Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 349
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 315
Добро  утро   food010
След втория ден имам още един килограм спад newsm44. Как да не съм щастлива. това е моя режим - ям и слабея. Обаче ми е притеснено че резултата е само на кантара, а не и във фигурата, т.е. не си личи че съм спихнала. Що така  newsm78
Иначе следвах съвета ви да опитам да закуся и вече съм напред с 2 Дюкански палачинки  newsm64
Хайде лек и ползотворен ден от мен   bouquet

# 316
Искам да попитам нещо Whistling
Има ли някой висок 176 см и ако има такава мацка да каже какви са и целите относно килограми Praynig

Аз съм висока 176см. Целта ми е 57кг. Сега съм малко под 60кг и изглеждам нормална. Ако успея да сваля до 57 може би ще съм по-скоро към слабите не знам.
Най-важното е колко килограма ще мога да задържа.
Ти каква цел имаш?

Ами аз в момента съм 68 и имам за цел 60кг newsm78 По разните сайтове ми дават 57 кг за минимално тегло Thinking И сега ме дават в нормално ама според мен не е, та и затова съм на диета.
Чудех се защо не свалям просто, да не би да съм си поставила висока цел, но явно не е от това Peace

# 317
  • София
Добро утро  Hug Как сте днес? Зарадваха ли ви кантарчетата?
Имам страхотна новина  newsm68 newsm44 newsm68 Категориите в блога се появиха! newsm53 Снощи пак бърниках насам-натам...та не знам. НО, Лейди, Зеленко, това пак не разрешава проблема - трябва да решим какво ще правим, без права сме с вързани ръце. Имаме глътка въздух, все пак... Я, Лейдито по-рано е видяла категориите...
По повод бъбреците - държа да отбележа, че и прекалената вода не е полезна. Когато има песъчинки или камъчета в бъбрецте, карат болните да пият много вода, за да ги изкарат, т. нар воден удар. Така че водата трябва да е в разумни граници, от 1,5 л до 3 л, не повече. А който предполага, че има проблеми или просто иска да се презастрахова, може да пие чай Кидни. Освен, че помага при болни бъбреци, спомага и за намаляване на пикочната киселина, която по принцип при режима на Дюкан би могла да е повишена.
Миднайт, пробвай овесените трици! Пшеничните са гадни, особено ако ядеш само тях, а не смесени с овесени.
Рошава, честита линийка! И за сведение - бях по-дебела от теб  smile3534При Дюкан няма ограничения за часа на похапванията. Хапвай, когато си гладна, дори и вечер по-късно. По-добре да спиш нахранена и спокойна, отколкото да се въртиш цяла нощ от глад. Освен това по-късното похапване не пречи на резултатите. По възможност баче гледай късното вечерно ястие да е месо или риба, т. е. възможно най-протеиново. И киселото мляко не пречи, има доста дюканци, които преди лягане си хапват по кофичка мляко със степ или без.  Още веднъж успех!  bouquet
Деата   HugHeart Eyes:
Игибери, ша ма извиняваш, ама разлика има! smile3521 И в лицето, и в дупето  Joy
Тунинг  Hug това с кантара е отвратително, мен би ме докарало до лудост. Затова си имам 2 кантара  Embarassed знам, че е вманиачаващо, но...това е положението  Embarassed Може би да се претеглиш в някоя аптека или преди на твоя си кантар, със същия инвентар и без да си ходил междувременно до 00 newsm78 Ако пък искаш, заповядай на теглене вкъщи  hahaha аз съм безобидна - евролелка с 3 деца, няма опасност да ти посегна  hahaha
Зеленко  Hug вече е направено разследването на Лаис   Sunglasses Цвети Русимова живееше в един квартал с нея, но се е преместила  #2gunfire Не знам как бихме могли да я открием  newsm78 Вещи като мод, някакви идеи? Другите? О, Вещи вече й е писала, малко закъснявам с четенето и писането  Embarassed
Аби  Hug Heart Eyes как да ми ставаш подопечна, все едно на краставичар краставици да продавам  moresmile
ВанесаЙо Hug, и аз така мисля - вече и двете с Аби сте от "лелките" Joy но и без да сте ми подопечни, ви Фърлям по едно оЧо  smile3548 А ако ми дадеш и скайпа си, мога да ти досаждам и лично, да не мислиш, че Бърди от розовата дъвка сама се сети да мине да се разпише в темата  Joy Честита месечинка, подплатена със страхотен резултат! Хем внушителен, хем здравословен! newsm51 smile3501
Лилчянчето Hug браво и на теб!  smile3525 И по-честичко да ни навестяваш!  bouquet
Злати, в 3-та се минава след ПЗ дните, тоест сега си довърши петте ПЗ (от сряда до неделя вкл.) и от понеделник си в трета!

# 318
          ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА И ТУНИ!  Ау, момичета и момче, балкона е страшно претоварен, има опасност да се срути, АЙ слизайте долу моля ви.
          Минавам сутринта да се оплача, кантарев ми показва един огромен плюс сутринта, не мога да си обясня, защото вчера съм била стриктно на режима. Направо ме закла, ама ще кажа МАЙНАТА му на кантарев и ще си гледам работата.
          Пожелавам лек усмихнат ден на всички!
          ГУШКИ И ФИЛЮДКИ!!!

# 319
Ice Queen, значи имаме почти еднакви цели и начални килограми. Ще ги свалиш, не се притеснявай. Аз също свалям много бавно.

# 320
Момичета аз от вчера се записах да следя вашата тема, понеже се чудя на какъв хранителен режим да се сложа + кардио упражнения, че да сваля 14-15 килограма. Обаче като се разрових в нета намирам много обезпокоителни информации именно за диетата Дюкан и не само за нея. Та моля ви, кажете как бихте коментирали подобни неща, като написаното в статията тук:
http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=394&aid=9431

Там говорят по принцип за диетите, но има няколко абзаца специално за Дюкан и възможните й странични ефекти. Може ли някоя от вас, която е по-наясно, да обясни.
И други подобни статии открих ...
И се чудя какво да правя...

# 321
Добро утро!  kaffeetrmker_2
Чета на пресекулки и докато дойде ред да пиша главата ми е празна  Rolling Eyes.  
Не че световната мъдрост ще загуби нещо  Laughing, но се чувствам тъпо.
Нещото, което ме накара да подскоча от кеф, обаче, бе поста на Бърди. Ех, момиче, толкова е хубаво... Бяхме с теб, когато започна режима и удържа на виното в онази гадна нощ, та питам - сега как ще удържиш на шампанското горе на розовото облаче! Мисля те, ще знаеш!  Two Hearts
Филюдка - когато нета ми е кофти, пиша първо на уърд, след това копи-пейст и готово. Ако се затрие - пак копи-пейст. Пести нерви.  Hug
Злати22 - Третофазничка съм само от месец. Мисля, че протеиновия четвъртък в най-чистия му вид (вкл. без трици) е важен за четвърта фаза. В трета все още има доста ограничения. А дали да правиш протеинов четвъртък щом до вторник си била на протеинови дни  newsm78 - хвърли ме малко в размисъл. В твоя случай май няма нужда, няма още какво да чистиш с него. Не помня кое момиче преди време сподели своя опит - като видяла желаните килограми си довършила цикъла П-ПЗ, и чак тогава влязла в трета. Понеже ми прозвуча логично и аз направих така.  Peace
Иги -  има разлика и то каква #Crazy
Деница, Аби, Мира, Венерас, Весито5  Heart Eyes

# 322
  • Бургас
Добро утро и от мен!   bouquet
Не мога да не поздравя Игибери! Прекрасна си,бе,мацкоооо!Как да няма разлика????Ти направо си друг човек!Браво!!!! smile3501
Но да ти кажа честно,като ти разгледах всички снимки в този албум,изпитах сериозни съмнения относно точността на кантара ти.Нито на снимките преди,нито на тези от сега ти личат килограмите! Мерила ли си се на други кантари? Много добре изглеждаш!  Hug
Тунинг,там е истината! Знаеш какво да харесваш тииии  Grinning
Бърди, много се радвам за теб!  Two Hearts
Татианка,честито за изпита!  newsm10
Саги   Hug
Приятен и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 323
  • софия
netti77, ето ти една малка извадка от статията, която трябва да ти покаже колко е разбирал написалия статията от режима на Дюкан!!!

"Французинът Пиер Дюкан за пръв път обеща бързо стопяване на излишните мазнини без "йо-йо" ефект"
Дюкан обещава всичко друго, но не и бързо отслабване ако питаш мен.

Основното нещо което горещо ти препоръчвам е книгата.Сдобий се с нея, дори на първо време да е електронен вариант, намери начин и си я купи.

# 324
Здравейте момичета и Туни,
Аз цяла вечер не съм мигнала, че малката е с кашлица и направо е кошмар. Буди се през 30 мин., но като затворех очи и все пред очите ми бяха снимките на заслабналите дами – Мама Куин, Филюдка, Люси и т.н. /да не обидя някой ако съм пропуснала/ и все си мисля за режима. Искам и аз като вас да стана фиданка, нямам търпение. Аз все искам всичко да става бързо...Мъжа ми вика търпение му е майката, ама аз няма търпение да сваля тия мазнотии от мен и да се фръцкам с нещо новичко. Уффф ама няма как- търпение....търпение...щом трябва ще търпя. Ама то май аз като само за това мисля, не свалям. Що така? Сигурно съм се вманиачила.
Бърди- Браво. Поздравления за мъжа. Не се съмнявай, че обича теб, а се наслаждавай на щастието. Пожелавам ти все да летиш в облаците. От любовта по-хубаво нещо няма!
Iggiberry- как не виждаш разлика. Я гледай каква мацка си станала. И бузите ти ги няма. Браво. Продължавай все така!
Туни – 92 кг са явно- повярвай, колкото и да ти е странно. Понякога се свалят изведнъж. Поздравления!

Айде на всички приятен ден и много минусчета ви желая.

# 325
Злати, ми направи си протеиновия четвъртък в петък, но е добре много често да не го променяш.
Тунинг, благодари му на това кантарче, цункай го, ако искаш и му повярвай. Аз на твое място бих летяла от радост.

# 326
Добро утро,милички!Hug

С Кантарев нещо сме на нож-не помръдва и това е,ще взема да му се разсърд[smilie=smile3518.gif]

Ей,много хубава темичката този път,то красавици на рояци,либоф се носи във въздуха,супер!

Иги-супер си,браво!Дерзай! newsm10

Бърди-то и като е влюбен човек се отслабва,така че комбинацията при теб е супер,бъди щастлива!:loveuuu:

Тунинг-90 наистина звучи по-добре,прав си,моя мъж като се взехме беше толкова,супер момченце,а сега е доволен на 100...Абе едрия мъж е по-обещаващ,ако питаш мен! smile3503

Деата-аз имах едно преминаване към втора,и честно казано го приех с облекчение,защото не беше време за трета,а и то не беше точно трета,просто пътувах за около месец,и беше невъзможно да се храня по устав,та меко казано нчмах търпение да си започна втората пак,и затова си мисля,яе малко промяна в храненето може да побутне метаболизма ми,но ще видим,а и обещах на Аби,че няма да се давам! Hug

хайде и аз да питам нещо,сега ще ходя да погледна и книгата,но май не съм срешала досега-може ли да се яде червен хайвер според вас?

Усмихнат ден,и повече любов около нас!

# 327
  • София
Добро утро !!!

Иги - има голяма разлика ...... много си красива  Hug..... и наистина имаш едно такова по- особено излъчване ... обаче трябва до отидеш на очен лекар защото как така не я виждаш тази хубава жена в огледалото  Joy Joy

Филюдка -  Hugвсе се каня мила да ти пиша относно затриването на постовете ти ..... когато си готова с написаното маркирай си текста и го копирай .... след това публикувай и ако се затрие винаги можеш да натиснеш Ctrl + V или десен бутон paste .... и отново ще си имаш целия текст

Кри - от теб получих безценни съвети на срещата август месец..... благодаря   bouquet

при мен кантарчето показва 53 - което приемам зо ОК newsm78

Момичета аз от вчера се записах да следя вашата тема, понеже се чудя на какъв хранителен режим да се сложа + кардио упражнения, че да сваля 14-15 килограма. Обаче като се разрових в нета намирам много обезпокоителни информации именно за диетата Дюкан и не само за нея. Та моля ви, кажете как бихте коментирали подобни неща, като написаното в статията тук:
http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=394&aid=9431

Там говорят по принцип за диетите, но има няколко абзаца специално за Дюкан и възможните й странични ефекти. Може ли някоя от вас, която е по-наясно, да обясни.
И други подобни статии открих ...
И се чудя какво да правя...

Нети - хубаво е че се интересуваш ..... много пъти сме обсъждали това дали е вреден режима .....моето мнение е ясно НЕ Е ..... но всеки сам решава за себе си ..... а иначе в ударната фаза не бих те посъветвала да правиш кардио .... особено ако не си спортувала интензивно преди това

прочети още .... помисли и добре дошла ако решиш да се присъединиш към голямото ни отслабнало семейство  bouquet

# 328
... имам проблем с 00  Sad Какви билки пиете за да нямате проблеми?
Аз понеже мразя да пия чай и всякакви билкови отвари, а и преди режима си имах проблем с 00, тогава пиех билкови таблетки-LAX-S. Явно са много търсено, защото цената им от 0.25лв сега е 0.70-0.80лв.
Преди малко ядох мляко с трици и ленено семе и сега чакам резултат. Laughing Grinning Laughing

# 329
Ice Queen, значи имаме почти еднакви цели и начални килограми. Ще ги свалиш, не се притеснявай. Аз също свалям много бавно.

Моите начални бяха 70 Embarassed
Ще успеем Hug Само търпение трябва Peace
Какви рулца от раци ядете, че тея дето ги купувам аз нещо не ми вдъхват доверие newsm78

Общи условия

Активация на акаунт