Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 244
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, поръчва ли някой от този магазин? http://biozona.eu/

# 586
  • ул. "Мечтание"
Благодаря, момичета!  Hug За сега удържам фронта! Още не съм се юрна към магазина за прегрешения... Занимавам се тука из къщи с де каквото намеря, да не мисля... Тъкмо и кривотията и яда да си изкарам на мръсните чинии и прането! Уф, нямам търпение мъж ми да се прибере след два часа! Непрекъснато гледам часовника и имам чувството че така баааааавно се точи това време! УжасТ, как` Марийо! ooooh! #2gunfire

doby80, аз съм поръчвала два пъти! Останах довлна!

# 587
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Lady Frost  spoko

# 588
  • София
Ice Qeen, нЕма такъв филм /да не мръдне/! Въпроса е кой е по - инат, кантара или ти? ШЬ тръгнат нещата. И аз по едно време бях зациклила, а даже и + си имах, ама после всичко се оправи!

Злати 22, и от мен!  love001

Кати95, и аз в началото много налитах на режимните сладкишчета, даже се бях побъркала от броене на хапчета подсладител. При мен този период беше 1мес. - сега съм ги ограничила до кафето. По принцип режимните сладости са само допълнителна екстра за комфорт, а не за наяждане.

# 589
Lady Frost  НИКАКЪВ ШОКОЛАД!! smile3554 newsm66    

Wink

doby80, аз съм поръчвала два пъти! Останах довлна!
Точно това ме интересуваше, мерси  bouquet

# 590
момичета,днеска си взех новата книга на дюкан-чудото на овесените ядки.не съм я чела още,но мимоходом видях,че овесените трици не трябва да се преработват-т.е мелят.-довечера повече информация

# 591
Здравейте пак от мен ,преди няколко дни попитах за СТЕВИЯ - естествен подсладите,оказа се ,че (мъжът ми е в момента в БГ и е търсил) този продукт е иззет от търговската мрежа по незнайно какви причини...Аз също имам лоша съвест когато си правя сладкишчета с подсладители и днес пазарувайки ми хрумна идеята за КЛЕНОВИЯ СИРОП (Ahornsirup) .
Значи този сироп би трябвало да е естествен подсладител също защото се извлича от дървото клен и няма добавена захар.Много приятен е на вкус и си мисля защо да не можем да се подслаждаме с него... newsm78
Ще се радвам ако някой има мнение.
Ето какво съдържа: 250гр - 350кcal. ,Протеини-0,1г ,Въглехидрати-86,8гр. ,Мазнина-0,3г
И пак не забравяйте водата! Heart Eyes

# 592
  • ул. "Мечтание"
waq, мисля си че не може да ползваме кленовия сироп! В него май има плодова захар, която пак си е захар. Ама нека и другите да кажат.

# 593
Здравейте момичета и момче!  Hug Heart Eyes

Не съм писала доста отдавна и май и за в бъдеще ще се появявам по-рядко, но пък ви чета редовно. Вече съм 67кг. и ми остават още 4 до целта, но малко се забави темпото. Мислех на 13.11 (правя 5 месеца с Дюкан) да влизам в трета независимо дали съм стигнала 63кг, но сега реших да удължа втора докато  стана на тези килограми. Като чета, че всички имат покачване от 2,3 кг в 3-та мисля да си оставя аванс от 2кг. ако и аз се самозабравя нещо с галите.  Embarassed

Много нови момичета виждам са се присъединили желая ви успех в постигането на желаната фигура  Hug Трябва да имате не само желанието, но и волята да устоявате на изкушенията, защото ако във 2-ра не успявате да сте в правия път какво да кажем за трета където всички които са стигнали до там казват, че е по-трудно да се въздържаш като се има предвид, че разрешените храни се увеличават. С ръка на сърцето мога да ви кажа, че преди да започна режима съм изяждала сама една опаковка тулумбички от 0.400 кг., видех ли сладко очите ми ставаха на билярдни топки, но откакто съм на режима не съм прегрешила с нищо независимо дали е сладко или солено. Няма смисъл да се захващаш с нещо ако предварително не си го осмислил. Peace

Много гушки  Hug и целувки  love001 на всички и стари  и нови в Дюканската дружина!   bouquet

Вещи ако може да ме коригираш в табличката 67кг. -24кг.  Hug

# 594
Lady Frost хмм,май си права...,но нали пък тази стевия е извлек от някакви корени(дано не се лъжа) ,а клена пък е дърво... Rolling Eyes

# 595
За пръв път правя кексче, ама май съм сбъркала нещо. Така ли трябва да изглежда:

и после като го обърна:

Така ли яйцата стоят отдолу newsm78 Thinking

# 596
Ice Qeen, нЕма такъв филм /да не мръдне/! Въпроса е кой е по - инат, кантара или ти? ШЬ тръгнат нещата. И аз по едно време бях зациклила, а даже и + си имах, ама после всичко се оправи!
Може да съм първия случай Sick Тези 2 кг са ми от удраната и от тогава нито грам, само качвам и свалям едни 500 гр newsm78
За сега съм инат, но се виждам, че като нямам резултат и ентусиазма малко по малко умира....

# 597
Пак по темата за вредата от подсладителите:

Да си призная и аз бях направо шокирана като за пръв път прочетох за вредата от подсладителите, защото аз си ги ползвам за кафето и чая от години. И каквато съм си паника, набързо се зарових в нета за да разбера, колкото се може повече.
Намерих следната информация (не знам дали това ще помогне на някого newsm78 , но мен поне малко ме успокой):
   - за всички подсладители има определена от Световната здравна организация безопасна дневна доза,  например :
                      Е952 – цикламат   - 7 мг/кг телесно тегло
                      Е954 – захарин -  2.5 мг/кг телесно тегло
                      Е951 – аспартам -  40 мг/кг телесно тегло
  например в една таблетка от моите има 40 мг цикламат и 4 мг захарин

- специално за аспартама, който толкова много се говори напоследък - становището на Европейският орган по безопасност на храните е, че не вижда никакви причини (дори след като е разгледало прословутото италианско проучване от 2005г. за действието на аспартама върху плъхове) да промени вече определената норма от 40мг/кг.

Момичета, с това не искам да убеждавам никого, че всичко е само медиен шум, но едва ли е и толкова страшно, ако човек ги използва разумно.  Thinking Всеки решава сам.  Peace
Но да не забравяме и разните други вредни неща  ooooh!  Sad  - нитратите в зеленчуците, антибиотиците в месото, консервантите в храните, генно-модифицираните храни, страшно замърсения въздух и т.н. - списъка е безкраен... Confused  В края на краищата и витамините са вредни в големи количества... А и всяка диета е също вредна - това е агресия към организма  Rolling Eyes , но пък свръхтеглото е още по-вредно...  Sunglasses Така че всичко е въпрос на гледна точка...   Peace  Heart Eyes

Май пак се отнесох с писането  Embarassed  Embarassed  Embarassed и то в петък вечер (време за купон Mr. Green ), извинявам се за което.   bouquet

Раdme, не е вярно, че "всички имат покачване от 2,3 кг в 3-та", има и обратните случаи, всичко е въпрос на организъм...

Пожелавам на всички приятен и отслабващ уикенд!

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 19:56 от blumchen_fee

# 598
 Сега искам пак да го започна, но не мога да си намеря овесени трици. Въпроса ми е - може ли да правя диетата без тях?

Днес купих и овесени и пшеничени трици от " Фантастико" на ул. Нишава, до Южния парк, а от аптеката отсреща и течен парафин. Simple Smile Тъй, че предполагам във всяко по-голямо " Фантастико" ги има. Преди това съм купувала трици от Била.

Неви, проблема е, че аз съм от Петрич и поне за сега не ги намирам по нашите магазини. Искам не искам трябва да ги поръчам по интернет, но доставката е скъпа, та затова питах за колко време се изразходва един пакет от 200гр. Да зная какво количество да си купя.
Една с.л. трици е около 10 грама,3 с.л. на ден са 30 гр. т.е. 1 пакет трици от 200гр, стигат за 6 дни (и ти остават 2 с.л. за 7я ден) Да ти е жива и здрава принцесата, голяма сладурана  Hug
здравeй Айнур, винаги с каквото мога.... Hugколкото до яйцата белтъци можеш да ядеш колкото искаш внимавай с жълтъците, не дразни жлъчката..
Джуличка , как няма резултат ? newsm78 да не грешиш някъде....не се отчайвай, да не би да си в МЦ?..ДАЙ СИ ВРЕМЕ, ЩЕ МРЪДНЕ КАНТАРА..
Margi_s по принцип при тази диета е нормално да се повиши  холестерола, както е обяснено в книгата, като свалиш напр. 5 кг, все едно си изял 5 кг мас, тя циркулира в кръвта, докато се нормализират кг... не зная от кога си на режима и дали по принцип нямаш повишен холестерол...
vichi95 да е живо и здраво детенцето ти, да те радва и да расте красавица и умница   bouquet
Lady Frost жалко , че имаш гаден ден...ама браво за куража..и да хапнеш нещо сладко проблемите няма да изчезнат, само ще те е яд , че си се показала психически слаба, стискам палци, еййй и ината има положителни страни  Hug

http://www.public-republic.com/wp-content/uploads/2007/09/for_men_aromati.jpg
 Joy Joy Joy
я още малко  Joy
http://i270.photobucket.com/albums/jj98/tggp/sexy/014.gif

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 17:28 от feelgood

# 599
Вече 19-ти ден кантара не мърда, всичко си спазвам #Crazy
Ако и като ми дойде до няколко дена цикльо не мръдне май ще зарежа всичко ooooh!
Я бързо да се вземеш в ръце! Пробвай в тези.
Първото ми задържане беше 30-40 дни. Второто повече от два месеца. Важна е крайната цел. Не скоростта. Колкото по-бавно, толкова по-сигурно.  Peace  Hug

П.П. Момичета, много са ви слаби петъците... Не сте гладни ли, що ли...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт