Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 327
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 465
tan4e, вярно е че си станала мадама и то много хубава  Hug

# 466
                ДОБЪР ВЕЧЕР СЛАДУРАНИ И СЛАДУР,
   виждам, тихо, спокойно, уютно! Браво! То се знае, че с усмивка по лесно се слабее.
   ГЕРИ 1977, така като гледам с теб ще има да си кореспондираме много време, ако искаш напиши ми на лични СКАЙПА си, ще си помагаме духом!
   Оф, ТУНИ направо ни се изчака чакалото от една страна, от друга пък ти се възхищавам, че устиска на толкова жени и не се ДАДЕ, русо да те вземе макар!
   Ще спра да ви изреждам поимено, защото всички сте ми станали толкова близки, че не зная коя по напред да гушна или олигавя.
   ШУШИ оздравявай, че не искам никой да е болен, апък грипа нападна цяла България, че и Гърция.
   ТАТИТЧЕ - като ти видя бузките на аватарчето направо се разтапям.
   ЛУЧИ да не си буташ снимките от там.  
   ВЕСИТО5  love001 smile3534      
   Хайде, ГУШКИ И ФИЛЮДКИ и лека нощ на всички!

# 467
  • София
здравейте момичета.
Аз също съм Дюканка и вече успешно преборих 16 кг.На диетата съм от 3м,но имах 3 седмици прекъсване,в което хапвах всичко  Embarassed,но пък свалих 1,6кг. в този период.
Сега ми остават 3кг. до първоначалоно определената  цел и се чуда дали да ги сваля и тогава да мина в 3-та фаза или направо от сега.Сваля ли се в 3-та фаза или само се задържа?
Хайде да покажа и снимков материал за постигнатото :
- преди:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=5760038  - тук вече съм свалила 17 кг. след раждането  Embarassed (без диети).

- сега :http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=8396519

Обаче като започнах да позаслабвам и все ми се струва,че не е достатъчно,та да видим дали като сваля и другите 3 ,ще се спра.На мен не ми тежи хич,защото си приготвям вкусни неща,повечето от рецептите тук-благодаря ви за тях! HugЧесто имам и прегрешения,но не ми се отразяват много на свалянето. Blush

# 468
Момичета не знам дали кантара не ме лъже  Laughing но за 2 дни сам с 1 кг.на доло много се зарадвах.много ба обичам всичките без да ви познавам супер сте Hug

# 469
 smile3525angels_zg--ауу супер много си се променила много много добре изглеждаш супер си гледам и ти се възхищавам на успеха браво 

# 470
оххх до сега писах и всичко се затри...
исках да кажа на Амели, че и моята мивка е пълна с чинии, не ми пука, мислех даже да ги оставя да видя невежеството на приятеля ми до къде ще стигне и няма ли да си мръдне пръста да измие една чиния, ама малко чинии и прибори имаме, така че утре сутринта няма да ми избягат и пак ще мия  smile3514

Лека нощ и да знаете, че ви чета постоянно.
Нещо май изпадам в есенна депресия, мразя когато става така..... не мога да се владея...

# 471
  • Бургас
зелено човече, благодаря! Прочела съм ги тези статии. Затова започвам трета олекотена фаза, за да не отслабвам толкова бързо. Пък и аз по принцип никак не се храня здравословно - плодове и зеленчуци рядко се сещам да ям, тъпча се с колбаси разни, хляб и банички ... и нищо полезно не вкарвам в организма си. Някак ми се струва, че ще се храня по-здравословно с Дюкан ... поне в третата фаза има и плодове, зеленчуци, нишестени храни, 2 галавечери ... струва ми се, че нищо няма да ми липсва. Абе ще следя кантара тази седмица, две и ще преценя в движение дали ще я бъде или ще продължа да си ходя дебела докато моя младеж благоволи да се откаже ...  Mr. Green

# 472
Най-накрая изчетох всичко пропуснато в старата и новата тема...

Туни, понеже имаше терзания относно показанията на новото ти кантарче, бързам да споделя,че май всеки ел. кантар има собствено виждане относно едни и същи телеса. Моят е на Фагор и ме изкарва 65 кг, на приятелката ми е на Елит и според него тежа 66 и малко.  На мама е ТСМ и там съм с различни кг.

angels_zg, много си хубава.

Вещи, честити ти звездички.

Искам да попитам дали течните подсладители и захарините на Flix са режимни,че виждам само други марки се коментират? Ако пък някъде съм пропуснала-не ми се карайте  Embarassed

На всички пожелавам една спокойна нощ и много минуси сутринта Hug

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 01:10 от mamaTsvety

# 473
Привет момичета, много пишете не мога да ви изчитам. Браво на всички с големи промени. Момичетата от Пловдивската среща супер сте.
angels_zg чудесно изглеждаш.
feelgood, разбира се, че има разлика - очевидне е. Колко си висока, аз стартирах на 08.10. с почти същите килограми като твоите.

# 474
До "Furia" - Мда - ще гледате Simple Smile

До "geri1977" - Звучиш, като, че съм направил нещо лошо..

До "Амели" - Не пия алкохол по принцип - иначе щеше да има седлка Simple Smile

До "ФИЛЮДКА" - Още малко (надявам се) и ще свърши чакането Wink

До "mamaTsvety" - Май ще повярвам на моя нов кантар..

До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

# 475
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро!
Сервирам ви черна напитка:

Минавам да се похваля, че днес е чудна утрин след Протеиновия Ч!!!!
Не знам как стана номерът, но са аут почти 2 кг!!!!!! Mr. Green
Охх така вече се диша!! Hug
Лек ден желая!

И понеже не знам кого да питам: Вещи, какво става с форумът ни? КЪде с ани личните съобщения, къде ни е секцията с непрочетени отговори на публикациите?  newsm78 Embarassed

# 476
Добро утро съкровщааааааааа.....Ставайтеее  петъъъък  ЕеЕеЕ  Heart Eyes Hug
Чакай да ви наблъскам с протеини рано,рано  Mr. Green

katyadjin Поздрави за свалените килца и благодаря за кафенцето  Hug  bouquet

Искам да изброя много моцунки,които вчера им направи впечатление моя "среден пръст",но няма да ви изброява,а ще кажа - ОБИЧАМ ВИ...БЛАГОДАРЯ ВИ....НЕВЕРОЯТНИ ХОРА СТЕЕЕ  Kissing Heart kiss lovekiss

За тестеното Тук повечето хора сме със семейства и всекидневно готвим какви ли не вкусотии на мъжете и децата си....Моля ви момичета,стегнете се и си дайте малко повече ВОЛЯ и малко инат....ние не можем да ви ги дадем! Naughty
Правете си режимните неща,експериментирайте с трицит,като ги смелите на брашно и маята я замествайте със сода.Малко повече въображение и нещата стават.  Naughty

Така....вчера някой   newsm78 ме пита за котето ....ще го водя днес да му режат ноктите,че почна бели да ми прави.Инъче расте като гъба  Mr. Green,много е игрива и много слуша,но почнем ли всекидневното ресане и чистене на очи и ме прави дива и щастлива.Хич не е доволна и не стои,а много дере. Thinking

Аз изчезвам за 3 дни по Плевенско....да знаета ча мното ви обичам и да слушате докато ме няма  Hug Heart Eyes    bouquet

# 477
  • В сърцето на любимите мъже!
Добро утро и от мен!

Честит петък на всички, макарче за мен тази седмица беше малко по-неработна, че малчо е болничък малко и сме вкъщи, но то си личи и по броя публикации де, дето съм направила за последната седмица Wink

Моят кантар вече 3 дни държи намаляваща тенденция (в грамове), макар че като съм вкъщи се скъсвам от ядене, та съм доволна.

За готвенето на вкуснотии на домашните да кажа и аз... При нас нещата са така: аз готвя като за мен, а мъжо си добавя мазнинка под формата на краве масло или зехтинче. От време на време сготвям нещо нережимно за Момчо и за тати, но пък междувременно си готвя и за мен и подхапвам, та хич не ме изкушава нищо. Освен това хубавото е, че и мъжът ми започна да си готви сам, това май е най-хубавия страничен ефект от диетата до сега.

Трябва, обаче да кажа, че у нас през последните 2-3 години се яде нисковъглехидратно и доста здравословно. Аз бях на ВМ-НВХ доста дълго време и в началото отслабвах, но там се броят калории, с което не можах да се справя, та затова дойдох тук при вас. Та покрай това НВХ навиците ни за пазаруване включваха основно месо, зелечуци и млечни продукти, та всички у нас се хранят така и не ме изкушават с тестено и сладко!

Всъщност аз и на това отдавам трудното и сравнително бавно сваляне на кг - защото вече съм свалила общо почти 50 кг (от 133) и то с подобен режим, та тялото ми вече явно се съпротивлява много.

Айде, че май много понаписах! Приятен ден и пийте вода!

# 478
  • софия
Добро утро моичета кокичета и момче врабче!!!

тази сутрин се успахме!Кантара си е същия Wink показателите нямат промяна!!!
Препрочитането на книгата ми се отраява добре!По- мотивирана и подготвена съм сякаш!!!!Някак изкушенията се спряха.

Пийте вода! Peace

# 479
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 Mr. Green Пиетъъъъъъъъъъъъъъък!

Обичам да започвам деня  с вас!
Тонитоооооооооооо  Heart Eyes
Опитах, ама не можах да изчета всичко! Много сте пъ бързи!  Crossing Arms Ама работа ме е налегнала!
Успях да видя снимки обаче Мира и Angels - думи нямам - прекрасни сте!   bouquet
Видоф ии моята либоФ - Катенцеее  Heart Eyes
Оставих си пловдивските снимки за офиса  Crazy
Аааа видоф и Филюдка да ми щипе бузите  Heart Eyes

Нещо и за коледно-новогодишни работи видяхх  Flutter
Обичкам виииииииииииии

Общи условия

Активация на акаунт