"Дневникът 52" - да отслабнем всички заедно

• 11 714
  • 312
  •   1
Отговори
# 285
  • Cacao Land
Хей, момичета. Днес съм сравнително режимна- за закуска кис. мляко с овесени трици, за обяд салата с риба тон и зехтин, сл. закуска е шепа сурово кашу, вечерята ще е като обяда или ще си направя супичка. Ще потренирам малко с дъмбели на швейцарската ми топка.

Честит имен ден на синовете на лидето и петинка. Нека бъдат много щастливи и все да ви радват!
викс, и аз се събудих супер гладна. Като станах и се погледнах в огледалото- ми то коремът ми беше залепнал за гърба ми от глад Laughing

петинка, дабъл хот, супер резултати #Crazy Все в същият дух да продължавате да сваляте, браво!!!

Каприсче, дано ви очаква приятна почивка, и верно, наснимайте се, че и ние да пооплакнем очи Mr. Green

Тиквеее Heart Eyes Сравнително добро меню си си измислила, хранене по няколко пъти на ден си е екстра  bouquet Обаче нищо не спомена за упражнения/ движение, ала-бала?

Студено ми еееееее, отивам да пусна печката...

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 19:53 от Chocolata

# 286
petinka_vd, мерси за почерпката, да ти е жив и здрав и твоят именника   bouquet

Chocolata
, радвам се да те видя, многооо, ама многооо ми липсваш  Rolling Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet Моето движение си е едно и също- всеки ден по 60коремни, упр. за краката и ръцете.  Whistling Не е много, но от сърце  Laughing

Да се отчета и аз за днес.
Закуска - кис.мл. с трици, 3 мандарини, обяд салата домати и моцарела лайт, капучино към 16часа и сега вечерям салата - домати, краставица, чушка и шунка  Mr. Green

Утре, ако не забравя ще го карам протеинов ден  Laughing

На всички лека вечер   bouquet  bouquet  bouquet

# 287
  • Cacao Land
Тъъъй, хапнах за вечеря същото каквото и за обяд, обаче вкарах още една шепа ядки, но този път микс (бразилски орехи, бадеми, макадамия и лешници). Сега се облизвам блажно Crazy

Тикве, като ти гледам линийката, ти май се прибираш седмица след мен. Аз вече нямам търпение за малко почивка. Гледам да съм сериозна и режимна, че искам да се покажа в пълната си прелест hahaha Joy Много ти е оскъдничко менюто за днес, а и как я ядеш тази нискомаслена моцарела Sick?

# 288
Здравейте,момичета!!!

Не си мислете,че съм ви забравила,но просто в последно време съм много натоварена,сменям жилището и се занимавам с разни ремонти,обикалям мебелни магазини и т.н. голяма лудница стана.Осмен това приятелят ми се върна,беше 3месеца в чужбина по работа и гледаме да си наваксаме,та не съм особено диетична покрай това,в килограме съм 70-71.

Отивам сега да лягам,че утре ще пътуваме рано до едни роднини.

Надявам се скоро да мога пак да съм редовна и да пиша често,не ме отписвайте от отбора  bouquet

Виждам,че има нови момичета(те може и да не са нови,но за мен са),да им кажа добре дошли!

Желая много минуси на всички и положителни емоции Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 289
Chocolata, ах и аз нямам търпение да се прибера  Confused Моцарелата лайт не  е лоша или поне аз не намира такава огромна разлика с нормалната  Rolling Eyes А аз хапнах още 3 мандаринки и 1/2 кис. мляко  Blush

Le Plaisir, радвам се да те видя и да чуя, че си добре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  И ние се надяваме скоро пак да се присъединиш сред нас, било то само с писане, защото ни липсваш  Hug  bouquet

Сладурки, аз пописах малко домашни и сега лягам, че утре пак същото ме чака  Sick

Лека нощ и до утре  Hug  bouquet

# 290
Добро утро, банда!

Айде кафето днес от мен /като никога  Crazy/

Слънчев ден на всчики   Hug

# 291
  • Cacao Land
Добро утро/ добър ден и от мен! Тикве, благодаря за кафенцето, аз съм на зелен чай, така че заповядайте:

Днес през деня смятам да го давам лекичко, че довечера милото ще сервива вечерята, ще бъде пушена скумрия, но с какво ще я гарнира идея нямам. Винце ще има задълже Stuck Out Tongue Winking Eye
Планирам и малко йога.

Лек ден на всички  bouquet

# 292
Да се разпиша и аз. Всичко е ОК, на имаме много домашни за писане с децата  smile3523 така че от мен толкова за днес.
Слънчев неделен ден  Hug

# 293
Завърнах се  Hug
хапнах добре
та от утре
пак трябва да спирам сладкото и да почна малко спорт  Grinning
Хубав ден   bouquet

# 294
Незнам в коя тема да си задам въпросите? Rolling Eyes
1От мед дебелее ли се?(незнам какво ми става ,но непрекъснато ям мед).
2А от бисквитите?(роден край с масло,мляко,едни кръглички)
3Кои храни потискат апетита?(Знам например ,че чесъна го потиска, а прясното мляко и много други усилват апетита)
Много ще се радвам някой да отговори на въпросите ми.Благодаря предварително.

# 295
  • Cacao Land
Днес съм на една преечена филийкапълнозърнест хляб с масло и подправки, както и хиляда ябълки Laughing Нещо съм се стресирала, почвам работа по последният си проект и главата ми пуши ooooh! Нямам търпение да сядаме на вечеря, че да поохлабя положението с 1-2 чаши червено вино Mr. Green Студено ми е и съм крива, че и йогата май ще пропусна. Егати, колко съм несериозна ooooh!

чудо,

1. От всичко се дебелее, ако се приема в големи количества. Избягвай да ядеш мед в големи количества. Хавай всичко с мярка, никой не ти бута лъжицата с мед в устата, нали Wink
2. Виж 1. Освен това избягвай да ядеш повече от 2-3 бисквити.
3. Aпетита не се подтиска, а се задоволява с определени храни. Ако се храниш добре и балансирано, няма да изпитваш непрекъснато глад. Ако ядеш големи количества мед (примерно), няма как да си подтиснеш апетита, а обратното. Обаче ако хапнеш 1-2 лъжици мед в малко кис. мляко и овесени трици, виж това може да те засити.

Иле, няма нужда да спираш сладкото и да почваш спорт, тъй като ти вече си го направила, просто трябва да взелеш пак в крак Hug Нали заедно борим кофтите навици Hug

петинка, написахте ли домашните? Hug

# 296
petinka браво на теб! -5кг за две седмици иееееееееее newsm10
Аз ще се скатая днес ,че страшно се изложих.Само да кажа ,че се чуствам виновна и ми е много гадно.На всички свалили килца ..  bouquet

# 297
  • Cacao Land
Аз ще се скатая днес ,че страшно се изложих.Само да кажа ,че се чуствам виновна и ми е много гадно.На всички свалили килца ..  bouquet

Ние те обичаме, не се предавай  bouquet Както споменах на Илето преди малко, навиците се променят и изграждат с време. Няма как от раз да се научим да се храним перфектно (според нашите разбирания). Пътят е дълъг, това, че си се върнала с една стъпка назад сега ти дава предимство да си наваксаш с две напред Simple Smile Следващия път като те подгони лакомията- наяж се с чиста и негузна съвест, забавлявай се. И не се скатавай, не те искаме виновна и подтисната, я се усмихни Naughty Mr. Green

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 21:59 от Chocolata

# 298
Отчета за днес:
2 кофички кис. мляко
1 яйце
2 големииии парчета риба
и 2 кафета с мляко

Гони ме голяма лакомия  ooooh!

До утре сладурки   bouquet

# 299
Честит имен ден на синовете на Петинка и Лидето! Желая радост в семействата ви  Hug
шоки  Hug благодаря за хубавите думи
Аз започвам режима с диетична вечеря - прясно мляко с овес. ядки, лъжичка мед и пшен.трици
по-късно - голяма хубава ябълка (от село  Mr. Green )
До утре (аз уча за антибиотиците Crazy )  Hug

Общи условия

Активация на акаунт