Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 264
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета  bouquet
Днес имам повод да ви почерпя дъщеря ми става на 7годинки
 Черпя ви с огромна доза щастие и късмет.
 И не забравяите да си пийвате водица.

# 571
Tincheto 78  1 лъжица трици е към 7-9 грама следователно 1 пакет 8 дни някъде
така че прецени за колко време искаш да си вземеш
Искам да кажа нещо на новите( и не чак толкова):
Не прегрешавайте бе. После да не се чудите защо не сваляте. Той дюкан го е казал хубаво с карфицата и балона който надуваме!
и тия които обясняват че системно си прегрешават и свалят, еми малко вземете пък се сетете че не всички са като вас!!!

# 572
Здравейте ! Чета чета и не миго да смогна. Simple Smile Абе вие що така ме шашкате за този подсладите??? Ми аз без сладко май не мога пък да пия кафе без захар в продължение на месеци - абсурт. И сега какво??? newsm78 Изчетох една камара неща за тези подсладители. И съм в дилема - да продължавам ли диетата??? Ми ако си докарам нещо по страшно от това да имам някой излишен кг.??? newsm78 Споделете вие как се справяте като ви се дояде сладичко,  и как мислите дали е толкова вредно калкото пишат? Ако ли пък е вредно защо го продават и как го препоръчват на диабетици??? #Cussing out Абе много ми е объркано за това и поста ми е такъв за което се извинявам

# 573
Айнур,благодаря,не се бях сетила за автоматичния превод,но поне се позабавлявах,наистина има страшни бисери
Цитат
Победете яйцето бялото в снега много твърд. Разделете на малки купищата по редовна чиния. И така, че целувките не колапс, да не отваряте фурната врати преди края на готвенето!
.....................

Страхотен уикенд на всички,няма да влизам  до понеделник,стискайте ми палци! Hug

# 574
kati_95 ,
лесно нема. Simple Smile Не може хем да се поддаваме на изкушения, хем да заслабваме. Мен нищо друго не ме съсипва така, както липсата на сладко, ноо... не посягам даже. Или ще правя нещо като хората, или хич не се захващам. Даже и подсладител не ползвам. Кафето си по принцип го пия чисто, така че не ми е проблем.
Натъпкала съм всичко сладко в един шкаф и най-много да си позволя да... погледна съдържанието му, хехе. Стискам ти палци да удържиш на изкушенията. Стрелката на кантара е най-голямата награда, пък и все пак ограниченията са временни, така че - без глезотии.  Hug

# 575
  • В една Дупка.
Смях голям с превода на сайта с рецепти.
35:

# 576
В_И_В_И, в халите и аз не бях виждала трици, но вече има и са точно фини.
Намерила съм и режимен сладолед на прах в магазина за диетични храни и добавки, който е в новата кооперация в уличката на сладкарница Куба. Не е като истинския, но като му се добави малко подсладител или степче е супер.

# 577
Здрасти на всички  Hug Heart Eyes

Аз си ви чета редовно, но не съм писала от сума ти време  Crazy Crazy Crazy
Първо да поздравя всички с поводи, с " 'ден ден" и с минуси....  smile3501 smile3525
И да поздравя всички хубавици, които показаха снимки последните дни - ВСИЧКИ СТЕ ТОЛКОВА СТРАХОТНИ И СТЕ МИ ТАКЪВ СТИМУЛ.
 newsm10 lovekiss newsm47

И аз да се похваля мънинко сега. Преди няколко дни направихме 2 месеца на Дюкан с милото. Много сме доволни и се чувстваме прекрасно. Само аз да се затътря най-накрая за кръвна проба, че така или иначе ми трябва.  Crazy
И малко отчет: аз съм минус 7 кила, милото минус 12. Т.е. двамата май сме свалили  почти толкова мас колкото е един чувал с цимент (те май са по 20 кг, или бъркам) Crazy Мммда...

Милото нещо е много зает, та не съм му мерила мерките, но аз: бюст -5см (жалко, ама...), талия -10см, ханш -12 см, и от всяко бедро по -6см... Доволна съм. Влизам в доста дрехи съвсем удобно. А тези от преди 2-3 месеца (когато бях пълна) си ги събувам без да ги разкопчавам.

Много целувки и прегръдки за всички! Hug Hug Hug

# 578
  • ул. "Мечтание"
Днес ми е ужасен, кошмарен ден! То още от снощи се почна и се видя, че и днес ще е така... Няма да ви занимавам с подробности, но  smile3511 newsm45 smile3514 newsm45
И ми се въртят едни еретични мисли в главата... разни свързани с шоколад и какви ли не подобни... Ама няма пък, поне в това няма да се проваля! Няма! Щом за друго мога да съм проклет инат и за диета мога! smile3516
Може да съм най-кривото и най-проклетото човече на тоя свят. Ама ще стана най-кривото и най-проклетото слабо човече!

# 579
Може да съм най-кривото и най-проклетото човече на тоя свят. Ама ще стана най-кривото и най-проклетото слабо човече!

newsm62 newsm62 newsm10

# 580
Lady Frost , стегни се бе момиче.... айде, тук сме да помагаме....  Simple Smile
Дай да пробваме с прегръдка първо  Hug и потупване по рамото... Пък после "старшите" може и тиганите да ги донесат.

Айде, да знаеш аз как ти се кефя - винаги много се радвам да ти чета постовете.

Стискам палци да удържиш.

Успокой се, пий една студена вода и смело продължавай с режима  Naughty

# 581
Охх Марги знам че е така. Аз не се изкущавам от сладкото като цяло а точно от режимното скадко. Не прекалявам пия кафе един път на ден и 3 таблетчици подсладител. И някой път си правя палаинка или от канелените сладки ама ме претеснява тази употреба на подсладителя дори по вече от употребата на бялата захар. Та това са ми претесненията

# 582
Много   love001 Филютка, Нелсън/color]
Хубав уйкенд пожелавам на всички стройни феи от форума  smile3525

# 583
kati_95, в моя случай мързелът ми помага. Mr. Green Не съм си приготвяла досега нищо режимно сладко. Вземай пример от Lady Frost .
И инатът върши перфектна работа.
Браво, Лейди! Само така Simple Smile
следва насърчително потупване по рамото Simple Smile

Я, по една вода всички и да не се разсейваме. Hug

# 584
И аз да порева малко Mr. Green
Вече 19-ти ден кантара не мърда, всичко си спазвам #Crazy
Ако и като ми дойде до няколко дена цикльо не мръдне май ще зарежа всичко ooooh! Защо да се мъча като явно при мен ефект няма Sick Ще си бъда "бяла пуфкава жаба" и това е Joy

Общи условия

Активация на акаунт