Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 247
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 600
Кленовият сироп е с твърде високо съдържание на въглехидрати, което  е против идеята на нашия режим.

Иначе дори има диета за бързо отслабване с кленов сироп, явно там ефектът е на друга основа.

# 601
Вече 19-ти ден кантара не мърда, всичко си спазвам #Crazy
Ако и като ми дойде до няколко дена цикльо не мръдне май ще зарежа всичко ooooh!
Я бързо да се вземеш в ръце! Пробвай в тези.
Взех се Mr. Green

# 602
  • ул. "Мечтание"
Padme, надали някой, който сериозно се е захванал с диета може да предвиди разни залитания или пък смята да прави такива! В крайна сметка лично моите желания за прегрешяване са си на чисто психологическа основа (като изключим оня хляб де  Embarassed).  Flutter Иначе поздравления за постиженията ти!  Hug

feelgood,   bouquet!

Ice Queen, бъди търпелива, не унивай! Ние сме с теб!  Heart Eyes

# 603
Я бързо да се вземеш в ръце! Пробвай в тези.
Взех се Mr. Green
Така е по-добре.  smile3521

# 604
  • Пловдив
doby80, и на мен така ми се получи.. не ми беше вкусен и го хвърлих, а дали пък трябва да се изглежда така- това е друг въпрос..

Поздрави,Монрое

# 605
doby80, и на мен така ми се получи.. не ми беше вкусен и го хвърлих, а дали пък трябва да се изглежда така- това е друг въпрос..

Мда, честно да си призная и на мене не ми хареса, а пък имах големи очаквания.  Rolling Eyes

# 606
Благодаря, момичета!  Hug За сега удържам фронта! Още не съм се юрна към магазина за прегрешения... Занимавам се тука из къщи с де каквото намеря, да не мисля... Тъкмо и кривотията и яда да си изкарам на мръсните чинии и прането! Уф, нямам търпение мъж ми да се прибере след два часа! Непрекъснато гледам часовника и имам чувството че така баааааавно се точи това време! УжасТ, как` Марийо! ooooh! #2gunfire

Я излез и си купи една къса тесна пола(или тесни секси дънки) и кат ти лепне и се пофарцолиш пред огледалото си представи, че след шоколада няма да можеш да влизаш вече в нея(тях)...
Аз до сега не съм имала откат с тая терапия Joy Joy Права една кофа с айран и седя цела вечер с полата и така...
Ема то луд умора нема hahaha hahaha

# 607
  • София
Еееей сладокусниците  Hug

Ето ви моята рецепта за сладкиш, винаги ми се получава а не съм била никога голем спец по сладките печива :

Доза за двама (или за два дни!!!)

3 яйца
3 големи супени лъжици кис.мляко 0,1%
1 чаена лъжичка сода за хляб
1,5 супени лъж. подсладител за термична обработка
2 чаени лъжички канела
6 супени лъжици трици (аз слагам 4 едри и 2 ситни за по-интересно...)

Бъркам всичко наведнаж с миксера и го изливам на хартия за печене в тавичка 20х30 см
Пека го 30-35 мин на 200 градуса, като го боцкам с вилица в началото на печенето за да не се надуе (щот по го харесвам сплескан Joy)

Става леле, мале - едвам го опазвам от недюканстващите в къщи!!!

Не ми се карайте, ако тази рецепта я има вече някъде, аз си я измислих сама  Embarassed

Същата смес ползвам (без подсладител и канела) за да правя разни разновидности на тутманик (с извара и сол), пица (с пилешко филе, кил краставички и чубрица) и др...

Това ми е любимата закуска всяка сутрин.

# 608
  • ул. "Мечтание"
tatianka, яка терапия!  Party Трябва да пробвам!

Lucie, тоя кекс звучи супеееер! Ще го пробвам!

# 609
  • софия
Лейдито Фрост, а на мен ми нервноооооооооооо, нервнооооооооооооо, ама даже и на прането не искам да си ги изкарам.Гледам в една точка!!!!!

# 610
tatianka, яка терапия!  Party Трябва да пробвам!

Lucie, тоя кекс звучи супеееер! Ще го пробвам!

стискам палци мила Hug успех

# 611
  • ул. "Мечтание"
Лейдито Фрост, а на мен ми нервноооооооооооо, нервнооооооооооооо, ама даже и на прането не искам да си ги изкарам.Гледам в една точка!!!!!
  action032

На мен слава богу ми мина! При това без прегрешения!  Mr. Green

# 612
  • София
Балконя ке паднеееее
 hahaha
Забравих да кажа на РОШАВАТА - хич не се труди да четеш много книгата за триците, тя не е издавана във Франция и доста противоречи на първата книга на Дюкан - която пък тук е доказала успеха си!

Lucie, ros4o, nush, monnnn, Zarka Barka, vevuna, Abrakadabra, Геци 75, iva_neta, Киара.., kachulska/Качулска/, aidi4ka, Lagisa, annisoft, Сила, Fleur, чочосан, ФИЛЮДКА, galka_portokalka, Ekaterinka
айде приятна ви вечер, тръгвам си...

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 19:38 от Lucie

# 613
  • софия
 smile3558

Ари уааааа,ко стана с петъка......ставайтеееееееее Mr. Green

# 614
Значи, за кекса,
аз защото никога нямам търпение, предпочитам бързото готвене и си го правя на микровълновата,
1 яйце
2 с.л. мляко
2 с.л. извара
3 с.л. трици
ако е сладък слагам
1 ванилия
малко канела
1 ч.л. подсладител
и или ако е солен
малко сол
някаква подправка, обикновено чубрица
понякога шунка
бъркам с вилица, хубаво. И веднага след разбъркването го слагам да се пече, за да не се утаи яйцето на дъното.
или като го направя просто солено хлебче, опичам го на пълна мощност 5 мин. Изчаквам да поизстине, разрязвам на 2 филийки, мажа с извара, шунка, филе или каквото имам. Понякога препичам в сандвич-тостера .......... и така.
да ви е сладко   chef

Общи условия

Активация на акаунт