Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 360
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 435
Еми само това можах да направя с линийката  Sad Не мога да я накарам да се покаже  Embarassed

# 436
  • софия
Еми само това можах да направя с линийката  Sad Не мога да я накарам да се покаже  Embarassed
значи, най отгоре има едни бутончета,точно под рекламата на бондюеле.
натискаш "профил", после в страни има малко меню - и там също пище "профил"...

натискаш го и така имаш възможност да си пренастроеш профила!
Скролваш надолу, и ще видиш възможност да си напишеш нещо в подписа - за целта пишеш в правоъгълното каре до него!В случая обаче правиш копи и пейст на линийката си.
Това е! Успех, ако изобщо съм успяла да ти го обясня разбираемо!!!!!

# 437
Момичета, пак здравейте, аз нали почнах от днес да ви чета и да си разсъждавам преди да реша какво да правя с диетите, ама един момент нещо ме притеснява с Дюкан, ако правилно съм схванала.

Значи бяла захар никаква не се яде. Кафява не. Мед не. Нали така?(Аз всъщност от години бяла захар не купувам, но мед ядем.)

А подсладители се ядат - така ли? Добре де, ами разните степчета, захарини, и особено АСПАРТАМ , не са ли много по-вредни. Особено от меда и от кафявата захар. За аспартам, нутрасуит и т.н има много инфо навсякъде какво представляват.

Нали не се сърдите, че задавам въпроси, ама аз нищо не правя преди да съм го проучила изоснови? И кой друг да отговори освен вие  Simple Smile

# 438
Урааааааааааааааааааааааа успях да си кача линийката .Само да кажа,че не съм се мерила от 3 седмици,поради липсата на кантар,но утре ще се премеря и ще докладвам.Много съм щастлива.Между друготобъбреците не ме болят вече,но все още има малко частици.

# 439
  • New Zealand
чудесни снимки, момичета! аз оттук само мога да завиждам и да чакам декември Crazy
днес ме е обзела отново разкрасителната треска. докато си пия кафето, изчетох онази ужасваща статия за отпусната кожа и пъпки и бързо си турнах една маска за лице и се намазах обилно със стягащи и антицелулитни гелове Mr. Green
що се отнася до линийката, преди години доста момичета се опитаха да ми обяснят как става, но аз като човек с високи технологични познания, не зацепих, така че си карам без такава Sunglasses

# 440
  • Ямбол
Ох, ама ми е мн кофти като почна да готвя вКуснотииики на мъжа или на малката, само се облизвам сладко, сладко и си режа шунчица или си пръжвам някое друго яйцице на тефлоновото тиганче без мазнинка. Ама мисля към 7мият ден да започна втора фаза защото разнообразието е по-голямо и мога да си забърквам разни режимни вкусотиики Simple Smile
Ама съм доволна да ви кажа 2кг за 4 дни като се има напредвид, че съм в МЦ, не съм гладувала и наруших режима с 2 мекици мисля, че е добре.
Липсва ми това пусто ТЕСТО значи! Confused

# 441
Не знам в мен ли е проблема, ама нещо не свалям по кило на ден, както се очаква в ударна фаза!? Май много бързам?! Simple Smile

# 442
  • Ямбол
Не знам в мен ли е проблема, ама нещо не свалям по кило на ден, както се очаква в ударна фаза!? Май много бързам?! Simple Smile

Бавно. но славно! И за дълго!  Hug
Не се отчайвай. Peace

# 443
  • София
нетти - вредни са но временно аз ги използвам ... като се има предвид че диабетиците ги ползват цял живот  Rolling Eyes

Карима - постигнала си страхотен резултат  bouquet

Feelgood - много си красива бре ..... и наистина в лице си личи че си отслабнала ......стискам палци да успееш да постигнеш набелязаната цел Hug

ей Пловдивчанки нещо дрес код ли сте имали  Joy Joy- много красиви и стилни почти изцяло в черно и бяло  bouquet

Аетера - стегни се бе жена всички сме с мъже и деца .....а някои имат и по 3  Joy Joy
е не всички ..... но всеки има достатъчно поводи да изпита волята си

Неви05 - кой ти обеща по 1 кг  на ден мила ? newsm78 в ударния период

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 21:17 от tanyamanya

# 444
На мен пък никога не ми се е яло толкова много.  Честно ви казвам, че направо лигите ми потекоха одеве и то от един обикновен зелен фасулец! Представяте ли си ?!  ooooh!

# 445
netty77 ,така е и аз мисля да не ям въобще сладко,отколкото да употребявам тези неща.може би в малки количества ,няма да навредят кой знае колко,но все пак ще се лиша от тях

# 446
  • New Zealand
еее, накрая успях с линийката! Party Филюдка, благодаря ти много! Hug

# 447
  • Балчик-Сливен
Момичета,страхотни сте  bouquet Много хубави снимки,много мотивация и хъс ми давате !
Аз тази сутрин клоня към 69кг,но нека да ги затвърдя и тогава ще си сменя лентичката. Wink
Тази ве„чер си приготвих кекс„че -ммммммм,жива и здрава да е Лео   bouquet

# 448
привет момичета и момче;)))
скоро не съм ви чела ...,а трябваше.Имах един ужасни 20 дни ,които се надявам няма да се повторят...дано  -не....те ми костваха два кг в повече и сега отново съм 89 кг ...влязох в крачка ,но беше трудно...не тези ,които се изкушават да прегрешат само сега или само днес ...да знаят ,че в един момент нещата стават неконтролируеми и това,което следва е меко казано ужасяващо...след всички усилия ,които си положил.както и да е-посипвам си главата с пепел и продължавам бавно ,но славно докато стана 80 кг.иначе вчера стана половин година откак съм на режима и съм -31 кг  или по-точно 29....поради дремещото прасе в мен...няма да променям линийката ,но не сваля ли двата кг до седмица ще я корегирам...дано не се налага...
целувки от мен  и не се давайте   bouquet

# 449
  • София
Пуууу, де съм бляла, та не съм видяла... Вещи, па честито ти Модератор, бре   bouquet Аз се чудих вчера какво ти честитят всички, викам си нещо лично ще да е  Embarassed А стискам палци сега да ни тръгне в контакта с Лаис  Praynig

Относно блога получих от поддържката писмо, че е оправено, тва за протокола само Simple Smile

I r r a
, я попрегледай тук и помисли пак http://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D … 1%87%D0%BA%D0%B8/

Бързо пийте по една чаша вода!

Общи условия

Активация на акаунт