Дюкан ни превръща от пухкави дами в елегантни мадами - 130

• 43 297
  • 1 070
  •   1
Отговори
# 60
Привет на всички от мен! Честито нова темичка! Вещи, как ги измисляш тези заглавия - все по-оригинални. Благодарности за всичко, което правиш за този форум.  bouquet
Лек и успешен ден. Hug

# 61
Галка-малка, при мен няма разлика дали ям сутрин или не. Така че пия само кафе.
Не знам дали съм в грешка, но Дюкан не пише, че триците трябва да се ядат до обяд.

# 62
Охооо, не мога да не започна деня си с усмивка - the Sun is back for good!  Party Вчера помислих, че е само навестяване. Но втори ден, н-ти постинг, без Garou...  Hug

Гууууууди, слънце, радвам ти се!  Hug

Добре дошла, Апетит!

Наденце, сама трябва да се стегнеш. Разгледай снимките "преди и след", извади старите дрехи, напомни си, че си минала 2/3 от пътя и ти остават само 5 кг. Бива ли да се издъниш за някакви си 5 кг?!?  Hug

Денни  Hug

Като се спомена "общофорумския коледно-новогодишен карнавал" (Мама Куин, ама как го навърза  hahaha), да запитам дали пък не е време да го организираме вече? Все пак, ако сме повече и, ако искаме да е вечерен, танцувален, декемврийски... е хубаво да се огледаме за местенце.

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 12:12 от Abrakadabra

# 63
Eдин бърз доклад и от мен тая сутрин:)
За първи път от 2 месеца кантара ме изненадва приятно с 2 последователни минуса
Днес пак има радост:)-1килце
19 до момента,на 20 мину ще се фотам Mr. Green

Лек и отслабващ ден ви желая

# 64
  • София/Осло
Най - после...имаме си човек с метла във форумаааааааа  Crazy Crazy Crazy
вещиии-  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
кате- аа не така да не съм чувала +2 +4 цъ цъ цъ.... Naughty
ро шур- честита месечинка и страхотни резултати   bouquet
лабело, не съм, сагитариус, венерас-  Thinking а, я бързо в правия ред  Tired
апетит- добре дошла   bouquet
мира ватан- страхотно постижение   bouquet
галка малка- аз съм така..мнооооооого трудна на ядене..но все пак се насилвам и към 10 ям макар и 2-3 залъка..- 1 яйце1 парче шунка, ако имам направена палачинка е най-добре  Embarassed...и понеже съм от този тип, който се нахвърля вечер върху храната, гледам да прехвърля част от триците за тогава за да не се издъня с нещо нережимно  Peace
наденцето- кажи какво те изкушава за да помагаме

# 65
  • София
Привет ви!
Вещи Честито ти повишение и благодаря за новата тема  Hug
МамаКуин Голяма промяна, и ти личи, че се чувстваш добре в тялото си - пожелавам ти повече да не видиш уклон надясно  Hug Изглеждаш прекрасно!
За съм за нов блог!
Midnight Blue Кефиш! Нагласата, с която влизаме в режима е много важна и в този смисъл, твоята информираност, оттам и мотивация определено ще ти донесат успех   bouquet
Да напомня за водата - много е важна, не я пренебрегвайте!!!Под каквато и да е форма, но да се пие...Малко съм против газираното, най-вече колата лайт, но това е от собствен опит...
Момичета - третофазнички, не се шашкайте толкова, бъдете режимни и нещата ще се регулират  Hug
Аз съм по-добре, но нямам апетит, реших да почна с водата  Wink
Много дълго писах  Blush гушвам ви и лек, режимен ден!

# 66
Благодаря за подкрепата имах нужда от подкрепа от съмишленици.ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ newsm51

# 67
Абиии, злато мое, знаеш как да ме разтопиш!
Деатка,

# 68
Туни, майтап уееее...ама все пак нали знаеш, че и ние сме чужди Joy...ейййй ма как пък палиш от четвърт.
Сънчеее, липсваше! Hug
Аби, ...такова...по време на карнавала, аз пък предлагам всички вече да сме отслабнали и да сме в четвърта ...че да се натряскаме...ох трябва май да късам синджира в скоро време , все в купоня ми е акъла напоследък. hahaha
Като гледам третофазнички и четвъртофазнички как се връщат лека полека аз май в трета трябва намордник да си слагам..

# 69
Добро утро, слънца  Hug

Пляяяяяяс в новата тема и аз. Дано е по-приятна от предишната  Praynig

Вещи, началство, честито повишение, вече си мод, а  Hug

# 70
Здравейте от мен!
От доста време ви чета. Вие сте голям стимул и истинско вдъхновение.
На режима съм от 06.06. От 62 кг успях да стигна до желаните 55 кг.
В момента съм в 3та фаза. През 1ва и 2ра беше лесно, но сега...
В началото въведох всичко по устав с изключение на 2те нишестени хранения.
Проблемът ми е с гала вечерите-прекалявам ужасно с количествата и после съм гузна-както в момента. Килограмите си ги задържам, но усещам, че тлъстинките около талията се оформят отново. Помня как изглеждах преди и няма да позволя да стигна отново до там!
Това, което исках да споделя е проблема ми с МЦ. През първите 2 месеца на режима ми дойде по 2 пъти в рамките на 2 седмици, тогава ходих на преглед и правих изследвания-резултатите бяха отлични. Пиех противозачатъчни, които личната лекарка ме посъветва да спра още първия месец. Сега не ми идва изобщо, предния месец също. Правих тестове-не съм бременна. Ако има някой с подобен проблем или обяснение, ще се радвам да сподели.

# 71
Не мога без шоколад Rolling Eyes

# 72
fabiana1201 , аз  в момента изчаквам МЦ за да се включа към Дюканките. Изкам да попитам проблем ли е комбинацията между диетата и противозачатъчни. Иначе от опит зная , че когато се спрат таблетките има проблем с регулацията на цикъла.

# 73
Сега успях да дочета всичко в старата тема.
То моного изписано. Благодаря на всички за отговорите.  Сеаг съм си взела едно шишенце с вода до мен и си сръбвам като погледа ми попадне на нея.
Мама Куин- страхотен резултат. Браво. Направо нов човек си станала. Страшна мацка!!!
На всички го пожелавам!

# 74
  • София
Здравейте и от мен, сладуранки и сладурчо!!!
Да ни е честита новата темичка и новата модераторка!!!  Вещи bouquet

Ратф - за бюста също много помагат контрастните душове cold
Рошава - аз лично пия витамини Центрум от първия ден, сега смятам да добавя и калмацин - някъде пишеше, че се комбинират без проблем от предозиране, ама ще питам аптекарката и ще дам и аз инфо по въпроса
Коте - урааааааа и от мен, цуни си кантарчето от мен, много ти се радвам!
Сафо - миличка я казвай бързо подозренията си за задържащия продукт??? най-много да отнесеш един тиган, но пък жертвай се за другите newsm47, да не сбъркаме и ние де!!!
Ниала -  Hug We can do it!!!! Забрави ли нашия лозунг!!!

Весел и слънчев есенен ден ви пожелавам, мафия дюканска!!!

Общи условия

Активация на акаунт