Shocked/ще пропусна закуската.и също така мисля да се захващам с коремните преси Winkпонеже за повечко спорт нямям възможност...та това е засега от мен

# 251
Добро утро и от мен  Hug

Мерси за сутрешната почерпка   bouquet

Аз не можах да изчакам още и се качин ана кантара  Tired  Почти 58  Tired

Ама ще ги борим, какво да се прави  Crossing Arms

Хубав дне на всички и до после  Hug

# 252
Ехооооооооооооооооооооооо, добри ютро Joy

Аз да си призная нещо май се разболявам ooooh!, боли ме адски гърло и едната сливица ми е много подута и възпалена, но нали съм кораво к..ле се натискам и не ходя не лекар. А и този синузит ще ме побърка Outta Joint
Вчера няколко ябълки, малко грозде и малко сушени кайсии.
Днес съм на чай, на сок от портикал и грейпрут и лимон с мин. вода и мед.

# 253
double hot не те съветвам да стоиш толкова без храна, още повече че така по-лесно се влошава състоянието при грип.
ая супре се справяш, аз 200 коремни преси през живота си не съм правила (и не мога), максимум 50 Crazy добре, че тази част ми е `генетичен подарък`
от другата седмица си почвам таебото Peace тази много не мога да се организирам защото пак ходя по няколко часа на работа
освен лекциите
тикве стига с кантарЮ че той само пречи Hug
viks76 добре дошла   bouquet
шоколадче  Heart Eyes радвам се.

Днес малко криво ставам от леглото baby_neutral поне повечко време спах, сега пия чай с лимон, май ще спра кафето (ако успея  Mr. Green )
Очертава ми се почивка за два дни на село, а там готвят божествено Blush и сега ще внимавам какво ям  Peace
Хубав ден   bouquet

# 254
добро утро момичета
Имах среща с г-н Кантарев, показа 65 Twisted Evil (демек +2) Ще ги боря наново  Hug Не знам дали така ми се струва (защото тренирам само от 2 седмици, но си чувствам краката и корема малко по-стегнати)
Закусих плодово кисело мляко по неволя (беше за детето ама то каза, че плодово кис.мляко не е мляко/прав е!/ и изяде моето мляко). Повече няма да купувам такива неща  Naughty

към новите момичета и по-специално Викс76: Не стойте гладни! Закусвайте! Важно е за организма да получава храна РЕДОВНО за да не изпадне в състояние дето си къта всеки килограм. Пропускането на хранене/хранения забавя метаболизма и отслабването се забавя Hug Не го казвам с лоши чувства Party
Дабъл хот, вземи си поне парацетамол или фервекс, не се оставяй грипа да те спипа!
Крейзи, и на мен не са ми приятни тези срещи напоследък  Tired
Ая, аз съм същата-като тренирам редовно и съм по-малко гладна. Факт!
Чоки, липсваш Heart Eyes
Смайл, само ще те помоля да не губиш стимула за отслабване заради вчерашната случка. Нали отслабваш заради себе си,не за него!
Чао момичета излизаме (из квартала, че колата ми е на профилактика Tired)

Общи условия

Активация на акаунт